kuhinja flora gorenje
Všeč mi je zgoraj omenjena kuhinja In nasploh: kako ste zadovoljne s svojim kuhinjami ( tukaj ne mislim po meri narejenih)?
Ima katera svežo izkušnjo z Gorenjevo kuhinjo, morebiti celo s Floro?
Mi smo pred 6 meseci kupili kuhinjo Rosa od Svee, Zagorje, in smo z njo zelo zadovoljni. Všeč mi je, ker ima izvlečne predale (zelo pregledno), “apoteko” uporabljamo namesto shrambe,…Dobro je, ker pri izbiri kuhinje lahko kombiniraš dve različni barvi (mi smo izbrali sivo in rumenkasto-zeleno – saj imamo malo kuhinjo in je tako prostor bolj svetel). Pa tudi cenovno je zelo ugodna.
Kuhinjo smo izbirali cca. dva meseca (preučili smo vse možne kuhinje v tem cenovnem razredu) in ni nam žal.
Pa veliko užitka pri izbiranju.
Moja Soča od Gorenja že dvanajsto leto lepo teče. Mogoče smo kdaj malo privili kakšna vrata, drugače pa problemov nismo imeli. Smo pa lansko poletje vsa vrata prebrusili in na novo prebarvali, saj je bila na nekaj koncih malo obledela. Sedaj je zopet takšna kot nova.
Verjetno bi se še enkrat odločila zanjo. Prav tako imam tudi vse gospodinjske aparate od Gorenja.
Jaz sem nad njim navdušenja.
Pa lep pozdrav
Katrca
S fantom imava en mesec staro Floro in sva zaenkrat zadovoljna. Rumeno. Ampak poskusi kje videti že postavljeno, ker barva je nekoliko drugačna kot v prospektu. No nama je všeč. Je pa monter rekel, da je lažje postavljeti Sveine, predvsem zaradi tega, ker imajo že luknje za ročaje. Pri Gorenju pa lahko zbereš katerekoli ročaje in jih potem sami montirajo.
Pri nas imamo tudi Gorenjevo kuhinjo in sicer Modeno in to že 10 let. Zelo zadovoljni. Drži, kar piše Nina o ročajih.
Mi imamo od maja gorenjeva kuhinjo in sicer Romo. Sva zelo zadovoljna.
Priporočam
Forum je zaprt za komentiranje.