Poročanje-odšel je
Oj vsem!
Prebiram in prebiram kaj vse ste mi napisale, ko sem bila odsotna. Prav presenečena sem. Hvala vam za vse lepe želje, res so pomagale, saj so za mano NEPOZABNI DNEVI. In kot vidim sem vam dolžna povedati zaključek:)
Torej poslovila sva se včeraj dopoldan, če se ne motim je danes že na poti v Gabon, kjer bo ostal kar nekaj mesecev. Brez obljub, besed, rekel je samo “pa počasi vozi” . Z nasmehom sem prikimala, ko pa sem se zbasala v avto pa v jok. ****, sej nisem iz kamna! Včeraj sem imela potem starše na kosilu in ni bilo časa jokat , hvala bogu. Zvečer pa sem iz polivinil vrečke potegnila mojo majico, ki diši po njem….a nisem blesava :))) uff, vem, da še dolgo ne bo šla v pranje!
Danes sem ležala cel dan. Boli me korak, razkorak, počep, kolki, vse okoli….:))))))))))) nisem vajena takih akcij, pa tudi kakšne posebne kondicije nimam. Jokala pa nisem več. Da me ne boste napadle z jokico, prosim:)
Kaj sem doživljala zadnje dni je težko opisat. Bom probala če mi bo uspelo. Bila je….. nora privlačnost, tisoče iskric, toplina v njegovih temnih očeh, bil je vonj, kemija in pa močne roke, ki tako prav primejo…… rekel mi je da sem kot sonček padla v njegovo življenje, me kuštral in ni me izpustil iz rok. Stiskal se je k meni kot nor, božal, ljubčkal… Nimam besed! Sredi sobe me je držal v naročju, počutila sem se kot perešček:)) in nikamor se ni bilo treba naslanjati ali loviti ravnotežja, sedaj vem kaj pomeni biti močan! V avtu me je takoj pripel in rekel, da sem predragocen tovor, da bi me izgubil hihi, tega mi še noben ni nikol rekel hihi.
Dovolj osladnosti a ne, sam drugač ne znam napisat.
O Edggar, ni bil le natreniran seks, pa tista o Tromostovju……kako ste včasih moški bedni. Bilo je veliko več !!
Stisk njegove tople močne roke je bil že dovolj, da sem imela nafilane baterije.
Upam, da se bo vrnil živ in zdrav in upam, da pa morda še kdaj zazvoni moj mobi in mi z tistih globokim, malo hripavim glasom reče: “Sončica skuštrana, ob 11 pridem pote !”
Če pa ne, pa tudi prav. Imam njegovo sliko, sliko lepega mladega fanta, ki se verjetno niti ne zaveda koliko mi je dal.
Papa bejbike, sedaj bom prav počasi odkoracala nazaj v postlo :))))))
Lahko noč
Še nekaj sem pozabila napisat! Moja tehtnica kaže -3 kg! No ti šment, kako se da v parih dneh fajn shujšat, sicer pa tudi kakšnega tapravega apetita nisem imela.
Papa
Go girl!!!
:))))))))))))))))))))))))))))))
Joj kako lepo….., kar zasanjala sem se zraven.
Potem si se pa zbudila.
LP
Ej, Sangrija, kaj pa virus HIV pa to?
Sicer pa… kaj sploh sprašujem… BRAVO DULE! V sanjah itak ni bojazni, da bi se človek kaj okužil. :))
Nočko!
Booooga..zbudila se je,videla,da so bile vse to sanje,ki bi jih nekoč rada doživela?? Moj predlog:napiši kakšen Dr.Roman…kot je videti,boš imela dovolj bralk,ki rade berejo te pravljice………
Zakaj pa ne verjameš? Verjetno se ti v življenju nič ne dogaja, pa se ti zdi nemogoče kaj takega. Ker sem sama že doživela podobne zgodbe, je tudi ta lahko resnična…..
ej sangrija ti si faca.
že na začetku januarja se ti je ful dogajalo, naj ti bo 2004 naklonjeno še naprej :))
ps/ pa tudi duletu, edggarju, bivšemu legionarju in vsem, ki zelenjijo pred ekrani želim, da se jim pripeti kakšna luštna hheheh :))
Tudi jaz sem nekoč doživela nekaj podobnega (samo da ni bil legionar:)), zato ti zelo verjamem in ti privoščim. Samo ne pusti si vcepiti slabe vesti in malo solz, ki spadajo zraven raje zamolči, ker ti jih bodo nevoščljivci privoščili.
Treba je imeti tudi take spomine na zalogi, ko boš enkrat stara 90 let in boš obžalovala v življenju samo to, da si kakšno enkratno priložnost izpustila:)
Lepo se imej.
Sangrija, en francoski pesnik je v eni pesmi napisal:
Delala sva hudo, a sva ga dobro postorira! He he he he he. V glavnem, da si dobro postorila, človek ima potem večje zadovoljstvo sam s sabo. Še na veliko takih uspešnih akcij! I like you!
dule, edggar, bivši legionar in vsi ostali dedi na ŽENSKEM FORUMU!
Verjetno niste moškim kos,zato berete ženske čveke in se delate pametne!
Ko bi vsaj samo brali in bili tiho, ne pa da se še upate oglašat!
TO JE ŽENSKA ZADEVA, ZATO SE ODSTRANITE ALI PA SE NE OGLAŠAJTE!!!!!
ina
O čem pišeš?? O čem se sploh ta tvoja ošta tukaj gre? Saj nas ne zanima!
Seveda nas zanima, kaj da ne. Ene smo komaj čakale na tvoje poročanje, Sangrija. Taki sončki tako polepšajo življeneje. Ko bo minila nostalgija za tvojim legionarjem, bodo ostali lepi spomini. Pa kakšna izkušnja, ki te bogati, več.
Zanimiva punca si. Želim ti, da se ti v letu, ki si ga tako radostno začela, zgodi veliko lepih stvari, želim ti, da bi te kar poklical nekega dne…če pa ne bo, vem, da boš preživela…
PS: dedci, dejte nam vsaj nekje pustit mal avtonomije, če takoj kokodakamo na temle kupu in zlivamo patetične solze, se navdušujemo nad osladnostmi ala Sangrija…., se vas to ne tiče. Naslov foruma je Ženski čvek.Predlagam, da se ustanovi še moška različica, samo se bojim, da bo precejšnje mrtvilo tam…
Moški nevoščljivci pač. Sangrija, lepo, da si nam napisala. Vesela sem zate in upam, da te še pokliče.
Lep popoldan
Bravo, da si se le imela coool!! Take stvari se ne pozabijo in ti polnijo baterije. Jaz ti verjamem!!
Moški pa pustite ta forum in naše ženske čveke, ja ??
Hvala za želje. Meni se je pripetila ena luštna pred skoraj osemindvajsetimi leti in je še kar naprej luštna. Sicer sva oba skupaj pridobila kakšen kg, kakšno gubo in tudi barvo že menjava, vendar sva si še kar naprej luštna.
Žal pa opažam, da se nekatere ženske razburjajo, da je to njihov čvek, rezerviran samo za njih. Mislim na ekskluzivno pravico pisanja in javljanja. Ta forum se mi ni zdel rezerviran samo za nasprotni spol ampak se mi je zdel bolj tako – kot ženska revija. Vendar če kupim to žensko revijo v trafiki, mi prodajalka ne bo zabrusila, da je ta revija namenjena izključno ženskam. In ko grem, z revijo, po cesti domov, se nobena predstavnica nasprotnega spola ne postavi pred mene in mi očita lekcijo, češ kaj pa ti z žensko revijo. To ni za moške, temveč samo za ženske. In še bi lahko našteval. Imam nekaj prijateljic in večkrat me vprašajo za kakšen nasvet. Nekako tako sem jemal ta forum
Spremljam tudi forum domače živali, vendar mislim da ni pogoj za sodelovanje na tem forumu ta, da si domača žival.
Drugače pa ta forum spremljava oba – žena in jaz. Nekajkrat sem poslal odgovor na kakšno temo in to je vse.
Kar se pa tiče Sangrije in vseh žensk, ki rade sanjajo pa tole pesem od naše avtorice Vide Mokrin-Pauer.
[ Z Neznanim Bosancem Na Busu Do Nove Gorice Iz Ljubljane ]
Njegovo poželenje
je malodane scvrlo
moje desno stegno,
ki je ob njegovem levem
molce nepremicno sedelo.
Še tri dni kasneje
me je peklo,
ceprav sem se
že po tricetrt ure
trpljenja presedla.
In sem mu
po prihodu
v Novo Gorico
komaj utekla.
Oooo, me je zamikalo,
da bi ga dooooooolgo,
šeee mnoooooogo dlje
prenašala tudi premicno,
ki se je angelsko vražje
tako segrel zame, da je
presegel rekorde narave.
Toda, ker sem —
je pac taka Slovenke
usoda nemila —
prevec mehka, obcutljiva,
naivno vzdražljiva in mila —
ZATO nisem buzdovanu
paranormalno razbeljenemu
vstopa sprostila.
Lahko bi se še v ocvirek stopila!
Srcno pa upam,
da mu je še
tisto noc dala
kaka košcena,
debelokoža,
žilasta,
uravnovešeno
mrzla baba.
In ga gotove
skrivnostne
smrti
s samovžigom
obvarovala.
Saj bi ga bilo hudo škoda!
Kot redko koga.
Pa zdrava-e ostani-te.
O.K, naj ti bo, ker si to res tako lepo napisal, . . . samo ne se razvadit.
Ej Dule, saj ni problem v tem, da moški spremljate tale forum. Tudi kakšen odgovor nam lahko naklonite. NIKAKOR pa ne dovolimo, da nas tukaj kritizirate, pa če še take kozle streljamo!
Tako je, Dule in ostali moški!
Mučno je, če na forumu stresamo svoje…potem se pa takoj pojavi en osebek in nam soli pamet, kakšne da smo. Saj vemo, kakšne smo…čisto običajne ženske, ki včasih potrebujemo ženski čvek…na kavici, v službi ali na netu…brez, da bi takoj slišale moški odmev – o babe patetične.
ma ženske smo tolk fajn.Ti Dule, kolk velk ščegetavček ma tvoja žena, a se ga lohk dotikaš ko penetriraš.
Po kaj pa gre v Gabon? A je afričan mogoče?
Ni african….je ljubljancan, ima pac tako službo. Kaj bo tam delal pa ga nisem vprašala.
Forum je zaprt za komentiranje.