Premalo seksa
Pozdravljene!
Mene pa zanima, kako pogosto seksate.Namreč, midva z mojim partnerjem vedno redkeje, enkrat na 14 dni…Pa sva še mlada(27,29)…Fant je popolnoma zadovoljen s tem, pravi, da se imava drugače rada, jaz pa se sprašujem, kaj je narobe. Vem, da ne more biti več tako noro kot na začetku, a se mi vseeno zdi čudno, saj sva skupaj komaj 2.5 leti. Potem pa postanem paranoična in si mislim, da ga morda ne privlačim več….In sem vsa nesrečna in ljubosumna, on pa pravi, da delam probleme…Kakšno je stanje pri vas? Ali res seksate vsak drugi dan, kot se nekateri radi hvalijo?
Včasih vsak dan, včasih vsak drug, tretji dan… So pa tudi obdobja ko 14 dni nič. Tako je to. Enega stalnega vzorca ni. Vsaj pri nama. Skupaj pa sva nekaj več kot 6 let, približno vajine starosti.
K.
Zakaj se obremenjujes s tem, jaz bi raje naredila takole.Ko ti pase seks, nakazi to svojemu, uzivajta,ce imata le moznost za to. Če pa te bo zavracal in se vedno hotel seksat le 1x na 14 dni, pa mu dopovej da je to tebi premalo.Iz tvojga pisanja sem tko razbrala da bi ti veckrat, pa tvoj ni za to. Ponavadi bi veckrat seksali..sam ne tko..ej pejva seksat..al zvecer ko si ves utrujen lezes u postlo in evo se seks caka, to je napaka, ne monotono, ko ti zapase uzivaj, ce le lahko in seks bo veliko lepsi, kvalitetnejsi, kot pa rutina zvecer, ko vse pospi, ko se vse umiri, pa je treba se seksat.Ma ne, tko bi pol tud jaz hotla seksat sam se 1x na 14 dni, zaradi utrujenosti in navalicanosti monotonosti.
Mislis, da bi te tvoj dragi zavrnil, ko bi mu kar naenkrat prisla v objem v seksi perilu, ali ga poklicala na pomoc, da ti umije hrbet v banji,ali ga presenetila na kaksen drugi nacin, ne verjamem, msilim da bi ti z veseljem ustregel, ce te ljubi.
Jaz sem z mojim dragim 6 let skupaj,pa še vedno seksava skoraj vsak dan.Res je pa,da še nimava otrok,tako,da se lahko dava dol kadarkoli in kjerkoli.
Po moje niti ni važno da maš nek ritem in rečeš da je pač treba seksat 2-3x na teden.Počni to takrat ko ti je.Seks ne more bit stvar dogovora ampak se pač zgodi.Če v odnosu vse štima potem je tud spolnost ok.Pridejo pa dnevi ko se pač ne ujameš in ni trenutek…Jaz oz. midva se stem ne obremenjujeva..ko pride pride in je tolko bolj noro…včasih cel dan če nama je..včasih teden,dva ne…kakor pride..RELAX
Ja, men bi blo to tud premalo…te čist razumem. Ko mene prime…ni ovir!!!
Ne dovolim, da zganja trmo in dokazuje, kako je močan! Dvignem majčko, pa je! Revček, kot vsak normalen dedc, ki vidi nago telesce. Kar hitro se odtali.
Če bi čakala, ne vem koliko tistega vitamina F bi dobila.
Pa sva skupaj že 18 let!!! ŠE VEDNO DELUJE!!!
Brez bojazni v napad!
Pa lp.
Uf… nič že dolgo časa. Ko sem mela tipa, je bil daleč od mene, sam enkrat do dvakrat na teden. Ko dobim pravega, bo bogi…
No ja enkrat na dan če bi dubu dvakrat bi pa dvakrat na dan.Pa sva skupi že12let
Tko v povprečju ene 4 do 5x na teden, včasih več, drugič manj…skupaj sva 14 let in moram rečt, da se ga nisem naveličala oziroma je seks z leti postal samo boljši…
Gala, kako, po katerem receptu vama po 14 letih uspe ohraniti strast? Velja tudi za vse ostale s temi izkušnjami.
Podpis pod Galin post
Km,monotonost ubija,vedno je treba skrbeti za uno iskro, pa je strast in vse kar more biti tudi po 15 letih zakona.
TISTI, KI PRAVITE, DA VSAK DAN – LAŽETE IN PIKA.
mar sem zaznala nevoščljivost?
Hmm, prav vsak dan je res malo čudna trditev, ker je treba upoštevati dneve ko ima ona menstruacijo, ko je morda kdo bolan, ko je kdo od njiju na poti, ko joka bolan otrok, ko…ampak povprečje 4-5x na teden je kar ok, seveda z odstopanji.
DA PA NE SEKSAJO VSI TAKO POGOSTO pa je jasno!!! Če je OBEMA prav, da je to samo 1x na mesec, tudi prav!! Je pa za razmisliti, če bi kdo od njiju večkrat, ali pa se spusti v seks brez svoje želje. PRAV TU nastopijo težave!
Pri nekaterih, menstruacija ni zadrzek da se ne bi seksal, se pac bolje takrat skrbi za higieno, vse skupaj naredi lepo, kajti nekatere zenske so zaradi podivjanih hormonov ta cas, veliko bolj dovzetne za seks.Ce sta oba zato, lahko seks “zganjata” tudi med menstruacijo, seveda da je le vse temu prilagojeno.
Tale L. je pa čuden!
Sklepam, da je moški, ko je tako odreagiral.
Midva pa res še vedno skoraj vsak dan. PRISEŽEM!! Če pa ti ne, dragi L. pa moraš vprašati sebe! Mogoče je pa s tabo kaj narobe!!!
Če imaš partnerja rad, potem pride seks sam od sebe, ker si ga pač oba želita. Občasno oba poškiliva še na kakšno internetno stran, tako da poskusiva kakšno novo pozo za popestritev. Pogovarjava se česa si želiva, kaj želi kdo od naju poskusit, kaj koga vzburja…za enkrat se lepo obnese in upam, da z nekaj vložene energije na tem področju tako ostane.
Sicer pa sej same veste za vse stvari se je treba potrudit in si vzet čas…
Lep vikend vsem
L! Zakaj se toliko obremenjujete s tem, pa kaj ce seksajo vsak dan, naj uzivajo, privoscim jim in nekateri ocitno to res obvladajo, celo veckrat na dan, jaz pa jim verjamem in zelim naj jim to traja in traja;)!
Ker tudi midva skoraj vsak dan, zato vem, da je to mogoče.
Mogoče si se pa preveč zredila,pa si cela celulitasta,pa joške imaš pri popku,potem pa res ni čudn,da nima želje po sexu s tabo.mogoče pa že ima katero drugo,da se z njo dol da.
Vsak dan sladoled, vsak dan torta, vsak dan pizza, vsak dan smučanje, vsak dan plavanje, vsak dan, vsak dan pospravljanje………..ne, nima več čara.
Kako neprimerno sporočilo!!!!!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.