Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj kupiti

kaj kupiti

Kaj kupiti prijateljici za roj. dan??
poznava se že 12 let, tko da nimam več idej
thx za nasvete

Nič nisi povedala, koliko si pripravljena dati za darilo. Sama sicer nimam nobene prijateljice, ki bi ji za rojstni dan kupovala darila, sva se pa s sestro že pred leti dogovorili, da se obdarujeva samo z lončnico, ker imava obe kristala že čez glavo.
Mogoče poznaš njem najljubši parfum, kakšen srebrn nakit, kaj dekorativnega za stanovanje, ali pa kaj v zvezi z glasbo, če kadi pa usnjen etui, ker nihče ne obožuje kebrovih napisov. Lahko pa kakšno naravno kozmetiko za razvajanje v banji.

Mogoče ji kupiš karto za kino, gledališče ali opero. Da ne bo sama pojdi kar z njo.

lp

Vprasaj jo naravnost, ce kaj rabi ali pa kaj bi imela. Sicer bo ziher rekla, da nic ne kupovat, ampak jaz jim pol vsem recem, da naj ne bluzijo, ker vejo, da bodo itak nekaj dobile, tako ali drugace. Ravno danes ma prijateljica r. dan pa sem ji kupla eno crno spodnjo majcko, ker mi je rekla,da bi jo imela. Zraven se mala sladkarija pa zavijem pa je. Drugace sem pa mislila kupit (ce ne bi povedala, kaj rabi) une zvoncke, ki v vetru tko lepo cingljajo pa kaj za telo. Na primer, no. Aja, pa sva tudi prijateljice iz otrostva. Lahko kaksno knjigo, pizamo, spalno srajcko, ji placas tretma v kozmeticnem studiu ali masazo …

JAZ BI JI NAPISALA LEPO MISEL NA TEMO VAJINEGA DOLGOLETNEGA PRIJATELJSTVA IN DALA UOKVIRITI.
IZDELANA DARILA VEDNO VELIKO POMENIJO! VSAJ MENI!

Najdi kaksno lepo fotografijo, na kateri sta vidve obe skupaj, kupi okvir s stekleno plosco (vecji, kot sama fotografija), pa papir v kaksni kontrastni barvi kot fotografija. Nato pa daj pod steklo najprej ta papir, na rob lahko napises cestitko prijateljici, na sredo fotografijo in cez steklo. To je tako, zelo osebno darilo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close