Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dom design

dom design

Mene pa zanima, če je že kdo od vas kupoval pohištvo (kuhinjo) v trgovini dom design.Kakšne so vaše izkušnje?

Pozdrav!

Mi smo poleti kupili otroško sobo pri dom design in moram reči, da so stvari ki smo jih naročili zelo kvalitetne, no pa saj je bila taka tudi cena. Edino kar nas je motil dolg rok dobave. Tudi cena montaže se mi zdi pretirana, zato smo se odločili, da to izvedemo sami in ugotovili smo, da gre za hudo preprosto montažo z dobrimi navodili in da je cena dejansko previsoka za tako preprosto sestavljanje.
Moram dodati, da smo si ogledali precej otroških sob različnih izvajalcev in da so bili edini, ki so imeli nekaj po našem okusu, ker imamo mansardo pa vedno ne moreš iskati le tisto kar ti je všeč, temveč, da sede v vse kote, v dom designu pa smo kupili poleg funkcionalnosti tudi lepoto.

Srečno pri nakupu in lp nn

nn, najlepša hvala za odgovor. Kaj si mislila pod dolg dobavni rok? Če rečejo 2 meseca ali je to 2 ali se vleče na 3. Mene to kar malo skrbi, ker menjavam kuhinjo, pa ne bi bila rada brez nje en cel mesec.
Kar pa se italijanskega pohištva tiče, je pa za montažo res enostavno. Lani sem kupila eno omaro v Lesnini, je bila za naše razmere kar precej draga, pa mi ni žal, ker nam je tako všeč. Res so dizajnerji, da jim ni para. Za sestavit so pa tudi hoteli kar veliko, tako , da smo se sami postopili sestave, ki pa je res enostavna.
Hvala za tvoj odgovor in lep dan
nena

Ja glede dobave je bilo dejansko tako, da smo čakali 1 mesec dlje, kot pa so obljubili, čeprav moram priznati, da smo naročili poleti, ko italijani ne delajo cel avgust. Pa vseeno še ko smo tolerirali ta avgust je bilo nekaj več kot 15 dni zamude, no morda je v zimskem času vseeno malce drugače. Drugače pa je bilo vse OK, če bi še enkrat kupovali bi sigurno kupili tam, ker v končni fazi nam je bilo v veselje, da smo našli nekaj kar je bilo po našem okusu.

lp nataša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close