Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prošnja

Prošnja

Odpiram novo temo in sicer s prošnjo, da tiste, ki nimate namena kaj dobrega svetovati in narediti kaj z dobrim nemenom, ker zato smo tukaj,da si svetujemo, da se raje zadržijo in ne odgovarjajo nazaj na tako nesramen način,kajti spodaj sem navedla svoj problem in to verjetno z nekim razlogom, da dobim nek nasvet in ne da me nakateri po domače povedano popluvajo, da sem otočja itd…res žalostno:(…lep dan še naprej vsem skupaj…
P.S. In če si mi zdi kakšna tema nezanimiva jo raje preskočim ne pa napadam osebo, ki ni nič kriva.

Se 100% strinjam s teboj! Ene so res hočejo znašati na druge!
Lp

Tako je na vseh forumih. Vedno se namreč najdejo taki, ki mislijo, da je njihovo mnenje in mišljenje zakon. Take prepotentneže je najbolje ignorirati in sploh ne odgovarjati na njihova sporočila.

se zelo strinjam; namesti, da bi dobile kakšno tolažilno besedo, če že ne nasvet, te popljuvajo, kot da bi bile kriminalke, tiste, ki imamo kakšne težave…

Tjaška, take komentarje je najbolje preslisati oz. kako naj napisem ker se beremo…. premizati 🙂
jaz sem prebrala tvojo prejsno temo… tako kot so ti nekatere ze napisale, napisi ji pismo, pa uporabi racunalnik in printer, ker smo ze v taki dobi odvisnosti… ali pa mogoce e-mail… jasno je, da do njene mobilne stevilke ne mores…. lahko se pa pojavis na njenih vtarih preden gre v sluzbo (si napisala, da jo je tezko dobiti doma) zjutraj ob 7h je pa velika vecina doma in se odpravlja, kamorkoli ze…
good luck

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close