Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dolgolaske

dolgolaske

Na koliko časa si strižete š*****? Sem se ustrigla, pa mi je mal žal in si bom spet pustila dolge, pa me zanima, na kolk časa si jih nej strižem, da bodo še kr hitro postali dolgi, pa da bodo tud zdravi.

Ko si puščam dolge lase si jih dam porezat na dva do tri mesece, ampak samo konice. Imam barvane. Drugače bi verjetno zdržala dalj časa.
Lep pozdrav, Maša

Jaz sem se strigla enkrat do dvakrat na leto.
Mela, sem pa dolge lase od 7 razreda, pa do 2.letnika faksa 🙂

In sem se naveličala, tako, da sem se letos ostrigla .

Jaz imam dolge lase že nekaj let in si vsake 2 meseca strižem konice. Tako mi svetuje frizerka in od kar jo poslušam imam res lep in zdrav las!
Torej na 2 meseca!

mam jih do sredine hrbta…..konice striže na dva do tri mesece…..mislim pa, da moraš za to, da boš imela lepe lase narediti tudi kaj drugega kot samo striči konice……važna je prehrana (jaz vsako jutro pojem žlico prosene kaše…surove……in moram reči, da so se mi po mesecu lasje poboljšali…..ful), šampon (da ni preveč agresiven)….čim manj čopov…..pa saj veš :))

Tudi jaz si lase barvam – prameni. In tko na 3 mesece se grem pobarvat in postrižit.

Prehranjujem se zdravo, že tak,da eni mislijo, da pretiravam. Drugač je pa goastek rteku, ko ej medicinc, da prehrana naj nebi vplivala na stanje las in kože pa nohtov. In jaz se res zelo zdravo prehranjujem, pa imam nohte in lase bolj slabe, nohte mam čist mehke, lase pa tanke in mastijo se mi dost. Sem pa mela do srede hrbta predenj sem jih barvala, pol pa tud tam nek, sam da so bli pol grozni, res za postričt. Drugač pa s kožo nimam problemov.

mene pa zanima s kerim samponom si vi (dolgolaske) perete lase. jz mam zdj glis kur sej je kr uredu (disi ful!) sam jz bi neki tazga da bi mi nardil lase bolj mehke. namrec isti dan ko si jih operem mam supr mehke naslednji dan pa si jih kumi razcesem. ta 3 dan mam pa ze mastne. sm ze obupala. prej sm mela dove sam sm se ga mal navelicala (vonja). bi poskusla s kksnim bolj dragim?

Imam srednje dolge lase (čez ramena) in si jih strižem na 2-3 mesece. Umivam jih z Avonovim šamponom Advanced techniques straight & sleek, pa tud balzam imam isti. Meni oboje zelo odgovarja. Drugače pa vedno dam na lase pol še silikonski gel za konice, pa se mi pol lasje do naslednjega pranja “lepo obnašajo”:-). Za poškodovane lase je pa super maska od Joicota K-Pax, sam je kr draga (3000 sit).

loreal…citrus cr….meni ta najbolj odgovarja…..moji lasje ne vedo kaj je barva za lase, kaj je lak za lase, kaj je sušilnik za lase…..kaj je pena…se pravi…..ne uporabljam nobenih dodatkov…..

jaz pa uporabljam justov šampon za vse vrste las, nato pa še njihovo masko za regeneriranje las, oboje je SUPER

Uporabljam Keunejev clearfiying šampon, njihov balzam in njihov vosek. Če se kaj prhljaja pojavi pa uporabim Vichyev šampon proti prhljaju za suhe lase.

Aja, strizem se na 2-3 mesece, ker se barvam, lase imam zdrave in lepe.

Drugace pa imam ful mocne lase in ne vem, kako jih zmehcati.

Na tri mesece.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close