Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lasersko odstranjevanje dlačic

Lasersko odstranjevanje dlačic

Lep pozdrav vsem skupaj.

Včeraj sem gledala po televiziji kako lasersko odstranjujejo nadležne dlake. Zanima me, če ima katera izmed vas izkušnje s tem – baje je v Sloveniji že 2 leti. Predvsem me zanima cena.
Kako pa se drugače odstranjujete dlake na telesu?

Lep pozdrav!

živjo!
jaz sem bila nekajkrat na tej stvari in moram rečt da grejo dlačice kar dobro stran. slaba stran je, da samo temnejše. jaz imam problem, ker mi potemnijo, ko so malo daljše itn. ne bom rekla da je zadeva neboleča, ampak jaz mam kar visok prag tolerance na bolečino, tako da niti ni bilo tako hudo. bila sem pri eni zdravnici na viču, sprva je stalo 15t, kasneje 10k, ko je bilo dlačic manj. dala sem si jih paliti na obrazu.
drugače si jih brijem. zamudno

A je to pol za vedno? Ker sem slisala, da po nekem casu dlake ponovno zrastejo. Se splaca?
A lahko poves, kje na vicu si bla?

Thnx

zadevo je treba nekajkrat ponovit, baje pa zdrži nekaj let. bi rekla da se. na tbilisijski, blizu špara, ampak nisem bila tam že kako leto, tko da ne vem, če se še ukvarjajo s tem

Glede na zasoljene cene bi moralo drzat malo vec kot par let. Kaj pravite?

Mislim, da ti ne govoriš o laserski depilaciji pač pa o epilaciji(?), kajti cene laser depilacije se gibljejo od 25 tisoč naprej (za en poseg), pa tudi obiskov je potrebnih več kot le dva pa še trajna je tale zadeva in (vsaj kolikor se spomnim enega propagandnega sporočila) neboleča.

Ja, se mi je zdelo cudno, da je bila navedena cena tako nizka.

laserska depilacija nog pride okol 700.000! če se prov spomnim, sm mislila da bo okol 100.000, in ko mi je kozmetičarka povedala me je skoraj kap 🙂
je bla pa enkrat oddaja po radiu da to ni za stalno, če maš močne dlake ti lohk hitro zrastejo nazaj.
ne vem, raj se prej pozanimaj
aja, ud postopek je kar dolgotrajen

šeril, jaz se na te izraze ne spoznam. če gre dlaka stran, je zaradi mene lohk tud navigacija. reklam pa jaz ne bi resno jemala. zadeva malo boli. in da so nekatere močnejše dlake izginile, sem res morala it večkrat.

osebno ne bi zaupala nikomur drugemu, razen zdravniku dermatologu za tak poseg. kup kozmetičnih salonov ima popolnoma neprimerne laserje (žal pri nas vlada glede tega divji zahod!) in ti kožo bolj kurijo kot pa dlake! posledice: najmanj to, da se dlak ne boste znebile. v ljubljani je verjetno najboljši laser tukaj:
http://www.dcp.si

odstranjevanje JE boleče (ne vem, zakaj dajejo na reklame, da ni?) in je potrebno precej pretrpeti. bolj ko je močna in temna dlaka, bolj boli, vendar pa so tudi boljši učinki. efekt po enem letu ocenjujem za božanski in vreden vsake potne srage trpljenja, a ni bilo poceni. če vam nekdo ponuja poceni laser – je tudi vaše zdravje poceni? premislite, kaj vam v resnici ponuja. kolikor vem, v omenjenem dcp ne odstranjujejo dlak na obrazu (za to priporočajo elektrolizo), ker je kljub zaščiti z očali prihajalo do poškodb oči!

A kar 700.000??? Sem mislila, da okrog 400.000. Pol vec mas dlak in bolj so mocne, veckrat moras it tja? In bolj uspesen je postopek? Sem prav razumela?

Ne vem,jst hodim k Omersi in me prav nič ne boli.Mi pa zraste na 2 meseca par dlakic nazaj in grem potem spet odstranit.Aja,jaz sem to delala za bikini in je prišlo 160.000 za 6 posegov,vsak nadaljni,če bo potreben pa je 12.000.

Jaz sem bila lani v dcp in nikakor ne pride 700.000, razen seveda če si daš odstranit vse kar imaš. Jaz sem za trebuh vse skupaj dala okrog 130.000, če bi si dala pa zraven še stegna z bikinijem bi prišlo pa okoli 350.000.Cena je odvisna od površine, od tega koliko so dlake močne, kakšne so, ipd.

Irena se strinjam skoraj z vsem, kar si napisala, v omenjenem centru pa odstranjujejo dlake tudi na obrazu (iz lastnih izkušenj). Glede efekta -pri meni še ni eno leto naokoli…

lp

aha, dobro, da si mi povedala. potem pa domnevam, da so mi tako rekli (da ne delajo na obrazu) zato, ker so tam moje dlačice zelo tanke (zato mogoče ne bi bilo kakšnega dobrega efekta z laserjem)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close