Pozornost fanta v družbi!!!
Punce napišite mi prosim kako je pri vas s tem!
Moj fant je zelo ljubeč in pozoren do mene kadar sva sama, čim pa sva v družbi se ta pozornost tragično zmanjša. sam me je navadil na to, da je pozoren in potem valda, da mi v družbi to manjka. In res je tudi, da sva vsak dan skupaj-a to ne bi smel biti vzrok, kajne? Sramuje se me 100% ne!
Ali je možno, da pač hoče biti možat in se mu zdi lubčkanje v družbi pomehkuženo, al kva???
No zanima me kako je s tem pri vas???
Čist sem zmedena. POMAGAJTE
Pri meni je isto in ne obremenjuj se s tem….zakaj bi morala družbi kazati koliko se imata rada in se ne vem koliko lubčkati, kajti sama vesta pri sebi kaj si pomenita:)…in tudi ostalim prisotnim verjetno to ne bi bilo všeč..verjemi mi:))..zato se ne obremenjuj zaradi takih malenkostmi, to je moje mnnje:)…in tudi pari s katerimi se druživa ne izkazujejo pozornosti,ampak so osredotočeni na debato oziroma dobro vzdušje v družbi:)
Tjaška hvala, mi je kar malo lažje – le še od nekoga sem to morala slišati!
Saj sem si že neštetokrat rekla točno tako, kot si ti napisala a me vedno znova to grize. Sem ena smotka, ane?
Nisi smotka..ženska si….:)..in te čisto razumem:))
Vidiš, pri meni pa je ravno obratno- moj fant bi kr nekaj plazil po meni! 🙂 Ok, ajde, da se držima za rokice, ko sedima, al pa da ima on roko na moji nogi, jaz na njegovi, karkoli. Pa mogoče kakega lupčka. Ono, ne pretirano.
Da bi pa zdaj tam ful plazla drug po drugem v družbi, to mi je pa noro, ker tut vem, da bo ostalim neprijetno. Komaj sem ga odvadla od tega! 🙂
Imela sem pa enega še hujšega, on me je pa že nerviral- on pa kr ni mogel umaknit rok- še, ko sem vozla, me je nekaj božal po lasih cel čas, pa kr nekaj nonstop po nogi prijemal… uh! Na začetku se ti še lepo zdi, potem pa ti že tlak narašča, ko to dela non stop! :))) Zna bit nevarno.
Vse ima svoje meje. 🙂
Joj, jaz tudi ne maram, če se si par v družbi preveč “ljubezen izkazuje” (beri: se neprestano poljublja, boža, kliče mucica, srčica, itd.).
Ok, ni panike, valda se imata rada, ampak nežnosti so zasebna stvar in nekako ne pašejo v družbo – če se mi paše crkljati enostavno ostanem doma in uživam.
Moj prvi je bil tak kot Ajšin “ta hujši”, pri vsakem naslednjem sem hitro razčistila, kaj v družbi toleriram in česa ne.
Ja ni hujšga, kot da gre družba ven in te potem tvoj “dragi”
lupčka, dotika, objema, vglavnem pretirano izkazuje čustva,
bjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!
Kot je rekla Ajša, vse ima svoje meje,
kakega lupčka sem ter tja, pa dotik z roko, noga ob nogi,
te poboža ali kaj podobnega, ne pa da se tam pred vsemi
(pa naj bo to tvoja družba kjer ti pač ni nerodno ali pa čisti
tujci) plazi po tebi kot en kreten, to pa ni šans, pa ga mam
ful rada, sam če bi mi to delal, bi imel definitivno večje probleme
kot če se me sploh nebi dotikal!!!!!
Ajša, pa v avtu, ej sem imela, te čist zastopim, bi kar ustavla
sred ceste pa mu rekla dej mir!!!!!! Mjčkan že, ne pa non-stop! ;-))))
Men je lubčkanje v družbi čisto eksibicionistično početje. Ko si v družbi, se posvetiš družbi, a ne? Saj zato sta pa šla ven. Kaj pa misliš, da družba uživa, ko gleda dva ki plezata en po drugem? Tako potrjevanje potrebujejo res popolnoma nesamozavestne ženske. Samo taka lahko tudi izjavi, da se jo tip 100% sramuje. Ne bit tolk hecna, no!
a ni rekla, da se je NE sramuje???
Ups, sorči! Pa sem res spregledala ne na koncu.
Koka sem hotla bit ze jezna nate, ker beres povrsno..a sem potem vidla, da si se zmotla! :))))
No punce vsem vam hvala za odgovore, res mi je malo lažje. A očitno sem pač malo drugačna od vas, dotikov od fanta mi ni nikoli premalo.Mogoče ste malo pretiravale, ko ste pisale o plezanju pa lizanju….
tenks vsem
Forum je zaprt za komentiranje.