Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A vas drgai tudi tako malo govori, ko pride domov

A vas drgai tudi tako malo govori, ko pride domov

Svojega po sluzbi sploh ne morem pripraviti do več kot 5 stavkov. Če pa že pol so to tehnične zadeve, ki so meni čist preveč kompleksne…

Včeri je dobil nov služben mobitel in pol sem komi kej iz njega zvlekla, ker se je tam za mizo neki igral….

Grozno…

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Ohjej … jaz imam pa čist kontra … :))))) Ga nikakor ne morem utišat … :)))) Mi skoraj odleže, ko dela do poznih ur, da imam mir popoldan, ker ko pride zgodaj domov … uffa … stalno je to pa ono pa tretje pa četrto … in še ko se dam v miru na kavč s knjigo v roki in vidi, da bi rada imela mir in tudi reče, da mi bo dal mir … hm … jah … mogoče 5 minut … pol pa že začne “Srceeeeeeee … kje imaš “to pa to”?” “Zlaaaatoooo … a veš koga sem danes vidu!” “Miškaaaa … a veš kaj smo danes delali!” … ali pa še huje … Se vleže poleg mene na kavč … odpre TV … in on ne more gledat TV-ja in da je tiho … ampak začne komentirat kak film ali nanizanko … se smejat na ves glas če je kaj smešnega in podobno … :)))))))))))))))))

Jah … ben … Ni kaj! :)))))

Lp, Bgv

No sej včasih je tudi moj zabavno razpoložen in kej pokomentira… Na kavču pa leživa oba in me pol malo čohlja… in takoj odmerim (nasprotje od zamerim) to, da ne govori veliko… 🙂

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

ha,ha bugnavilea:))…kok si prisrčno napisala:))

:))) No … vidiš … :))))) Sej ni tko hudo … ;))) :)))

Saj meni je tudi večinoma všeč, da toliko govori pa to … pa da je poln energije … saj ne rečem … Ampak zadnje čase (pač … saj veš … nosečnost) :))) … imam rada tudi “svoje trenutke”, da se mal odpočijem, umirim, posvetim sebi in malemu sončku v meni … in tudi res se rada dam pred kako knjigo, v mir … In seveda … ne rata … :)))))))))))))))))))))

Mah … sej so zlati tile naši fantje, daj … :))))) Posrečeni … ;))) :))) Vsak po svoje …

Lp, Bgv

:)))) … Jah … tko je … Tjaška … :))))))))

Lp, Bgv

Veš saj moj je isti,ampak hvala bogu nama vsaj ne zmanjka debat:))….

Ja moj je tud odvisen od razpoloženja. Ampak večino časa sem jaz tista, ko nonstop “težim”. Itak morem vleč besede iz njega. Pri men je pa ta problem, da ko sva skupej postanem nenormalno zaspana. Pa ne narobe razumet da od dolgcajta. Sam da je v bližini mene pa bi jaz kr spala.

Pa ne sekiraj se preveč je pač bol zadržan. Kolk časa sta pa že skupej? A je ta že od začetka. Midva sva skup že deset let. Jaz sem ga sprejela takega kot je.

Tjaška … :)))) … ja … debat definitivno ne zmanjka … :))) Sam kaj ko ima kaka obdobja … uh … ko je prav nadležen s kako debato … Recimo … dva dni nazaj si je kupil nova očala … in sedaj mi že od takrat vsak dan “trobi” da pač bi bilo boljše, eče bi kupil ene druge, ki jih je meril … sam da so te vseeno boljše, ker imajo boljše steklo … pa da že enih 10 leti išče eno določeno obliko očal, ki je ne more dobit … pa slučajno je ravno zadnjič po TV-ju videl enega, ki je imel takšna očala kot bi jih on rad in … ohjoooooojjjjj … :)))))))))) … včeraj sem ga na kolenih prosila naj se vstavi … :))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Meni se pa zdi tok lepo, da si ti tista kateri vse razlaga od malenkosti do večjih stvari…veš to pomeni,da te zelo spoštuje in,da si ti tista, katera ga lahko posluša in da ne jamra to kakšnemu drugemu,saj veš kakšni so moški lažje poveju komu drugemu kot lastni partnerki…čeprav verjamem,da ti zna to včasih presedati…:)))….ampak raje imam takega..kot pa da moraš vse vleči iz njega:)))

Ja … saj meni je tudi všeč, da mi pove vse … :)))) … čeprav … jah … mi pove res čisto vse … od tega kaj je jedel za kosilo (podroben opis) … do tega kmalu kolikokrat je šel na WC čez dan … :)))))))))))) Kdaj se mu moram prav nasmejat … :))))))

Je pa tudi res, da zelo ceni moje mnenje, zato me tudi vedno povpraša po njem … če recimo kaj kupuje (kot npr. sedaj ta presneta očala) moram biti vedno zraven, da mu povem kaj si mislim … Sam … to je lahko tudi dvorezni meč … :)))) … Če ima recimo na izbiro dve stvari in jaz mu rečem, da mi je bolj všeč ta prva … on jo kupi … in pol ugotovi, da je bila boljša ta druga … hah … pa sem jst tista, ki sem ga “zafrknila” :)))))))))))) ;)))))

Lp, Bgv

Ej moj je čisto isti…vsak dan mi pove kaj je malical,kaj se je v službi dogajalo,koga je srečal,kaj je sanjal:))..tudi kaj takega kar marsi kdo ne bi povedal:)))…in vedno me vpraša za mnenje….in veš kaj mi je ušeč, da mi je kot prijateljica in da zna poslušati tudi te babje čenče, ki jih moški ne poslušajo radi…ja in veš kaj tudi on gleda Sex v mestuuu….hehe:))….in zato mu tudi zaupam….ker nima pred mano nobene skrivnosti:))….

Hočem ti povedati,da imaš super človeka ob sebi,ki bi ti ga marsi katera zavidala in ga v prihodnje vidim kot super očkata vajinemu otročičku:)…

:))) No … zgleda, da imava čist iste fantke … :))))) He he … Moj je celo tak, da ne samo, da posluša razne babje čenče … ampak je celo on tak, da jih širi okrog … :))))))))))))) He he … kdaj se mi zdi, da hodim s kako vaško klepetuljo … ki ve čisto vse od vseh … :)))))))))))) Ajoojjj … ti današnji moški … :)))))

Imaš pa prav … Ravno zato, ker nam vse tako povejo, jim lahko 100% zaupamo … So res zlati … :))))

Lp, Bgv

Ej in veš kaj moj ni niti malo trmast…..in ker iz prejšnih vez trme ne prenašam, ker tudi doma ni bila nikoli prisotna je to tudi en velik plus pri njemu….:))))….in tudi jaz mu včasih rečem…kje si moja ženskica…hehe:))….ampak copata pa drugače ni….je študiran,ambicozen moški ,ki stoji za svojimi načeli….in vedno pove svoje mnenje:)))

No … saj vem, da imam res krasnega dečkota … in seveda bo odličen očka (čeprav ga začenja dajat preočetovska trema) :)))) … Sam … saj veš kako pravijo … Jih ne smemo preveč hvalit, ker čene se bojo pokvarli … ;))) :))

Hm … trma … pri naju sva pa oba trmasta … in pred časom sva imela s tem tudi probleme … sam sedaj pa vsak malo popusti in je vse ok … :)))

Uh … moj tut še zdaleč ni copatast tip … sicer ni študiran (pa ne zato ker ne bi hotel … ampak zato ker ni imel možnosti) … ima pa veliko v glavi, je zelo priden in delaven in seveda, ko se mora za kaj postavit … se postavi … :))))

(uffa … se jima mora sedaj kolcat … ) ;)))) :))))

Lp, Bgv

:)))))……::)))…..ja sta sedaj prava kovca moža:)))….sedaj pa grem še malo delat ter želim tebi in tvoji polovički lep vikend….in pikici, ki raste v tebi:)))

Lep vikend tudi vama … :)))) ;)))

Lp, Bgv

Zakaj so nekateri moški tiho, ko pridejo iz službe? Malo je odvisno tudi od vzgoje (koliko so se doma pogovarjali, oz. koliko je bilo “varno” povedati – če so ga starši kaznovali za vsako stvar, se je trudil povedati čim manj, da bi se izognil težavam). Drugo pa je, da je pri ženskah bolj razvit center za govor v možganih. Moški naj bi povprečno imeli “dnevno kvoto” okoli 7.000 besed, ženske pa še enkrat več. Sedaj pa pomislite, moški in ženske približno 7.000 besed uporabijo v službi. Ženski jih po prihodu domov ostane še približno toliko. Zato tudi moški jamrajo, da ženske preveč govorimo:) Seveda pa se ljudje razlikujemo med seboj, tudi znotraj iste spolne skupine (obstajajo tudi ženske, ki malo povedo in moški, ki jih ne moreš ustaviti – kot so to povedale punce zgoraj).

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) He he he … to me je pa sedaj tako nasmejalo … Dnevna kvota … :))))))))))))))))))))))))))))))))) … he he … Zanimivo zanimivo … :))))) A zato pride obdobje, ko je tudi moj tiho … ker enostavno kak dan porabi preveč besed … :)))))))))))))))))))))

Sicer pa … tudi kar se prve trditve tičebi jaz rekla, da ne velja ravno … … če vzamem spet za primer mojega dragega … Doma je bil navajen, da je moral biti vedno tiho in da ni imel nikoli prav (očetova trda roka) in tudi njegova mati, namesto da bi se kdaj postavila zase in povedala svoje mnenje, je bila raje tiho … Odkrito povedano … res se mi zdi čudno, od kje se je on vzel … ampak … očitno se ni vrgel po svojih starših … :))))) Recimo … da izjema potrjuje pravilo … :))

Lp, Bgv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close