EMA 04/04
ej punce,
malo niže sem brala vaše komentarje na predizbore za EMO…in moram rečt, da se obnašate popolnoma enako kot na vseh drugih forumih in enako, kot mediji. GOVORITE, KOT DA BI BILO ŽE VSE ODLOČENO!!!
pa je pred nami še četrti predizbor!!!!
dajte no počakat, da boste slišale vse, pa potem sodite!! ne pa kar v stilu: ah saj je že vse odločeno… ah saj je itak NV najboljša… ah saj nas ne more nič več presenetiti…. To se mi čisto preprosto ne zdi fer!! tudi tisti, ki se pripravljajo na nedeljo, trdo garajo, verjemite! in da jim najbrž ni lahko, če berejo takšne komentarje, češ, saj je vse odločeno, toliko da se ne pojavi še kdo, ki bo rekel: kaj pa je sploh treba 4. predizbora….
torej: glejte zadevo še v nedeljo, potem se pa slišimo. okej??
jaz osebno navijam za Žano & RnB Wannabes
no, tole o tem,da je že odločeno sem konkretno prebrala v časopisu! In ni neka nakladancija…sicer pa, bomo vidli….
pa se ti to zdi pošteno do tistih, ki še nisto nastopali?????
Na žalost bo zmagala NV, pevaljka za široke ljudske množice.
Najboljši so (bodo) odpadli. Sicer pa o kakšni kvaliteti ni, da bi govoril.
Pošteno ali ne, tako je…življenje ni zmeraj pošteno, pa saj same veste.
Če mene vprašaš, je tale EMA itak ena brezvezna zadeva. Dokler bomo pošiljal na evrovizijo take komade a la karmen in podobno, nikol ne bomo nikamor prilezli….Jz ne vem, a si tele naše pevaljke res tolk želijo na to evropsko zadevo al kaj? Mogoče pa si želijo samo joške pokazat, sej pevskega znanja nekatere sploh nimajo….Tiste pa, ki so dovolj pametne al pa znajo pet, pa itak ne šmirglajo take zadeve
Itak pa je tole stal samo 800.000 eurov, sitnica…
Natalija lahko pokaže vsaj joške, popevke pa so bile do sedaj tako vse zanič, vključno z njeni. Atavim za pivo, da tudi v nedeljo ne bo nič bolje. Menim, da smo Slovenci tako blazno intelegentni, da bomo vse Evropejce prepričali da imajo slab okus in je pravo le tisto, kar jim vsiljujemo mi.
S kero glavo pa misliš, Mik, s ta spodnjo? .)))
Enkrat probej samo po radiu poslušat…je velika razlika, …zarad mene si lahko tud Natalijo predstavljaš, kako potresava z joškovjem,…ampak tisto njeno petje je pa za en k…, samo za na veselice, ne pa za na Eurovizijo
Mik pravi: “Menim, da smo Slovenci tako blazno intelegentni, da bomo vse Evropejce prepričali da imajo slab okus in je pravo le tisto, kar jim vsiljujemo mi.”
Tole je pa ena blazno “inteligentna” izjava, se takoj vidi, kaj poslušaš.
Forum je zaprt za komentiranje.