uničeni nohti-kako do zdravih?
Pozdravček!
Že med nosečnostjo so se mi nohti začeli ful cepit; ginekolog je rekel, da pač otroček vzame tam, kjer rabi. In ker je očitno naša mala rabila ful vitamina E, ga je črpala tudi iz nohtov, haha.
No, tudi po nosečnosti se stanje ni pomirilo, res je, da sem dolgo dojila (14 mesecev), pa vseeno.
mala je zdaj stara 16 mesecev, jaz imam pa nohte vse slabše in slabše.
Samo primem jih, pa gre že ena plast dol, lomijo se, grdi so.
Včasih sem imela pa tako lepe, smrk, smrk…
Kozmetična industrija je obogatela na moj račun! probala sem razne kremice, maže, olja itd, ne pomaga pa nič.
Zanima me, a sploh kaj pomaga proti tej zadevi! Imate ve kak fajn nasvet?
Hvala in LP, od Mojce
DIKLA
LP
Mojca, probaj si dobit kako ampulo, ki baje utrdi nohte. Jaz sem tudi imela en čas full krhke, so se mi plasti lomile…groza!! Pa sem si mazala s kremicami, pa kolekcija Jessica je kul, pa probaj še kake lake!
umetne si kup…
Ne boš verjela, ravno danes sem si po priporočilu kupla kapsule b komplex. Baje ful pomagajo, utdijo nohte. Sto kapsul stane 1100 sit, jemlješ pa po vsakem obroku(do 5*dnevno).
Probaj, upam, da ti bo pomagalo in meni tudi. Prvo kapsulo sem že vzela.
svetujem ti da si nohte mažeš z eteričnim oljem limone, lahko večkrat na dan, najbolje pa je zvečer, pred spanjem. Eterično olje pa naj bo pravo, ne spet neka kemija….
meni se ne cepijo več, pa trdi so postali.
SE en preverjen recept na mojih nohtih: DIKLA+B kompleks. Ful je delovalo!
Bejbi, kje pa si kupila B-kompleks za 1.100,00 SIT ?
V lekarni, mislim, da jih povsod imajo. Pazi, reci za stekleničko, kjer jih je 100 kom, meni je hotla uturit škatlo s tridesetimi tabletkami za 800 sit. Kr reč une v steklenički, pa še bolj naravne so.
Tudi v DM imajo cenovno ugoden B-kompleks, pa ne vem na pamet katerega proizvajalca.
Mene pa zanima kaj je to Dikla?? Ce se ne motim je to lak za nohte.
Mi prosim pomagate, hvala
Dikla je firma, ki izdeluje proizvode za nego nohtov (kremice, lake, acetone,…)
Meni zelo odgovarjajo izdelki Jessice (znamka preparatov – lakov, acetonov, krem) za nego rok in nogtov. SUPER SO
Meni se namrec nohti ne lomijo in so se kar trdi, problem imam v tem, da se mi zeeelo cepijo, tako, da si lahhko celo vrhnjo plast nohta olupim. In me je ze prav sram ko imam take nohte, kaj mi priporocate???
Kaj od DIKLE pa priporočate za nohte, ki se cepijo tako, da se kar olupijo?
Tudi jaz imam namreč ful težav s temi zadevami!
In sem že čisto zakompleksana, ker mi ni pomoči!
PLEASE, HELP!
Od Dikle imaš v DM-u kremo za nohte in kožico. Po izkušnjah drugih je baje ful vredu. Js kombiniram b kompeks+diklo, pa upam, da mi bo ratalo. Mal je že boljše.
Forum je zaprt za komentiranje.