Vaše mnenje
Hojla!
Malce mi je nerodno, ker moram poklicati svojega ginekologa za vstavitev Miene, saj sem se pred 14 dnevi pobrila. Sedaj pa oklevam iti ali ne iti, ker mi je zelo nerono!Torej, kaj naj naredim. ali naj počakam do naslednje M ali …..
LP
Pred 14 dnevi? Ja pol se pa hitro pobrij in pejt k ginekologu!!
V čem je problem? Valda ne boš šla vsa zaraščena?
Problem je v tem ,da je m. spola poznam ga tudi osebno, občasno pa ima tudi čudne uzpade! Zbiram pougum in upam,da mi bo uspelo!
Potem pa najprej zamenjaj ginekologa, nato pa pojdi na vstavitev Mirene.
Ja pol si pa naštimi še bleščice! Kaki čudni izpadi?
Ja, ti se lepo sfriziraj in pojdi. Kaj ti bo nerodno, on jih ima tam 30 na dan. Če ti je pa nerodno zato, ker ga poznaš osebno, ga pa raje zamenjaj:))
Oz. odvisno kako osebno?? A hodte zvečer skupaj na pijačo ipd? Če je tako, bi ga jaz takoj zamenjala.
Ne štekam čisto, ali ti je nerodno zaradi pobritosti ali zaradi tega, ker ti je nerodno že za sam pregled.
Če je problem obritost, si preberi debato o poraščenosti nekje spodaj, kjer je ena s prijateljico ginekologinjo napisala, da so danes čudne tiste, ki niso pobrite, ne pa tiste, ki so….
Če pa je problem v samem ginekologu (tudi mene zanima, kakšni čudni izpadi???), ga raje zamenjaj – že sami po sebi obiski ginekologa niso najbolj zabavna zadeva, je pa še slabše, če ti že sama oseba ne “leže”.
Naročiš se pri drugem (drugi), podpišeš izjavo o zamenjavi in to je to…..
Enkrat sem mogla it nujno, poslala me je splošna zdravnica, sice r k ženski, pa sm se ravno mal prej čist na nulo. Pa kaj, važn, da nimaš bleščic gor.
js sem tud včasih čakala da je zraslo preden sem šla
kk brezveze
pol sem pa enkrat mogla it nepričakovano, pa sem bla obrita pa mi reče gin sej se boš pol sfrizirala
pa mene skor kap
ona je pa mislla na lase, da naj dam špango dol da bom lahk ležala :/
ajoj
Jaz itak grem skoz pobrita h ginekologinji, pa mi prav prisrčno dol visi, če se njej to zdi čudno ali kakorkoli že, jaz sem zmeraj obrita, ona pa tam itak ni zato, da gleda, kako sem jaz pobrita, ampak da me pregleda.
Malo je edino noro, če se kdaj na brzino obrijem pred pregledom, pa pridem tja vsa s pikicami… :))) Se zgodi, kaj češ.
Bleščič še nisem probala, mogoče kdaj bom. :)))
To, da pa ginekologa poznaš osebno, pa … jaz ne bi k njemu hodla, bi mi blo neprijetno.
Mogoče je potrebno samo prebiti led in bo čisto OK. Tudi če ginekologa poznaš osebno, to še ne pomeni, da ima pravico dajati pripombe.
Verjetno tudi nisi edina, ki se pobrije, preden gre k njemu na pregled.
Sama se tudi brijem oz. celo depiliram in čeprav sva z ginekologinjo na ti, me še ni nikoli čudno pogledala. Celo pred porodom sem šla na depilacijo in se potem še sama dodatno pobrila.
Vem da ti je nerodno, ker je to prvič, vendar če ti bo kaj pripomnil, mu reci, da je tebi to zelo všeč, še bolj pa tvojemu partnerju.
Le pogum, saj to je danes že čisto normalno.
Lp.
Jurka
Tudi jaz poznam svojega ginekologa osebno, saj je brat moje poročne priče in grem vedno k njemu z urejeno frizurco; pa ne zato, ker ga poznam, ampak počnem to zaradi sebe. Vem pa, da je pri svojem delu profesionalec in he “doesn’t give a damn”,če smo njegove obiskovalke pobrite v nulo, zaraščene, ali pa spodaj z ornamenti…..To je njegovo delo in zanj čista rutina, gledati na dan toliko žensk v za njih neprijetnem položaju….. Ti lahko zaupam, da so npr. ortopedi, kar se pobritosti žensk tiče, bolj na tekočem, kot pa ginekologi :-)). Poznam primer ortopeda, ki je z operacij npr, kolenskih vezi pod narkozo (pri tem posegu moraš biti brez spodnjih hlačk ali pa v bolnišničnih papirnatih, skozi katere se skozi vidi), točno vedel, kakšne frizurce so trenutno in: ali dvojni “s”. ali brazylian style s črtico, ali pa amazonski pragozd!
Nauk tega je, da tisto, kar je prikrito je bolj zanimivo, kot tisto, kar je popolnoma odkrito – to velja že od nekdaj :-))
BTW – tudi v svojih nosečnostih sem se spodaj redno depilirala – pa si predstavljaš, koliko pregledov mora dati skozi nosečnica v eni nosečnosti, pa celo pri večih ginekologih – in to s trebuhom, ko še vse bolj hecno zgleda!
Kar brez strahu in predsodkov,
anina
….. za podporo! Evo, danes sem poklicala in sem se naročila. Torej nisem edina katero bo videl čisto brez. Hehehe….. Skupaj z vami sem prebila led! Še enkrat vsem hvala podporo! Je pa res, da se počutim veliko boljše, skratka brez komentarjev. lep pozdrav vsem!
Forum je zaprt za komentiranje.