uspelo mi je …..
….. ja uspelo mi da sem šla do ginekologa po obroček – na frišno pobrita! Hehehe…. Njegova reakcija – pogledal me je in me skoz gledal tja. hehehe…. Mislim, da sem ga malo presenetila. No ja, naj mu bo saj danes ni videl še nobene , katera je bila pobrita tam spodaj, saj sem bila prva na tapeti. No pri vstavljanju pa sva se pogovarjala o vsem mogočem, tako, da sploh ne vem, kdaj je vstavil. He kontrolo pa imam čez 1,5 meseca.
Pa sej ne morem verjet, da sem šla! Ja vedno je enkrat prvič! Sedaj pa bom še vedno z veseljem hodila na gin. preglede, kot sem do sedaj. Pa najlepša hvala tistim, katere ste mi dale vspodbudo!
Lep sončen pozdrav !
Tebi tudi sončka in naj ti pride v rutinsko navado!
Dobra si da si upala pobrita na pregled. Jst sam malce skrajšam frizuro, čist pa še nisem šla nikoli, pa me je mikalo. Tudi jst grem jutri po vložek, upam da ne bom imela težav kot nekatere me je kar malce strah.
Povej ali te je kaj bolelo, oziroma imaš kaj težav? Aja kako pa je sedaj s seksom? Mislim ali kakšen čas ne smeš ali podobno?
Ko mi je vstavljal maternični vložek ( Mireno) nisem nič čutila, samo rekel je gotova sva. Počutje je za enkrat OK. Kontrolo imam če 1,5 meseca, da preverimo kako in kaj.
Kar se tiče seksa pa nisem vprašala nič, saj mislim, da nima veze s tem. Tako, da, po moji logiki, lahko normalno seksamo, kot smo do sedaj.Aja. Samo tamponov ne smeš nositi, da se ne bi nitka prilepila na tampon. Skrajšal mi jo bo pri naslednjem pregledu, samo spomniti ga bo potrebno.Sicer itak ne nosim tamponov, razen če me glih piči ali pa me M preseneti na morju. Uf to je pa najbolj zoperna stvar!
Kar se pa tiče pobritosti, sem tudi jaz imela nek predsodek! Do danes!Joj kar ne moprem verjet, saj mi gre kar nasmeh , ko pomislim na to. Hja vedno je enkrat PRVIČ!!!!!Samo prebiti je tereba led!
Pa še nekaj!
Ko boš šla po zaščito, pusti strah doma in pojdi s pozitivnim mišljenjem.
Srečno! Se beremo!
Forum je zaprt za komentiranje.