Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Oriflame in avon

Oriflame in avon

Mene pa zanima katere izdelke priporočate od Oriflama in Avona?

Kaj te pa zanima-dekorativa ali negovalna?
Ali kaj za telo itd?
Jaz Avona pravzaprav ne poznam, pri O. sem pa nasla nekaj precej dobrih stvari.
Dekorativa mi na splosno ni prevec vsec,razen nekaj izjem.
Kreme za obraz mi tudi niso prevec O.K., ker se mi pore kaj hitro zapacajo.
Super se mi zdi pa krema Natural selection za telo s karitejevim maslom.
Pa redno uporabljam deodorante Marine.
Pa bronzer imajo tud super-v prahu in kamnu.
lp

Sama poznam tako Avon kot Oriflame in oboje ima dobre pa tudi kakšne brezvezne izdelke. Avon ima zelo dobro dekorativo in negovalno kozmetiko, posebno kreme, šamponi, nega telesa itd. Če te zanima kaj bolj podrobno mi lahko pišeš na e-mail. Na splošno pa lahko rečem da sem z Avonom zelo zelo zadovoljna, pa tudi Oriflame je dober.

LP

Če bi pa katera rada katalog Oriflame za februar in za marec, mi pa lahko na mail piše.

Jaz sem z Avonom bolj zadovoljna, je pa zato tudi dražji.
LP

Izdelki od Oriflama, ki sem jih poskusila, mi niso bili všeč in mi niso ustrezali. Kozmetike od Avona pa ne poznam.

"Srce se ne prodaja, ne kupuje...se daruje!"

Kaj pa si poskusila od O.?
Meni se ne zdi ravno, da so razlike v ceni-da bi bila Avon ravno drag. Oboje se mi zdi poceni kozmetika. Najbraz imata pa oba dobre in slabe sestavine. Pri O. se mi zdi dobro to, da imas na web strani za vsak njihov izdelek navedene ingrediente-cesar se nisem zasledila v nobenem katalogu od kataloske prodaje. Pa se seveda sam odlocis. Tako sem jaz nasla cenejso in enako kvalitetno alternativo L’Occitanovi kremi za telo.

Zanimajo me predvsem izdelki za telo

Jaz vsekakor priporocam Natural Selection kremo za telo, ki vsebuje shea maslo od O.
Pa kolekcijo za noge.
lp

Ana če želiš mi piši na e-mail pa ti lahko pošljem katalog in si bolj podrobno pogledaš ponudbo. So pa meni tudi za telo od Avona superca stvari.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close