Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SOLARIJ

SOLARIJ

Živjo punce! Prosim vas povejte mi čim več o solariju. Cena, pa kolk časa bit, da nisi opečen? Sem kar temne polti, vendar bi rada mal mozoljčkov po hrbtu skrila ker se aprila poročim, pa mam čist odprto obleko. Kolk pred dogodkom naj grem v solarij, da bo še kaj vidnega učinka?

koliko casa moras biti v solariju,da lepo porjavis je odvisno od tipa koze in njenega zdajsnjega odtenka.Najbolje bo,da gres tja in sama preveris – recimo gres noter za priblizno 5 minut in bos videla,ce je rezultat ok.Ce je premalo,potem gres za kake 2 minuti dlje.

V solarij pojdi kaksne 5 dni pred poroko – koza se bo lepo umirila,pa tudi barva bo ok.

pr nas je cena 5.000 za pet obiskov plus enga dobis gratis drugje pa ne vem kasne so cene. kolk casa si notr je cist odvisno od polti posameznika, sam ti bo gotovo tist k dela v solariju povedal in nastavu uro tko da ni panike da bi bla opecena, po solariju pa kozo neguj kot po soncenju ker bos mela drgac ful suho. jst sem sla pred maturancem sestkrat in sem dobila glih mal barve tko da nisem bla cist bela, tko da bi ti priporocala za mal bol zagorelo kozo da gres priblizno desetkrat. zadnji obisk pa mej stirinajst do teden dni pred poroko, da se koza mal pomiri od soncenja.
pa se to vmed dvema obiskoma v solariju mora preteci vsaj 48 ur, tko da zacni vsaj mesec pred poroko
zelim ti nepozabno poroko

Na LIS-u si preberi o izdelkih Australian Gold, kateri so baje fenomenalni pri sončenju v solariju, saj pomagajo h hitrejši in lepši porjavitvi.

Čokoladna, 1 obisk ni nič. to moraš iti vsaj 5-10 krat, da se kaj pozna

Ja,ampak ona je rekla da je temne polti – najbrz noce izgledat prav umetno zagorela sredi zime? meni je to ful grdo,pretiravanje mislim.Ce je temna,potem bi bilo kaksna dva obiska popolnoma dovolj,saj temna koza hitreje porjavi.

Nena2, povej kakšno polt imaš, ti bomo lažje svetovale.
Jaz imam precej bledo in sem naredila (ene 7 let nazaj) eno kuro v solariju – 10 obiskov in se mi je poznalo čisto malo, samo za odtenek. Opazil ni nihče. Res pa so bili takrat slabši solariji.
Jaz ti predlagam, da narediš 10 obiskov, v 1 mesecu pred poroko. Tako, da greš na zadnje sončenje ene 3 dni pred poroko.

Če boš šla zadnjič v solarij dva tedna pred poroko se ti na poroki na bo skoraj več nič poznalo. Začni hodit postopoma en mesec pred poroko in se prvič ravnaj po nasvetu zaposlenih potem pa hodi po občutku. Koža pa se Na začetku pojdi nekajkrat na vsake dva dni in ko boš dosegla željeno barvo jo do poroke samo še vzdržuj z obiskom 1x na teden.

Nena kje si si izposodila obleko?Vem da je vprašanje neumestno..nisem mogla mimo tvojega posta ker imam tudi sama tak problem,le da se jaz poročim maja,lp

če si kje od blizu pojdi v naklo v vitacenter. tam imajo dva dobra solarija. ležečega (1 min = 100 sit) in stoječega (1min = 250 sit) stoječi je močnejši in tudi meni je full boljši, ker se mi zdi da je bolj zračen, saj se v ležečemu počutim kot v kakšni komori:) aja, pa v stoječem si lahko samo 7 minut…

men se je poznal po 14 dneh že kr fajn, pa sem full svetle polti. hodila sem na vsake dva dni…

mislm da je fajn da najprej poskusiš, da boš vidla kako sploh zgleda solarij “na tebi”. ena moja frendica je čist “mulatka” pa je šla v solarij, pa ji je rjavo barvo kr na rdečo potegnil!

mislm tolk mal da ti povem:)

ajde

Nisem mogla prej odgovorit ker mi je računalnik šel po gobe. Obleko sem si izposodila v Mod-artu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close