depilacija brkov

Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › depilacija brkov
oj!
prosim za nasvet kako naj si odstranim brcice. glede na to da sem zenska me to zelo moti… razmisljala sem o depilaciji z voskom…a me zanimajo vase izkusnje, namrec bojim se da mi ne bojo potem se bolj rasle dlake…
hvala za odgovore
lp
kar v akcijo z voskom .Toliko si pa ja velika,da veš,da, če jih puliš rastejo tanjše ne pa,da bi jih bilo več.
Tudi jaz imam podobne težave in zato hodim enkrat mesečno h kozmetičarki, katera mi odstrani vse odvečne dlačice na obrazu. Dlake pod nosom mi odstrani z voskom in potem je mir. Tukaj ni kaj premišljevati. Dlake pa ne rastejo zaradi odstranjevanja nič bolj.
Kar brez skrbi in v akcijo.
lp
Jaz sem si kupila vosek Strep za obraz (prodajajo ga tudi za telo, se pravi večji trakovi) in sem ful zadovoljna. Prej sem si dlačice belila, zdaj si jih pa pulim in je zelo hitro. Trakec malo pogreješ v rokah.
Na koliko časa pa moraš opraviti voskanje?
Jaz si tam, na dva tedna približno.
Cena teh strakov je 5,68€, trakov je pa 15. Za moje pojme velik prihranek v primerjavi s kozmetičarko.
Dlačice si odstranjujem z voskom. V zadnjih letih opažam, da se mi predelu pod nosom pojavlja v poletnih mesecih temnejše pigmentirana koža (kljub močnemu zaščitnemu faktorju). Poznate kakšno učinkovito proti-sredstvo?
Mogoče kakšna krema za beljenje kože, samo ne vem, kok je to kej “zdravo” za kožo dolgoročno.
jaz si enostavno pulim dlačice s pinceto. Na začetku je bilo malce boleče, sedaj ko to počnem že nekaj let, pa nič več. Najceneje, boleče nič bolj kot voskanje ali doma ali v salonu, pa še prav vsako dlačico si lahko izpuliš…pa ni potem nobene rdečice, niti nobenih pikic ali vrašanja dlak…
mene pa zanima če katera ve ali še kje sploh prodajajo smolo?namreč ti trakci mi ne ustrezajo,smolo pa iščem že nekaj časa pa je ne najdem…
tud voskam
ja ko te moti al na 3 tedne al pa počakaš da se mal nabere pa ta cajt posvetliš z Andino al ktero drugo kremo…pol pa spet na voskanje..itd.
ej meni enako, pa sm misla da mam kak lišaj al kaj podobnega, to tud mene zanima.
Forum je zaprt za komentiranje.