Igre na srečo
Dajte mi napisat, a ste kdaj že dobili kakšen velik znesek na igrah na srečo.
Jaz sicer ne igram dosti, toda več kot 200 SIT, nisem dobila še nikoli.
Rojena pod nesečno zvezdo?
Ni treba da govorite o točnih zneskih, zanima me, če se spoh da dobit kakšno večjo vsoto takole po “sreči” in če ja, zakaj jaz še nikoli nisem srečala kakšnega miljonarja?
Ali pa sem!? Ne vem…
Nena
Moj mož že vsa leta od kar se poznava vsak teden vplača loto. Res da majhen znesek, ampak do sedaj ni še nič zadel.
No če pogledam iz drugega zornega kota, je zadel. Največji dobitek sem mu jaz.
Zadnjič sem dobila na loto 5. 5.600, sit
Mene pa tko rajca kazino-kurela.
Cel siht lohk tam naredim. Parkrat sem ze bila v kazinoju in vedno tudi dobila. ( tko cca. 250E). Je pa res, da nisem nikoli igrala s svojim denarjem.
Pa black jack je tut noro dobra igra.
Zdej so podelil 17 koncesij za privat kazinoje v SLO.
Moram reči, da imam ker srečo oz. sem rojena pod srečno zvezdo.
Majvišji znesek, športna srečka ali nekaj podobnega 100.000 sit
razne križanke; 30.000, 20.000, knjižne nagrade, kozmetične usluge, praktične nagrade….
Kreta mi je usojena, saj sem bila tam v treh letih 2x brezplačno.
Loto; vsaj ene 10 šteric na leto, pa ena petica.
Pa veliko sreče tudi vam!
Čuj, Antilopa, pa res ne piješ kakšnega čarobnega zvarka, da se sreča kar lepi nate? :-))
Pa brez zamere in srečno!
Nena
……vsaj srečko je treba kupiti….
Sem v tisti skupini ljudi, ki pri igrah na srečo nimajo SREČE.:))
Karkoli – loto, 3×3 , deteljica……nikoli nič…:((
Če sem slučajno na kakšnem srečanju kjer med udeleženci žrebajo nagrade….tako je bilo enkrat….šest parov, pet nagrad….samo midva nisva nič dobila..:((
Vejamem samo v tisto kar sama prislužim, nič drugega mi ne pade “z neba”.:))
Pri meni je pa tako. Če srečko kupim sama oz. sama izpolnim listek za loto ne dobim nikoli nič(z izjemo 200 sit, in nato menjam srečko dokler ne dobim zopet nič). Če pa nekam grem in se žreba z vstopnicami, ali pa se odgovarja na nagradna vprašanja, tekmuje ipd(se pravi da mi da nekdo drug številko) v takem primeru vedno zadanem, in to ne enkrat. Zgodilo se mi je, da sem pred leti v diskoteki vsak vikend pobrala nagrado Zlatarne Celje, hahahahaahahah (2 prstana in verižico), pa Hvar sem zadela na radiu in 30.000 tudi.
Antilopa, pa saj kupujem raznorazne srečke in pišem loto listke, pa nič. Res, da nisem kakšen zasvojenec s tem, kot v eni od svojih pesmi pravi Adi Smolar, toda, več kot dvesto tolarjev še res nisem dobila.
Bo pa že tako, da hitri zaslužek ni zame, čeprav bi mi za nakup stanovanja nekaj kar prav prišlo.
Pa to je pa ze druga tema, meni skoraj nedosegljiva.
Vso srečo še naprej!
Nena
Forum je zaprt za komentiranje.