tanja ribič
Če bi mele Tanjo Ribič priložnost vprašat karkoli- kaj bi to bilo?
Tanja je super punca in sem vesela, da sem jo imela možnost osebno poznati v njenih letih odraščanja v Trbovljah :)))
Vprašala sem jo pa itak že vse živo – se sploh ni spremenila, čeprav se ji je življenje popolnoma obrnilo. Normalna ženska s smislom za humor in luštno družinico je.
čao
Kaj dela da je tako lepa?Ona je pa res ena tako lepa ženska in to že od zmeraj.Taka klasična lepotica,seveda je pa tudi bistra in super komedijantka oz. nasploh super igralka.
Jest sem jo pa ravno en čas nazaj gledala k je bila u Kislem jabolku Hribarjeva gostja in se mi je zdel, da se je tako spremenila, postarala…včasih mi je bila ful luštna, zdej ima pa ful izražene podočnjake. Pa u filmu Kajmak in Marmelada se mi je tud zdela precej drugačna kot včasih. Je pa še vedno lušna in simpatična, se strinjam. Ja kaj čmo, leta prinesejo svoje…
Ma kaj ste zdaj vse na pevce navaile, a potrebujejo popularnost, ali kaj?
vprasal bi jo ce je tisto znamenje na njeni desni joski naravno al umetno:)
Je že odgovorila na to vprašanje. Odgovor je bil ne!
Kaj ne; naravno ali umetno???
joške ma plastic fantastic, flek je umeten
Tanja al mi pošleš tvoj avtogram prosm? Pa še eno uprašanje mam al prideš kdaj kej v maribor nastopat?
Js bi jo vprašala če kadi in zakaj je od njenih kolegov precej slišati kritike kot pohvale in da je znana po vojih strogih merlih do kolegov? zakaj pa to? razočarala me je..
Zakaj Slovenec ni bil dober??….
SRCE NE VPRAŠA KAKO SE KDO PIŠE!!SI PA PRTEGNJEN.
Menda zato, ker ni čez bosanskega kur-a.
men se tud en slovencelj ni bil vsec, potem juzno pa so vedno boljsi..tja do srbije, njami. visoki, crni, mozati, awwwwwwwwww!!
poglejte slovencka, keri je lep? ju ju juhuhu. se cavazza, ki je lep, je bolj srbska ali italijanska varjanta.
obcutno pomanjkanje lepih tipov.
Djuro je fejst desc, duhovit, nadarjen in šarmanten. pa kerga kretena briga odkod je kdo?!
EJ PUNCE,NI JIH GRŠIH PD BRITANCEV,ŠKOTOV 🙂
hahahaa
EJ PUNCE,NI JIH GRŠIH od BRITANCEV,ŠKOTOV 🙂
hahahaa
ŽIVJO SEM MARK RES DOBRA IGRAVKA V NAŠI MALI KLINIKI.VSKA PONEDELJEK SEM GLEDAL NAŠO MALO KLINIKO LEP POZDRAV
Tanja je najboljša in najlepša igralka in pevka!
Samo odkar je bila na plastiki je resnično grozna. Ne vem, kdo ji je priporočal tako slabega lepotnega kirurga.
Saj pa je to res da so slovenke same grde babe.Ena bolj grda od druge.
mene pa zanima če ve gdo kera oddaja je bila ko je tanja ribič zamenjala vlogo z sestro franjo.tanja je bla sestra alenka je bla direktorca
Forum je zaprt za komentiranje.