Ceca

Matr ampak tale Ceca je pa res fejst baba:) Razen oprsja ,ki je hm za moje pojme za pol preveliko ,mi je kot sem gledala intervju čisto normalna.Pa zelo lepo faco ima.Sem bila prav presenečena.Pozitivno seveda.Sem pričakovala kakega srbskega zmaja ,pa je čisto ok.Se mi zdi najboljša od vseh njihovih pevaljk:))
Ja, v faco krasno zgleda……ko ena 40-letnica.
Stara je pa 32.

Daj no, a si slep?
Zadnjič je bila na Rtv Slo (sramota za tv) moj komentar je bil, da je vse skupaj videti tako, “kot bi ji glavo z vratom snel in nato glavo dal na rit”, skratka cc*a ima dve riti. Mislim, kaj nam je tega treba bilo na RTV SLo, saj je srbska diaspora tako in tako ne gleda, naj jen koncert pa bodo šli prav ti.

Kera pa nebi zgledala fejst, če bi mela za sabo ene 5 liftingov? Sploh pa ni nobena dama, ker baje kolne, pljuva in se obnaša zelo prostaško.
To, da je njen nastop sramota za nacionalko, se s tabo strinjam.

Pa kaj gledate na vsako stvar tako negativno in vsako stvar tako kritizirate. Ceca je ženska,ki živi za slavo in ji ustreza tako življenje. Njen obraz in telo, dobra je pa ni važno kako je to dosegla. (z operacijami ali brez).
Ne razumem pa žensk,ki kritizirajo vsako bilko na teh “slavnih” ženskah….Jaz še vedno pravim za vsako žensko kritiko se skriva ena velika zavist.Pa če še tako vpijete da ni tako.

Tako je! Je fejst baba, uspešna že 17 let, močna osebnost, ki točno ve kaj dela in hoče…takih ženks se običajno še moški bojijo, kaj šele ženske :-))
Kapo dol! Kar se pa nastopa na nacionalki tiče: če lahko Boris, Doris, Dragan, Željko pa kaj jaz vem kdo še, zakaj pa ne Ceca?
Aja, pa še neki, da ne bo kdo mislil, da sem neka fanica Cece, njene glasbe sploh ne poznam, mi je bila pa zdaj všeč v vseh intervjujih.
Kaj pa pravite n tisto izjavo ( ne vem kdo je avtor ): CCCC – samo silikon sise spašava ? Dobra fora

Če imaš dovolj denarja ga lahko serješ vse povsot tudi po svojem telesu.
Ceca zgleda precej starejša kot je in meni se ne zdi prav nič fascinantna ima pa oprsje prevelik za svoje telo.
lp

Madonca, že čist ob vse se spotaknete!
pa kva pol če ma silikone, mal preberte ženski čvek ,pa boste vidle kolk jih že tuki ima, pa kva….sej so si iz svojga denarja plačale…!
če jo pa ljudje radi gledajo in poslušajo, je pa to čist stvar vsakega posameznika.
Pa sploh ne poznam njene glasbe, razen tist kar sem pri Mariju slišala….
Čudn, da niste mel pripomb nad Željkom, a za to ne, ker fajn zgleda??? Pa nima nič umetnega.. (al pa??)

No men željo ne zgleda nič fajn .. …. pa so mi drugač taspodni kr ušeč:)

Zaradi mene naj ima božanski glas, maksimalno karizmo in ne vem še kaj, ampak v obraz pa je res uboga nekatere ženske preprosto ne razumejo, da s plastično operacijo lahko včasih narediš več škode kot koristi.

A je kdo reku, da ni dobra? Men je čist OK, še muska mi ni tok slaba…
Sem samo napisala kar sem prebrala, kar pa še ne pomeni, da mi zato ni všeč.

Srbski zmaj? Izgleda, da si narobe informirana….Srbijanke so ene lepših žensk v svetu….Takih v Sloveniji žal nisem videla…..Ha, tukaj veljajo za lepe slovenke Mojca Mavec, Pika Božič ipd…..kar je pa daleč podvpovprečen look za Srbijanke….

Se strinjam.

Drugače mi gredo pa že blazno na živce Slovenci (določeni), ker so tako nevoščljivi in mislijo, da so veliko boljši od npr. Srbov. Pa če vam povem, nihče od nas si ne želi biti Slovenec niti vam podoben…Ker tako zategnjenega, polnega sebe, ljubosumnega folka, kot so Slovenci pa še ne….Ni mi samo jasno, od kod te kompleksi večvrednosti….

Pa vi ste svetski narod.Govori srpski da te razme ceo svet.Pa pojdi v veliko srbijo živet,kaj potem počneš tu v zlati Sloveniji?Pojdi in tam ostani in boš srečna.

Tako dolgočasni ste že s tem, pejte nazaj….Halo, tukaj sem rojena in ne grem nikamor….Samo že blazno me najeda, to da mislite, da ste nekaj boljšega….Zakaj že? Kaj je to, kar imate Slovenci, pa mi “čefurji” nimamo?
V svojih 26 letih nisem našla ničesar na Slovencih, kar tudi mi nimamo…Razen mogoče vam manjka tista svoboda, srce, duša…..ki jo skoraj vsak južnjak ima…in ki jo nebi menjal za Slovensko hladnost in zategnjenost….Pridi Miha kdaj k nam, da nas spoznas…..Ne bos razocaran, samo kaksen stereotip bomo razbili…..Pa se spoznal boš fajn ljudi….

Ali nisi potem Slovenka, če si tu rojena, hm?

Ojej ..kot “zmaj” se lahko opiše tudi kaj drugega kot fizični izgled kajne Srbkinja? Si vidim tako alergična na Slovence ,da bi bilo res najbolje spokat ..saj tam je najlepše ..baje..Samo kaj ko vsi sem rinete.
Tukaj se pa greste Srbe ko vam paše in Slovence ko vam malo drugače zapaše oz zapiha.Kajne?
nO sLOvenci smo zadrti ..pa bla , bla … ,Srbi ste pa hinavski.Nikoli ne poveste tistega kar mislite.Razen ko takole bevsakte inonimussssss.
pa lep dan
Jaz poznam kar nekaj srbov, vsi razen enega, ki je zategnjen nacionalist in sem mu že obljubil, da mu bom pomagal osvoboditi svetega Miloša v haagu so popolnoma OK, je pa res, da so vsi po vrsti intelektualci. No, zate bi pa rekel, da se počutiš kot grdi raček, za kar pa si na vse kriplje prizadevaš, da bi se s to tvojo težavo ukvarjali kar vsi Slovenci. Nekaj podobnega kot, če bi šel jaz živet v Avstralijo in začel kriviti kar vse avstralce.

Le kdo ne bo fejst z tolikim denarjem in vsem sranjem kar ga ima na sebi-umetnega…Pa kljub vsemu meni ni všeč, prsi so prevelike za njeno telo, obnaša se čisto po njeno iz tam neke vasi, ne vem, meni ni všeč.
In ubogi njen karatker, da je lahko ljubila takšnega človeka, kot je bil njen mož, če pa je ljubila le njegov denar, pol pa okej;)).Meni se res ne zdi nič posebnega.

a ni bilo govora o Ceci?????
Al o Srbih in Slovencih……

Srbov je 5 x več kot Slovencev, je logično, da je tam 5 x več lepih kot v Sloveniji, pa turki so bili tam 500 let, tako da se je kri malo premešala.
Ampak tiste, ki si ji tudi meni niso lepe.
Pa tudi Severina ni lepa pri dnevni svetlobi, vrjetno tudi ni Ceca, saj ko so namazane so lepa,ampak fasado si lahko da vsk na faco.
A je Ceca dobila ime po muhi?

Kakšni primitivci so Srbi, če sklepamo po pisanju Srbijanke???
Mi ne mečemo vseh v en koš zato: Kakšna primitivka si Srbijanka. Zakaj ne pustiš, da pač izrazijo svoje mišljenje, pa ne glede na to kaj so in od kod so?
Kar se pa kompleksov večvrednosti Slovencev tiče, pa mislim, da sploh ne veš kaj govoriš.

Ha, mmmn, tako daleč si od resnice, da sploh ne vem, če se te splača prepričevati v nasprotno. Ker dvomim, da te bom.
Še zdaleč nisem alergična na Slovence, nasprotno…Moti me kompleks nekaterih, ki mislijo da so boljši od nas….
Jaz nikoli nisem zatajila, kaj in kdo sem….Celo več, ponosna sem na to, nisem Slovenka….Tako so vse moje zmage in uspehi še bolj vredni, ker sem velikokrat naletela na prepreke ravno zaradi tega, ker mi ni ime Špela…Žalostno ne, da te po tem sodijo?
Da me pa take kot si ti pošiljajo nekam, me pa ne gane niti najmanj……Smešno mi je…..
Forum je zaprt za komentiranje.