Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nujno rabim ime za trgovino

Nujno rabim ime za trgovino

Odpiram trgovino, v kateri se bodo prodajala oblačila znamke Tally Weijl in Tom Tailor.
Rabim ime trgovine, ki po zakonu ne sme vsebovati x, y, w,…

Prosim dajte mi predloge, ker res nevem več katero ime naj izberem.

Hvala

T & T morda 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

vstopite z nasmehom – izstopili boste žalostni

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaj pa mislite na ime PRESTIŽ? PRESTIGE nemore bit k že obstaja nekje v SLO.

Tom Tally & Tailor Weijl

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sta Tally Weijl in Tom Tailor prestižni znamki? Da ne bo ime odvračalo običajnih ljudi ali vzbujalo posmeha pri tistih, ki zares furajo prestiž.

Fashionspace

NoName ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Cote

ta bi bla dobra 🙂

ta bi bla dobra :)[/quote]

Slovensko, razumljivo, nikakor ne more razočarat, prej impresionirat. Zveni super 🙂

ta bi bla dobra :)[/quote]

Slovensko, razumljivo, nikakor ne more razočarat, prej impresionirat. Zveni super :)[/quote]

ja, pa še tako čist vsakdanji izraz, kjut. Jaz bi izbral to ime… 🙂

Slovensko, razumljivo, nikakor ne more razočarat, prej impresionirat. Zveni super :)[/quote]

ja, pa še tako čist vsakdanji izraz, kjut. Jaz bi izbral to ime… :)[/quote]
glede na prodajane “znamke” bi bil to kar prevelik razkol do kvalitete cunj ☺

ja, pa še tako čist vsakdanji izraz, kjut. Jaz bi izbral to ime… :)[/quote]
glede na prodajane “znamke” bi bil to kar prevelik razkol do kvalitete cunj ☺[/quote]

gre se za marketinško potezo. Ki včasih zažge s posebnim pristopom..

Jaz sem svoj čas imela željo (po tistem, ko sem prišla iz Avstralije) da bi imela trgovino
Original Aboriginal

Poskušam se spomniti, a mi nič kaj takšnega ne pade na pamet…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

ker je šele začetek popoldneva, bom prijazno tiho o asociaciji na podčrtano ☺

ker je šele začetek popoldneva, bom prijazno tiho o asociaciji na podčrtano ☺[/quote]

Mirno si me lahko privoščiš, celo v zgodnjih jutranjih urah, ko so druge reči še prepovedane :)))

ker je šele začetek popoldneva, bom prijazno tiho o asociaciji na podčrtano ☺[/quote]

Mirno si me lahko privoščiš, celo v zgodnjih jutranjih urah, ko so druge reči še prepovedane :)))[/quote]
evo ti [sup]sadistično[/sup] odgovor : nečm ☺

Mirno si me lahko privoščiš, celo v zgodnjih jutranjih urah, ko so druge reči še prepovedane :)))[/quote]
evo ti [sup]sadistično[/sup] odgovor : nečm ☺[/quote]

De Sade bi bil gotovo ponosen nate :))

evo ti [sup]sadistično[/sup] odgovor : nečm ☺[/quote]

De Sade bi bil gotovo ponosen nate :))[/quote]
ta se je od foušije že samoodrešil ☺

Ruby&Fashion….RMS=RubyModaStore…

OPUSTI VSAK UP TI KI VSTOPAŠ

Pri Nimamo ☺

True (lahko tudi “Genuine”) Street Fashion

Hey.
Ful vam hvala za vse tiste pametne predloge in tale Street fashion mi je kr ok.
Ce se boste se kaj spomnili kar na dan s predlogi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close