kylie minogue showtime
Pozdravljeni/e!
Že dolgo časa iščem omenjen parfum kylie minogue showtime in ga nikjer ne najdem, dišava pa je božanska.
Mogoče ve kdo ali katera, kje bi ga lahko kupila?
LP
Nasvet je čisto pravi, samo ti si užaljena, ker sem spotoma povedala še svoje mnenje, kaj si mislim o takšnih vodicah. V DM imajo tega zelo veliko, nekoliko manj v Muellerju. Ne vem kakšne odgovore pričakuješ? Da bo nekdo rekel, da se to dobi na štantu pri dvorcu Dornava? Poglej še na amazon.
Ravno zato je čas, da stopiš do dvorca Dornava. Ali bi raje šla izven Slovenije, ker tukaj že vse poznaš? Potem Avstrija, recimo Bipa.
Z ljudmi kot si ti, se mi res ni potrebno ukvarjati. Uživaj v svoji samovšečnosti še naprej pa lep pozdrav
Tudi jaz iščem ta parfum. Izjemno fleten vonj.
Glede cenenih parfumov kot pravi Ribica – imam parfumsko vodo od Versace-a in je podn.
Drugi parfumi od Kylie niso tako dobri, ta pa očitno res ni več v prodaji.
Seba, če ga najdeš, mi sporoči. :))))
Jst bi pa fprašal, a bom lahko katero povonjal, ko se bo nadišavila s (to) “dišečo vodico”? :)))
Bi potem podal nepristransko mnenje katera bolj bogato diši, ok? :))
Absolutno. A dobim potem za nagrado v obliki zs? :)[/quote]
A ti to zbiraš ZS-je? :)))) Jih boš pokazal vnukom?
Absolutno. A dobim potem za nagrado v obliki zs? :)[/quote]
A ti to zbiraš ZS-je? :)))) Jih boš pokazal vnukom?[/quote]
Seba hoče napolniti svoj predal, da se bo lahko pohvalil kako je občudovan pri ženskah.
Robi morda je nekaj resnice v tvojih besedah a naj poudarim, da te ženske zelo občudujem
A nisi mogel napisat, da ti njeni zs-ji dišijo, ko je ravno tema o dišavah? :)))
Seba, če ti uspe dobit to dišavo jo pošlji Antilopci in ona ti bo v zameno/zahvalo poslala odišavljen zs….. :))

Ribica kaj si pa našpičena? Zakaj ceneno? Res je,da vodice niso parfumi in nimajo dolgo obstoječega vonja,vendar so tudi cenejši.Parfumi so izjemno dragi,marsikdo iz tega razloga poseže za vodico.
Osebno menim da so cenena roba tisti “parfumi” katere kupiš z 3 evrčke v navadni trgovinci in na razno raznih sejmih..
Žal, avtorica ne vem kje bi ga še lahko kupila če si pregledala večje trgovske centre.
Ribica kaj si pa našpičena? Zakaj ceneno? Res je,da vodice niso parfumi in nimajo dolgo obstoječega vonja,vendar so tudi cenejši.Parfumi so izjemno dragi,marsikdo iz tega razloga poseže za vodico.
Osebno menim da so cenena roba tisti “parfumi” katere kupiš z 3 evrčke v navadni trgovinci in na razno raznih sejmih..
Žal, avtorica ne vem kje bi ga še lahko kupila če si pregledala večje trgovske centre.[/quote]Zame je ceneno tisto, ko se nekdo na debelo napipsa z nečim, (ker se pač vrti po reklamah), pa čeprav mu vonj sploh ne paše, neglede na ceno.
Ribica kaj si pa našpičena? Zakaj ceneno? Res je,da vodice niso parfumi in nimajo dolgo obstoječega vonja,vendar so tudi cenejši.Parfumi so izjemno dragi,marsikdo iz tega razloga poseže za vodico.[/quote]
Jaz parfumov sploh ne maram, ker so oljnati, tako da pridno toaletno vodico kupujem. “Moj” Rus je pogruntal idealen vonj zame.
Senza nujno moraš opustiti tvoj cinizem, če ne ne boš srečna
“Tvoj” ali “svoj”?
Forum je zaprt za komentiranje.