MASTURBACIJA
Pozdravljene !
Sem srednjih let in me zanima koliko žensk se samozadovoljuje oz. kolikokrat na teden se, če se sploh ? Jaz sem ugotovila, da pri tem doživim čudovit orgazem, ki je čisto drugačen kot pri sexu. Imam seveda moža imava redne spolne, v njih uživam a za moje samozadovoljenje seveda ne ve in mislim, da tudi ne sluti.
1 krat/teden – 1 krat/14 dni
Moj mož pa ve …
Recimo 5 – 6x na teden, sem pa malo čez 20 let.
2x na teden…in moj tudi ve…:)..in edino tako ga doživim, kajti pri sexu ga nikoli, čeprav bi ga prav rada…:(
kot me prime…odvisno,sm se pa komaj pred kratkim začela pa mam 22 let :o)) bolje ksno kot nikoli
Odvisno, včasih tud po 2 tedna nič, potem pa v enem dnevu večkrat, pa naslednji dan spet in spet…
Skoraj vsak dan, doživim pa tudi 10 orgazmov, v razmaku približno minuto ali dve med dvema. Prej nisem potešena. Ampak to je tako samo pri samozadovoljevanju, ko res v nulo poznam svoje telo in občutke, med sexom pa mi ni nikoli prišlo več kot 5-krat.
Tole med sexom samo petkrat se mi je zgodilo samo enkrat, drugače pa ponavadi enkrat do dvakrat, tako da ni tako “hudo”:) Pa še to: med sexom rabim kar precej časa da mi pride, medtem ko sama ful hitr lahko doživim orgazem, lahko tudi v manj kot minuti, zako se mi pa tudi da 10-krat!
Imela sem obdobje (še v zgodnjih najstniških letih), ko sem po večkrat na dan masturbirala (tudi po petkrat), in sem v eni rundi pol doživela kakšnih 6 orgazmov, vse skupaj torej okol 30 v dnevu!!! Me je pa že mal skrbelo, da nisem zasvojena…zdej mi je pa zvečer pred spanjem dovolj…in pol zaspim kot ubita! Res ful pomaga, če ne moreš zaspat.
Ko mi pase, uzivam tudi v tem, kolikokrat je to, sploh ne gledam na to, vcasih bolj pogosto, vcasih manj, vcasih tudi veckrat na dan, vcasih enkrat na 14 dni, odvisno, ko ti pase, uzivaj, ne glej na to kolikokrat,ker je to brez potrebe, pa kaj ce to delas veckrat na dan, saj ti pase,ali ne?!
p.s. Saj ti je jasno, da ogromno zensk nikoli ne dozivi drugace orgazma kot da si sama drazi dodatno klitoris ali ji ob tem pomaga partner skratka drazi si tisti del , ob kateren dozivi orgazem, ki ga drugace samo z spolnim odnosom ne bi.
V danasnjih casih je samozadovoljevanje nekaj normalnega, tisti, ki meni da to ni to je z njim nekaj hudo narobe.
Jaz pa s samozadovoljevanjem nikoli ne dozivim orgazma…:( pa ne vem ali delam kaj narobe ali kaj? imam stalnega partnerja, ki me vedno res vedno pripravi do tega. Tako oralno kot med seksom. Sama pa nikakor ne morem priti do tega zato tega enostavno niti ne pocnem vec. A ni to zanimivo? a ima katera podoben problem? ja, pa stara sem 28 let tako, da sem ze dala nekaj skoz glede tega.:)
Tinkara, ti si pa verjetno ena redkih s takim “problemom”:) Res je v večini primerov obratno…No ja, važno da doživiš orgazem, tako ali drugače
Kako pa se samozadovoljujete? Si dražite klitoris ali uporabljate tudi kake pripomočke? Jaz oboje.
Ker sva z možekom zelo odprta drug do drugega, včasih masturbiram kar pred njim – ga zelo presenetim in dodatno vzburim. Najraje brez pripomočkov. Mi te užitke tudi vrne. Včasih, ko sva ločena zaradi službenih poti in težko zdrživa, pomaga tudi igranje “po žici”. Se lažje zdrži do naslednjega snidenja.
Samozadovoljevanje je čisto normalna stvar, ki občasno pomaga pri večkratnem zaporednem doživetju orgazmov. Edini problem je, ker potem nekaj časa ne čutiš določenih delov telesa in se počasi, počasi vračaš v ta svet.. 😛
woodoo
Draženje klitorisa, brez pripomočkov.
Meni pri seksu redko (vcasih je bilo bolj pogosto, zdaj pa kar ne gre). Ce pa to sama pocnem pa vedno. S pouštrčkom….
Je kera samska. Pa potrebna.
Forum je zaprt za komentiranje.