Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PA DOVOLJ MI JE!

PA DOVOLJ MI JE!

…Pred nekaj dnevi sem bila na zmenku….z enim tipom. Sva šla na večerjo, ta je bila na njegovo pobudo. Je stekel, kar ok pogovor o “vremenu” ali drugače- “vse o ničemer”, ko se je iznenada sklonil k meni in rekel: Ti, tole pa si bova delila in mi potisnil račun pod desno roko!”

In v prav tistem momentu me je prešinilo:

Čas je, da si najdem tipa, ki definitivno bolje izgleda od njega. Ki ima boljši stil. Bolj sofisticiranega, Bolj kulturnega. In definitivno bolj premožnega.

Sama sem stara 36 let, nič otrok, odličnega izgleda, urejena v nulo…zabijam čas z dotal brezveznim tipom! Užas!
Kdo mi je kriv-od danes naprej gledam (posvečam svoj čas!) samo še za – premožnim in uglajenim v nulo, tipom!

Average Joe-ji so definitivno OUT in dotalna izguba časa!.Od njih ženska nima prav NIČ oz. če je odprte glave, dobi samo dobro lekcijo—— IZBERI SI BOLJŠEGA!

In kaj lahko ti ponudiš premožnemu & uglajenemu tipu, razen tega, da se vsako jutro nališpaš pred špeglom ? Ne vem kakšna lepotica pa tudi ne moreš bit, če jih šteješ že 35. You’re past your prime 🙂

Hahaha… bom malo po zensko komentiral. Mogoce je pa tip ocenil, da ne bo nic dalje. Ala mu vera, da ji je tako dal “gasa”, lol.

Hahaha…..meni se je lajf šele dobra začel…le v tvoji glavi se odšteva…..kaj pa je 36 let….kot najboljša leta! Dobesedno BRSTIM in CVETIM! Čvrsto telo, zelo skladno, napeto…fenomenalno od rojstva. Brez truda-“mogu da hvatam i orlova muda!”

Mi je vedno smešno, ko mi hoče glede na cifro zbit vrednost…hahhaha, pri meni to ne pali, ker absolutno NIŠTA mi ne fali…..by the way, ogledalo ( in oči!) je tisto, ki mi največ pove- KAKO 8dobro, odlično in super) izgledam!!…

Ja in?

Hja, če ti bo ratalo, če ne so tu še vedno lunette menstrualne skodelice :))))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Kdo se je pa tej zlagal, da so 35 najboljsa leta? Morda za moskega. lol

Raje se vprašaj, kdo se je tebi zlagal, da ta leta niso najboljša!

Ti pa moraš zlo slabo zgledat,ker meniš da so ljudje pri 35 letih za v kanto..s teboj je nekaj hudo narobe- aja, sem pozabila, s seboj nosiš svoj UGLY FACE, ki se prehitro stara in po sebi, sodiš druge hahahaha…Ojoj. šit, life is just not fair, ha!!

Eni bomo atraktivni in privlačni vso svoje življenje, eni (med njimi si dokazano tudi ti), pač ne, in potem morite s svojo faking teorijo še druge… mene leta nimajo kaj skrbet! Tebe pač ja!

svaki se cigo sa svojima ponosi .. s tabo pa ogledalo ☺

Nič posebenga. Tip je ocenil, da s tabo samo zabija dragoceni čas in se te na ta način elegantno rešil, preden bi prišlo še do hujšega nesprazuma.

Si kr predstavljam film v njegovi glavi. “Fak, kakšna praznoglavka. Misli, da je najlepša in najboljša, čeprav nima v bistvu česa pokazati. Kako naj se je rešim, da ne bo več težila. Nič, gremo na najbolj glupo foro..”

Fora v tem, da takšni iščejo vsaj 15 let mlajše. Mogoče lahko hčerko napelješ. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Fora v tem, da takšni iščejo vsaj 15 let mlajše. Mogoče lahko hčerko napelješ. :))[/quote]

Ne. fora v tem je, da bi ti iskal vsaj 15 let mlajšo, če bi bil tak. Pa nisi. Si le average Joe! Da se moški na moja lepa leta požvižgajo mi pove prav to, da me nenehno ustavljajo in želijo kontakt…tako mlajši, kot vrstniki, kot starejši…Tako da ni v letih, pač pa je v dozi privlačnosti in meni hvala bogu te ne manjka….

Vam povprečnežem pa precej manjka, in ker imate malo občudovalcev, pač pobirate kislo teorijo, ah, to je že odcveteli cvet…da si vsaj malo zviša samozavest…in pa, za nas LEPE veljajo druge teorije…da bi jih poznal, moraš najprej biti lep…to pač ti nisi…žal.

Ena je danes fasala PMS 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Fora v tem, da takšni iščejo vsaj 15 let mlajše. Mogoče lahko hčerko napelješ. :))[/quote]

Ne. fora v tem je, da bi ti iskal vsaj 15 let mlajšo, če bi bil tak. Pa nisi. Si le average Joe! Da se moški na moja lepa leta požvižgajo mi pove prav to, da me nenehno ustavljajo in želijo kontakt…tako mlajši, kot vrstniki, kot starejši…Tako da ni v letih, pač pa je v dozi privlačnosti in meni hvala bogu te ne manjka….

Vam povprečnežem pa precej manjka, in ker imate malo občudovalcev, pač pobirate kislo teorijo, ah, to je že odcveteli cvet…da si vsaj malo zviša samozavest…in pa, za nas LEPE veljajo druge teorije…da bi jih poznal, moraš najprej biti lep…to pač ti nisi…žal.[/quote]

Joj joj joj ja kaj pa je to? Lej za 45 letnika si ti sigurno ful trofeja.Večina tvojih vrstnikov pa išče mlajše. Ni pa nujno.Saj se vsi staramo.

Ja, takšni kot je tip iz naslovnega posta.

Boljši pa lahko dobijo kaj boljšega. Tako pač je. Lahko izbiraš med raznimi variantami average Joejev.

Vam povprečnežem pa precej manjka, in ker imate malo občudovalcev, pač pobirate kislo teorijo, ah, to je že odcveteli cvet…da si vsaj malo zviša samozavest…in pa, za nas LEPE veljajo druge teorije…da bi jih poznal, moraš najprej biti lep…to pač ti nisi…žal.[/quote]

Realnost je kruta! 🙂

[img]http://images.sussexpublishers.netdna-cdn.com/article-inline-half/blogs/2439/2013/06/128139-127255.jpg[/img]

[img]http://www.answersfrommen.com/wp-content/uploads/2014/01/old-man-hot-chick.jpg[/img]

[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/09/03/article-0-1B817BBA000005DC-98_306x571.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pol pa itak tipa ne rabiš, če ti ogledalo vse pove. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hahahaha, samo potrdil si, na kakšen žalost način funkcioniraš…jŠKODA, prav res!

Nič se sekirat, sej je v Sloveniji nekaj premožnih starejših stricev, ki so se omastili v tranzicijskih poslih.

Aja, ti bi mladega, lepega, bogatega. tega vsaj v Sloveniji ni, manj filme glej.:)))))

Za sanjske želje bo treba v kakšno drugo državo, tam pa je konkurenca med ženskami malo hujša. No, tebi so za postavnega 36-letnika že zdaj konkurenca 10 let mlajše punce…

Pol pa itak tipa ne rabiš, če ti ogledalo vse pove. :))[/quote]

Uh matjažko to pa še mene boli.

čakaj, da te JOŽE OBLAK opazi.

Zakaj samo o vremenu in takole na splošno? Nista našla nobene skupne točke, nobene kosti, ki bi jo lahko skupaj oglodala? Pač se nista ujela, bo z drugim drugače. Ne vem, zakaj hodiš na večerje na 1. dejtu, To greš na kavo, ki jo hitro zaključiš, če pogovor ne steče. Ne da se spraviš v nerodno situacijo z večerjo pa je tule račun “deliva si na pol” tu še najmanj.

ojej ☺☺☺☺ Matjažko & RumiST – sanjski par MON_a ☺

Ja, ta je dobra, prvi dejt, večerja??? To greš na en kofe in pač plačaš kot dec.

Hahahahaha….ja, točno 3% 10 let let mlajših, ki so zelo atraktivne…ampak ti s svojo manj lepo bučo misliš, da mi je kar 100% 10 let mlajših huda konkurenca.. od katerih je več kot 50% AVERAGE, 25% FAT, 20% VERY UGLY, 2% INVISIBLE..

Uhhhh, ful se tresem, ful me skrbi zaradi teh 3%, ki so zelo hot….pahaha..kar pobralo me bo!!! Od smeha!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close