Kako sem žalostna
Fant je končal dolgoletno zvezo, ko je spoznal mene in se zaljubil. Tri dni nazaj pa mi je rekel, da sem mu uničila celo življenje potem pa da mu je samo izletelo pa ne verjamem.
Žalostna sem, samo to sem hotela napisati.
P.S. po treh letih skupnega življenja mi je to rekel
ah dej no, akj vse rečemo k smo jezni! ni tko mislu…
Hej, a sta se kaj kregala? Saj veš, ko smo jezni rečemo veliko stvari, ki jih ne mislimo resno – čeprav v jezi tudi poveš kaj kar drugače nikoli ne bi!!
Jaz sem tud žalostna, nč mi ne gre. Jaz sem en tak grozen neodločen slabič, da ga lahko iščeš naokoli..vsaj tko se počutim.
Manca… kolk sta stara? Zakaj je bil pa jezen?
Ej malo rizkantno si ti šla s tipom, ki je zardi tebe drugo pustil..jaz bi vedno razmišljala, da bo prej ko slej tud z mano naredil tako. No Manca..sicer ga pa ti najbolj poznaš. Mogoče ga samo malo vreme jebe in je imel slab dan….Ti bo danes povedal a je reno mislil al ne. Če pa hoče pa naj gre….a veš kolk jih je še!Too much!
Ko on ne bo več jezen in ko ti ne boš več tako zelo žalostna se resno pogovorita. Po moje ta njegova izjava ni čisto nedolžna, pa čeprav jo je izrekel v jezi.
Manca tudi mene zanima koliko si stara, ker to da sta skupaj tri leta še nič ne pove.
Verjetno je izrekel vsebino v afektu, jaz bi mu takoj v sali odservirala nazaj, da je koncno odlocitev zate prevzel sam, ne? Torej naj veleumno potezo ocita sebi, v vsakem primeru se pa da to se vedno resit. 🙂
Ana
25 sm stara. Skregala sva se ker sm od prijatelja dobila sms ob enajstih zvečer. Pa kaj sem jaz kriva če mi ga je poslal??
.. in notri je pisalo, kako je bilo fino prejsnji vecer z njim? :))))
(malo sale, preden kdo ponori)
Ana
Ja če bi blo to bi ga popolnoma razumela. Ne gre se da je to mamin bioenergetik in mu moram nesti eno sliko zaradi tega sva se menila. To sem mu tudi povedala pa mu ne gre v glavo. Skoz sem z njim pa še vedno pravi da mima pojma kaj jaz vse delam. Čudn je to pa nimam niti možnosti ker sva večino skupaj. Ampak kar nekaj najde. Pa kao ni ljubosumen samo na kur…. mu gre.
On pa je star 30 let.
No, Manca pa si malo več obrazložila!
Mislim, da on še ni popolnoma razčistil, zakaj se je razmerje z prejšnjo končalo. Svoje frustracije vleče za seboj v razmerje s tabo! Mislim, da ga je strah, da ga ne boš zapustila, kot je on prejšnjo! Zaradi tega je ljubosumen, vidi strahove tam kjer jih ni in se počuti ogroženega!
Najprej bo moral sam pri sebi razčistiti kako in kaj!
Ti, pa, hm, odločiti se boš morala ali mu boš pomagala, stala ob strani ali pa rekla pa, pa!
Pogovorita se!
Vseeno pa mislim, da določene besede, čeprav so izrečene v jezi, lahko skrivajo v sebi tudi določeno resnico. Če pa ne, potem mora obstajati neka meja, tudi ko se kregaš!
Upam, da se bo razčistilo tako kot si želiš!!!
Lep dan !
poli
Nisi edina, ki si žalostna. Jaz se pa ločujem, pa se ne bi. Ampak on tako hoče. Tako bedno kot se počutim sedaj, se nisem še nikoli v življenju. Kot vidiš nisi edina, ki ti gre narobe. Bodi srečna, da ti je rekel to sedaj, ne pa ko bi bila že poročena in z otroci.
Zakaj pa se želi ločiti? Koliko pa imaš otrok?
Najbolje da se skupaj zjokava čeprav mora biti tebi še težje.
Manca, ko se bosta malo ohladila se nujno pogovorita. Premlada si za takšne fore.
Hvala vsem
Manca, nikar ne preskoči kar tako te pripombe. Tisto o sms je tudi malo čudno. A si te želi lastiti ali kaj? Če bi notri res pisalo kaj čudnega…tako pa nima smisla. Sama razmisli, če ti je z njim vse ok, ali ne, potem boš vedela vse.
Aja, pa prejšnjo je pustil zaradi tebe. No, nič ne rečem, če je po sredi trezna odločitev. Ampak ali ne bo morda zgodbe ponovil? Ne trdim, samo sprašujem se.
To so pomisleki, drugače pa, če ti v sebi veš, da ima veza prihodnost, potem go on in ne greni si življenja, prav?
najlažje je krivdo za svoja dejanja valiti na nekoga drugega. tudi jaz imam takega moža, ki sam ne ve kaj bi rad. upam da boš pravočasno postavila svoje meje. najbolje je da se pogovorita in razčistita stvari ,v razmerju pa je vedno najpomembnejše zaupanje, če tega ni je stres programiran že v naprej. pomembno pa je tudi da si ne razbijaš glave za vsako besedo, ki jo v svoji jezi izreče tvoj fant.
lep pozdrav inja
Kako pa danes gledas na vse to?
Kolegica koliko casa se pa že prepira nad tabo
Forum je zaprt za komentiranje.