Telovadba
Ali kaj telovadite, se rekreirate, počnete karkoli v zvezi z gibanjem? Sama hodim na jogo, mož pa mi je kupil še nov telovadni pripomoček (gazzele freestyle) s katerim bom od zdaj naprej “švicala” :-))))
Vsak dan kolesarim, veliko hodim peš, rada hodim v hribe.
Jaz pa prisegami na orbitrek, kdaj pa kdaj pa tudi tekam. Paše, ne? Ni ga boljšega od dobrega švica in prijetne utrujenosti po telesni vadbi.
2x na teden aerobika… drugače pa komaj čakam, da naš mulček pride na svet, da spet začnem z badmintonom…. kje je še pomlad… Pa ja hoja pa sprehodi, več pa sedaj ne morem.
eh, zenske- kaj mi slabo vest zbujate:)
se bom mogla tud sama spravit kej bolj intenzivno pocet… zaenkrat samo enmal vec hodim, do faxa pa domov pa v mesto..
Hm, trenutno nič pametnega, bi se jaz tud mogla malo k sebi vzet, res pa je, da vsaj doma nonstop skačem po stepperju! :)))
Ja, no, pa punce, ne smemo pozabit na seks, ki tud kuri kalorije, sploh, če je divjeee! :)))
Hodim v fitness 3 – 4 krat na teden, pa na jogo dvakrat. Doma pa, hm, neredno gonim sobno kolo, sam je tak dolgčas… Poleti sem rolala namest tega, pa tekla. Pa v šoli dvakrat na teden po uro in pol. Pa sem se vseen zredila…
..ja včasih zvečer v kuhinji, ko kuham dvigujem izmenično zdaj levo , zdaj dedno nogo pol me pa vsi tako čudno gledajo hahah…ma se ne spravim, da bi kaj počela pa tako me najeda celulit, da sem na trenutke kar nesrečna…..tako da tiste ki niste tako lene kar lepo naprej…..
Stara toda vedno aktualna tema.
Jaz hodim na jogo in pilates. Sama pa ne športam rada. Raje v družbi.
Jaz pa razmišljam o plesu ob drogu. Sem že nekajkrat v preteklosti razmišljala, pa se nisem nikoli spravila k zadevi. Zanima me, ali kdo to že počne, kakšne so izkušnje …?
Pandora, vse sorte izkušenj imaš. 🙂
Ena moja prjatelca to počne že zlo dolg….ampak sploh ni lahko in kar traja, da rataš dober.
Mišice ima pa ko zajle….
telovadim vsak dan na mojmu, ob mojmu, pred mojim, pod mojim, nad mojim.. :)))
no, joga vsak dan in pa kolesarjenje do joba in nazaj.. potem pa seveda, namesto ob drugu, zaplešem s svojo omiljeno metlico (lažem, ne pometam in ne pomivam tal ;)) in kuhalnico.. to je to.. aja, pa s tamalimi se lovim in špilam fuzbal.. koristno s koristnim 😉
Ena moja prjatelca to počne že zlo dolg….ampak sploh ni lahko in kar traja, da rataš dober.
Mišice ima pa ko zajle….[/quote]
To bi moralo bit na olimpijadi. Eden redkih pravih ženskih športov
Kako boste vi športali, ko pa še prehrane nimate poštimane ? 🙂
To sprašuje nekdo, ki se pita z raznimi praški in misliš, da ima ok prehrano?
Imajo tudi tečaje za ta ples. Samo ženske, ki to obvladajo imajo pa totalno gibljivo telo, elastične, postavne. Naravnost super so. Pojdi na tečaj , potem pa nekoč preseneti partnerja s plesom ob drogu :).
Imajo tudi tečaje za ta ples. Samo ženske, ki to obvladajo imajo pa totalno gibljivo telo, elastične, postavne. Naravnost super so. Pojdi na tečaj , potem pa nekoč preseneti partnerja s plesom ob drogu :).[/quote]
GIbljivost, elastičnost, itd. me niti ne skrbi, saj sem se zelo dolgo ukvarjala s športi, ki so to zahtevali. bo sicer potrebnega nekaj “oživljanja”, ampak bo šlo. Imela sem bolj dvome, ali bo to neka resna rekreacija ali je to zgolj neka modna muha …. Ampak na osnovi tega, kar pišete, bi moral to biti dovolj “resen” šport za ohranjanje neke kondicije in moči in ustrezno nadomestilo za drugo športno aktivnost.
No, se bom vpisala in se javim čez nekaj mesecev, kako mi gre 🙂
Imajo tudi tečaje za ta ples. Samo ženske, ki to obvladajo imajo pa totalno gibljivo telo, elastične, postavne. Naravnost super so. Pojdi na tečaj , potem pa nekoč preseneti partnerja s plesom ob drogu :).[/quote]
GIbljivost, elastičnost, itd. me niti ne skrbi, saj sem se zelo dolgo ukvarjala s športi, ki so to zahtevali. bo sicer potrebnega nekaj “oživljanja”, ampak bo šlo. Imela sem bolj dvome, ali bo to neka resna rekreacija ali je to zgolj neka modna muha …. Ampak na osnovi tega, kar pišete, bi moral to biti dovolj “resen” šport za ohranjanje neke kondicije in moči in ustrezno nadomestilo za drugo športno aktivnost.
No, se bom vpisala in se javim čez nekaj mesecev, kako mi gre :)[/quote]
Le. Pomoje ti ne bo žal. Samo pazi na sklepe. Zvini so hudič.
wd40, imaš izkušnje z zvini ali zakaj jo svariš pred tem? Sama imam sindrom mehkih gležnjev al neki, skoraj vsako leto mi rata kak gleženj zvit, še nikoli pa me to ni oviralo pri športu, sem tekla tud z oteklino, poslušaš svoje telo in če ne boli, nadaljuješ.
Imam samo izkušnje s poškodbami, ki bi jih lahko preprečil, če bi se mi dalo malo bolj ogret.
Jaz že 7 let tečem in še niti ene poškodbe do danes. Kako smo si različni 🙂
Imajo tudi tečaje za ta ples. Samo ženske, ki to obvladajo imajo pa totalno gibljivo telo, elastične, postavne. Naravnost super so. Pojdi na tečaj , potem pa nekoč preseneti partnerja s plesom ob drogu :).[/quote]Saj lahko enkrat tudi nas preseneti. S kakim posnetkom bomo čist zadovoljni. 🙂
Poskakovati po betonu ni enako običajnemu teku. Ne poznam ljudi, ki bi si želeli teči po asfalfu. Kdor nima veliko zelenic okrog svojega hleva, gre običajno na lokalni stadion, ki je dostopen vsem. Pa saj na tvojem koncu je dosti mrve. Lahko bi se zapeljal do bake v Zajčjo Dobravo.
Haha, pa ne mi rečt, da ne veš kakšna je razlika med asfaltom in betonom ? Lol ženska, ti imaš res luknjo v glavi 😀
Forum je zaprt za komentiranje.