Grem na fitnes
Da bom čez poletje še lepši. Nov cilj : 8% bf
Kdaj se vrneš?
Zakaj imaš (bos imel) samo 8% boforov?
Čim kasneje tem bolje. Kdo bo pa to jokcanje prenašal, ker revček nima kaj za jesti, ker so en dan zaprte trgovine. Jokc jokc. Mamica ni nič dala jesti.
Pa koga briga kam ti greš?
Kaj moraš res vsako svojo aktivnost sem gor razobesit?
Čim kasneje tem bolje. Kdo bo pa to jokcanje prenašal, ker revček nima kaj za jesti, ker so en dan zaprte trgovine. Jokc jokc. Mamica ni nič dala jesti.[/quote]
Mamica je ziziko odstavila in zmeda je tu.
O na fitnes greš? Ja, jaz grem pa na WC. Upam, da ste vsi seznanjeni, da grem na WC.
In kako je šlo?
Imaš dovolj fb za pritisk?
Če si moral to z nami deliti pomeni le eno…buhtelj z marmelado in pozabil si napisati poletje 2018 (pod pogojem, da boš pliden tako v glavi kot v butljavosti).
Dec vsaj v fitne shodi…pa ostali…Kurbate se ne, v fitnes ne hodite, kariere ne delate neke hude, prebrali niste kaj dosti v življenju, klasični filmi vas ne zanimajo, umetnost tudi ne…pa dobro, kaj sploh počnete? Lahko bi vsaj pijančevali, mogoče bi iz vas nastal kakšen…Bukowski…hee..
Še dobro, če ne bi pa res neprestano tu visel in bi ga mi, ki drugega kot forum nimamo, morali prenašati še več. :p
Bukowski pa res ne – ta je bil, kolikor mi je znano, precej seksualno aktiven; lastnost, ki jo omenjenim odrekaš. 😮
Včeri sm si hamburgr prvošču, pa sm dons vseen zgubu na kilaži. Kdor zna, ta zna.
A si se tudi tako fajn podelal na WC kot jaz, da je šlo vse ven?
Kak WC papir pa uporabljaš?
Jaz takega z rumenimi rožicami.
Jaz takega z rumenimi rožicami.[/quote]
……pri bf 8% ima večjo moč na potisk-;)))
Jaz takega z rumenimi rožicami.[/quote]
……pri bf 8% ima večjo moč na potisk-;)))[/quote]
Upam, da se nenorčuješ slučajno. Namreč ti podatki so zelo pomembni, je važno, da jih javno objaviš.
Bukowski pa res ne – ta je bil, kolikor mi je znano, precej seksualno aktiven; lastnost, ki jo omenjenim odrekaš. :o[/quote]
Samo res…morš mislit ha ha ha…
Če so že tako leni, da se jim ne da na fitnes, bi lahko vsaj pit začeli…ponočevat…mogoče bi celo prkavsnili?
Ali pa naj začnejo brati Tolstoja…Dostojevskega…Kafko..samo to je njim…dolgcajt…
Se ne strinjam – če niso navajeni piti, bodo prej končali na izpiranju želodca, kot pa eee, prkavsnili, če nimajo bralne kondicije, bi bilo pa po mojem primernejše, da v roke vzamejo kaj krajšega – kaj takega kot npr. Mali princ ali Jonathan Livingston Galeb, da jim ob pogledu na špeh ne pade vse dol.
Si me pa na prigodo iz gimnazije spomnil, ko sem si odmore krajšala z branjem Dostojevskega – knjigo sem imela odprto, sošolka me vpraša, kaj berem, ji odgovorim, da Idiota, ona pa užaljena, ker sem se kao norca iz nje delala… 😀
Forum je zaprt za komentiranje.