Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bivši želi na partnersko terapijo z menoj

Bivši želi na partnersko terapijo z menoj

Ponovno odpiram temo saj me zanima če je kdo imel takšno izkušnjo ali vsaj podobno. Bivši je končal z menoj pred 4 meseci,med tem me je klical njegov prijatelj da se mu joče in da ve da je naredil napako ter da ne ve kaj narediti in da je čisto zmeden. Meni se javljal preko SMS-ja da me ima še vedno rad in da mu ni vseeno zame. Na kar je prišlo do naključnega srečanja kjer me je videl,in zvečer tisti dan napisal da bi z menoj šel na partnersko terapijo in kar je ne razumem zakaj kaj ga je sedaj pičilo da bi šel? Resnično več ne razumem moških in kaj se plete v njihovih glavah.

In ti razmišljaš, da bi celo šla?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne vem ne razumem ničesar več in sploh čemu sedaj taka sprememba in kaj naj si mislim.

A je treba razumeti? Če ti je za it, pojdi, drugače pa je po štirih mesecih čas, da začneš živeti in prenehaš razmišljati o preteklosti. Bi rekel, da ti đe želiš poskušati in se še mučiti kako leto, preden boš imela dovolj. Če.

Mu želiš biti na uslugo?
“Kaj on misli”… pa ti? Ti nič ne misliš?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne na uslugo sigurno ne daleč od tega. Kaj jaz želim, biti srečna. Jah ne vem bom razmislila če bom šla mogoče z tega razloga ker me zanima kaj bo imel za povedat in da lahko končno zaključim s tem poglavjem.

Kako kaj bo imel za povedat? A ti ni že dovolj vsega POKAZAL? 😉

Ja saj pravim da vas moške več ne razumem resnično ne,kaj se dogaja zadnje čase z njimi in kaj njihova-vaša dejanja pomenijo resnično kot da smo me iz venere vi pa iz marsa;).
Potem pa še poročene tipe ki želijo nekaj od mene,halo poročeni zasedeni pa ne vem kaj jim gre po glavi da si sploh upajo gledat in nagovarjat druge ženske a imajo svojo doma.

V stiski je, osamljen je. Mogoče je imel kako drugo nagledano, pa ga je brcnila v ta zadnjo, kdo bi vedel. Nekaj je pa res, terapijo res rabi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Oba potrebujeta terapijo, ampak individualno.

Ja saj pravim da vas moške več ne razumem resnično ne,kaj se dogaja zadnje čase z njimi in kaj njihova-vaša dejanja pomenijo resnično kot da smo me iz venere vi pa iz marsa;).
Potem pa še poročene tipe ki želijo nekaj od mene,halo poročeni zasedeni pa ne vem kaj jim gre po glavi da si sploh upajo gledat in nagovarjat druge ženske a imajo svojo doma.[/quote]

Ma lej, nikoli ne boš vedela kaj nam gre po glavi… na od tistih ledik, ne tistih poročenih… 🙂
Škoda truda, ker ne bo šlo. 😛

Ti raje razmisli ali od vsega kar si doživela z njim še misliš, da se splača nadaljevat (kakorkoli) ali bi nemara bilo bolje, da zaključiš zadevo in poiščeš srečo drugje, z nekom, ki mu bo malo več do tebe….

Potem pa še poročene tipe ki želijo nekaj od mene,halo poročeni zasedeni pa ne vem kaj jim gre po glavi da si sploh upajo gledat in nagovarjat druge ženske a imajo svojo doma.[/quote]

Ma lej, nikoli ne boš vedela kaj nam gre po glavi… na od tistih ledik, ne tistih poročenih… 🙂

Ti raje razmisli ali od vsega kar si doživela z njim še misliš, da se splača nadaljevat (kakorkoli) ali bi nemara bilo bolje, da zaključiš zadevo in poiščeš srečo drugje, z nekom, ki mu bo malo več do tebe….[/quote]

Verjamem da ne bom nikoli vedela kaj vam gre po glavi uff bi bila drugače že bogata ;).
Kar se tega tiče pa se že celo večnost sprašujem čemu je potrebno da še kar študiram kaj si on misli,kaj mu je ,to dejansko ve samo on na žalost. Samo ne moram verjet kako so lahko moški take “svinje” se opravičujem izrazu -ne vsi,da imajo vse kar si želijo žensko ki je pridna delovna,zvesta pa vse postavijo na kocko.

Ti raje razmisli ali od vsega kar si doživela z njim še misliš, da se splača nadaljevat (kakorkoli) ali bi nemara bilo bolje, da zaključiš zadevo in poiščeš srečo drugje, z nekom, ki mu bo malo več do tebe….[/quote]

Verjamem da ne bom nikoli vedela kaj vam gre po glavi uff bi bila drugače že bogata ;).
Kar se tega tiče pa se že celo večnost sprašujem čemu je potrebno da še kar študiram kaj si on misli,kaj mu je ,to dejansko ve samo on na žalost. Samo ne moram verjet kako so lahko moški take “svinje” se opravičujem izrazu -ne vsi,da imajo vse kar si želijo žensko ki je pridna delovna,zvesta pa vse postavijo na kocko.[/quote]
So lahko zato, ker se jim splača biti in se še vedno najde dovolj naivnih žensk, ki se ukvarjajo z njimi.

Očitno res.

Da verjamemo v dobro človeka in iskrenost,a na koncu pridemo do spoznanja da le ni tako.

Še vedno lahko verjameš. To pač ne pomeni, da to velja za vsakega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pojdi in poročaj 🙂 Mene prav zanima kaj bi imel za povedat…

Ja saj mene tudi zanima kaj ima tokrat za povedati,do sedaj je samo pisal,zjasnil pa se ni kaj bi,no bom videla in poročala…

Ula, zlo dobro da greš. Ta oblika terapije je zelo dobrodošla, malo slovenskih kmetavzarjev je sposobnih na tak pristop, večina jih je “premametnih” za to obliko a veš. So vsevedi, ne rabijo terapevta saj niso zmešani. Osebno mislim, da je taka oblika terapije dobra tudi še predno se kaj zalomi, da se lepo sproti predela kaj koga moti. Pa ni fore te terapij, da je un tok pametn, da vama bo rešil vse težave, gre se le za to, da vsaj pove svoje preko nedovisnega svetovalca, da vama da malo perspektive. Ena na ena je velikrat težko in tudi ljudje, ki vaju oz. vsaj enega poznajo, ne morejo tako dobro pomagati, brez da bi kdorkoli posumil v pristranskost a veš…

Tako da fino, da boš šla. Če se bo fant še naprej tega udeleževal, tudi kasneje, če bosta spet skupaj, še predno bodo spet novi problemi, potem je zelo dobro. Upaj le, da to ni le muha enodnevnica oz neka stranska vrata za nazaj. 🙂 V tujini je to dokaj normal, pari lepo sproti rešujejo (kanalizacija), za razliko od tega kako delajo kmetje (greznica), se pravi kmetje (poklic) oz. kmetavzarji (karakter), pa znajo samo filat greznico, dokler ni polhna in pluskne ven, potem pa se fokusirajo na tisto zadnjo kapljico, ne razumejo da se je drek nabiral leta/desetletja.

V glavnem, pojdi oz. hodi, pa boš videla kako pa kaj, sploh če bo šel večkrat oz redno… Nujno moraš it, če ne drugega, da se prepričaš da si oz. boš naredila prav in da če drugega ne, da narediš CLOSER ali pa NEW BEGINING 😀 Peace.

Moški niso predmet tvojega nerazumevanja, ampak izgovor za tvojo čustvena nestanovitnost, omahljivost in neodločnost. Če ne želiš delovati nihajoče nestabilno kot čustvena gugalnica, moraš za svojimi odločitvami stati, jih dokončno zaključevati. Ker s takšnim premišljevanjem in premlevanjem stare zgodbe, ki se iz meseca v mesec vse bolj oddaljuje od tebe,
namesto da bi jo ‘arhivirala’ kot zgodovinske zapiske, dragocene in včasih trde lekcije, ki si se jih naučila v odnosu, raje premlevaš in preigravaš v glavi čustveno potraten in izčrpljajoč perpetuum mobile z namišljenimi scenariji s priokusom nostalgije:

– ga bi ali ga ne bi vzela nazaj, kaj pa če, pa tako lepo je bilo …
– če pa tako trpi in se mi smili, ali pa se sama sebi smilim, ali naj…
– kaj pa če boljšega ne bom dobila, mogoče pa bi vseeno poskusila…

Ta zgodba se je končala, zaključila izpred 4 mesecev, zato je čas da greš naprej, kjer pozorno gledaš, da v novo zvezo neseš dosedanje izkušnje, da bo kvalitetnejša kot prejšnja. Ampak do teh zaključkov moraš naslednjič priti čisto sama, kakor pa da druge sprašuješ, kaj ti je storiti, ker drugi se ne morejo zate odločati. Ker če druge sprašuješ, potem pomeni, da spet nisi imela poguma, da se samostojno odločiš tako, kakor je prav, ter da si vrata puščaš na stežaj priprta, da lahko vstopajo dvomljivi pogojniki s ČE-ji in ALI-ji.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz si pa želim, da bi bivša šla na kako terapijo pa noče. Še vedno dela probleme okoli stikov in krivi mene za svoje varanje…

Pozabi tega luzerja in idi s svojim življenjem naprej. Itak je, kot razumem, on tebe skenslal..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sicer vaju ne poznamo in ne vemo, kako sta shajala, ko sta bila skupaj, kaj je šlo narobe, da sta se razšla.., ampak jaz bom to brala optimistično- tip je morda spoznal, da ne želi živeti brez nje, a da je delal napake in da če želita nadaljevati odnos, ki ga začneta gradit na zdravih temeljih, rabi(ta) za to pomoč. To se mi zelo zrelo.
Garancije itak ni nobene, terapevt ne rešuje težav, da pa vama lahko neko orodje, da se s težavami na zdrav način spopadeta sama.
Jaz bi v tvojem primeru, seveda če bi do tega človeka še vedno gojila čustva, na terapijo šla. Le pozanimajta se in pazita pri izbiri terapevta.
Srečno!

Zaključi zgodbo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close