ščegetavček
mene pa neki zanima, imam bolj majhen ščegetavček in penis se ga ne more dotikat in ga dražit med spolnim odnosom, zato je orgazem bolj plitek če si ga sama ne dražim.Ampak to me jezi, da si ga moram sama dražit, saj imam rada roke “POVSOD” srugod.
Kaj mi predlagate.
Pa še to me zanima, kakšne ščegetavčke imate punce tukaj na forumu.
No, moški, kar berte mal tole, se boste kaj naučili.
Jaz imam ogromnega, pa to nič ne vpliva!
ah dedca bolj k sebi stisni, pa bo bolje
se boljse pa je ce si ti zgoraj….
lp
karmen
kako ogromnega, me prav zanima, dej napiš.
če sem jaz zgoraj, mi ne drsi po ščegetavčku.Men je najbolj fino, ko ga da za neki časa notr, da se navlaži penis, potem pa ga da ven in nežno drsi po moji špranjci in zdrsi čez ščegetavček, ampak ga nima not. Sem že tuhtala, če se dobijo takšni kondomi, ki imajo kakšne take izrastke, da spolj drsi po ščegetavčku, kaj pravte punce?
obstaja vibrator z nastavkom za ščegetavček, pomoje ni slaba zadeva :).
obstaja, tudi obrocek za penis, ki ima dodatno stimulacijo za scegetavcek
lp
Karmen
kako to misliš: PO MOJE ni slaba zadeva. A si probala , al nisi ??
nisem (še) probala, sm ga pa že vidla. pejt pogledat na kakšno stran od sex shop-ov.
Oooo – pa še kako vpliva!
Klitoris je po “sestavnih delih” zelo zelo podoben penisu; ima glavico, prepucij in skrit koren. Pri nekaterih je majhen in zato je to tudi neopazno, pri seksu manj občutljivo, pri tistih z velikim pa se to zelo lepo vidi in tudi občuti. Ti ga partner nikoli ni poizkusil dražiti povrhu s površino jezika??
jaz imam ogromnega! ko je fant na meni mi ga draži s penisom, velikokrat pa mi ga draži z jezikom saj sva v položaju 69. to zelo paše!!
Ali ljudje z velikimi nosovi bolje vohajo? In z velikimi uhlji bolje slišijo?
Ne glede na velikost ščegetavčka – vsi imajo približno enako število živčnih končičev, tako da na občutljivost velikost nima veze. Vsaj moj je (baje) izreeeeedno majhen, je pa zelo občutljiv … In isto zelo paše pri draženju z jezikom in s prsti ,,, je skoraj preveč občutljiv … da včasih skoraj ne zdržim dolgo ..
Kako pa je s tem, da velikost vpliva na to, ali se ga med odnosom penis dotika ali ne, pa nimam pojma ,,, In me res zanima. Napišite kaj o tem.
aja, še to ,,, sama najdem položaj, kjer sem jaz zgoraj, da se penis lahko dotika ščegija. V ostalih pa nikoli ne čutim, da bi se ga dotikal.
Jaz imam ful mali scegetancek….do katega leta priblizno raste?
a ste bejbe prišle na “plano” … a iskanje “G” točke ni več potrebno ?
…po malem skozi, če ga pa kdo vmes še obdeluje pa še bolj raste 😀
Čimveč obdelave potrebuje…[/quote]…in zalivanja z binglnovim oljem….
Forum je zaprt za komentiranje.