Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ah ti fantje!

Ah ti fantje!

Mi lahko kdo razloži zakaj imajo fantje rajši lahke punce kot pa recimo nas normalne? Kaj ne razumejo, da take punce niso vredne, da se za njih moški potrudijo?

Saj za “lahke” se ni treba trudit. Razumeš poanto? Zakaj bi se trudil če isto dobi drugje brez truda?
Zdaj pa pomisli.. saj ni tako težko

1. niso lahke – ampak vsaj pobegnejo ne, če že ne pridejo tipu nasproti in zato pač dobijo tipe z vsem ☺
2. “ve”, ki se gonte po MON_u ste pa od kakšne “normalnosti” hudo odmaknjene in se vas tipi izogibajo na daleč

Mogoče zato ker ve ”normalne” se mate za boljše ko ste, mi tipi pa ne smatramo da ste tako dobre, kolko bi ve želele oz ”zahtevale” od nas druga da dobimo, torej gremo naprej…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Osebno imam raje lahke punce oz. punce, ki so voljne, da dajo za sexat kakor tiste, ki se kao glumijo pridne in kao imajo standarde. Star sem 23 in lahko iz izkušenj povem, da tiste ta “pridne” se nič ne razlikujejo od tistih ta “lahkih” obe vrste rade seksajo samo, da ta pridne glumijo ene svetnic, da ne izpadejo slutish (tudi ta pridne se okoli gonijo samo na skrivaj).
Zase lahko rečem, da preferiram žesk, ki rade dajo kot pa tiste, ki so kao pridne, ko nekaj glumijo in pustijo tipa čakat “NOT WITH ME”. Ženska, ki ne da po tretjem zmenku zame več ne obstaja pa me boli briga kolko ona hoče izpast pridna…v mojih očeh je to red flag/turn off. Grem rajši po eno ta lahko XD.

Veš kako je. Eni se zelo hitro utrudijo, pa jim take bolj pašejo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če bi lahke babe obstajale, ne bi tolk nepotešenih wannabe copatarjev okoli hodilo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

In kaj točno tebe naredi normalno ?

Težko je nekomu, ki ne verjame v božička, razložit, kako ta pripleza skozi dimnik. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sej so lahke. Za dominantne kretene.

Če dobijo, kar želijo, potem so vredne.
Pa dandanes ni več to v navadi, da bi se ljudje trudili okrog česa.

Je je, v navadi. trudimo se za stvari, ki nam kaj pomenijo.

Pa dandanes ni več to v navadi, da bi se ljudje trudili okrog česa.[/quote]

haha, kera glupa Robi no, bistveno je tu, da bi tale čebelica pričakovala oz pričakuje več truda kot je vredna, tu je klasičen način precenjevanja ženske, tudi če ima mogoče 10% več (karikiram) od one ko je ”lahka” pričakuje 100% več truda, in računica se ne izide razen, in to je njen in ženski problem, ker mislijo da bodo doble 1x več truda za nekaj malega več, če bi le ble tolko boljše kot pričakujejo več truda….

Samo to jim nikol ne bo jasno.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa dandanes ni več to v navadi, da bi se ljudje trudili okrog česa.[/quote]

haha, kera glupa Robi no, bistveno je tu, da bi tale čebelica pričakovala oz pričakuje več truda kot je vredna, tu je klasičen način precenjevanja ženske, tudi če ima mogoče 10% več (karikiram) od one ko je ”lahka” pričakuje 100% več truda, in računica se ne izide razen, in to je njen in ženski problem, ker mislijo da bodo doble 1x več truda za nekaj malega več, če bi le ble tolko boljše kot pričakujejo več truda….

Samo to jim nikol ne bo jasno.[/quote]
Ti že spet določaš obliko Zemlje, s tem, ko si se samo malo ozrl v daljavo. Madona, si bister. :/

Pa kaj si ti prvič danes vido Zemljo na slikah z vesolja al kaj, da boš zdaj cel teden težil s tako prispodobo?

Kakorkoli je, ženske boste morale razumet, da niste tako dobre kolikor truda pričakujete od tipov

Če ena ”lahka” daje 5 enot za 6 enot truda, ti kot kao boljša pa pričakuješ 12 enot truda za povrnjenih 6 enot si zračunaj koliko slabša dejansko si od ta ”lahke” vse to pa je tvoja lastna krivda samoocenitve ki je nerealna…. En dobi DVE ”lahki” za 12 enot truda, ali pa samo tebe recimo…..

Ne se precenjevat punce, pa dobro če se pri 25tih še lahko, bo vam kmalu odklenkalo 🙂

Čuj, saj še samo danes in jutri. 🙂

Z drugimi besedami – punce, moja leta gredo k tridesetim, nimam več veliko časa, da se spremenite zame. Kdo se zdaj tu preveč ceni, je jasno. 🙂

Z drugimi besedami – punce, moja leta gredo k tridesetim, nimam več veliko časa, da se spremenite zame. Kdo se zdaj tu preveč ceni, je jasno. :)[/quote]

Prav nadležno tečen si s tem citiranjem in obračanjem, za punce se gre, ne za moške, pri nas je obratno, mi se mormo pri 20tih bolj trudit kot pri 30tih 🙂 No razen takih copatarjev kot si ti ki na internetu izmečke pobirajo, na smetiščih žensk 🙂

Ja, razkrinkal sem te. To je res nadležno.

In v materialistično-potrošniškem svetu, je to v glavnem le denar. 🙂

In v materialistično-potrošniškem svetu, je to v glavnem le denar. :)[/quote]

Ne, je hrana, stanovanje, pijača, hobiji, samo ker se do tega vsega pride z enim skupnim imenovalcem, je to to….. noben ne zbira denarja zavoljo tega ker mu je denar všeč, izvzemši par psihopatov…..

Če jutri teoretično ukinemo denar, kot plačilno sredstvo, ga ne bo noben tukaj več iskal ali delal zanj 🙂

In kaj zdaj?

In kaj zdaj?[/quote]
Ja, nič.
Samo pravim, kako je.

Mene čuti Robi, da imaš ti tako črno sliko o medčloveških odnosih, pa baje srečno vezan, čemu si daješ toliko opravka z dekandenco..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close