Pa se znate vi še o čem drugem pogovarjat
Kot o :
-partnertskih zvezah,
-ljubezni,
-zrelosti, odgovornosti, prilagajanju
-kakšna naj bi bila idealna ženska/idealen moški
-otrocih
O, teme o otrocih sem pa očitno falila.
Znamo se pogovarjat še o balerinkah in zakonu privlačnosti. Nekaj malega smo povedali tudi o motoristih, celo o prenaseljenosti planeta, priseljencih in podobnem je enkrat tekla precej zanimiva beseda.
Ampak ne razumem, zakaj ne odpreš teme o tem, kar tebe zanima.
Zato, ker z mnogo nestrpneži tu gor ni mogoč normalen dialog. Karkoli omeniš (živali, kuhanje, hobiji, potovanja, …), vedno te nekdo začne žalit in ostale ovce se ne morejo zadržat. Eto ti, kaj potem rata.
Sicer si pa en vodilnih akterjev za kontinuirano ustvarjanje slabega vzdušja, kaj se zdaj pritožuješ.
Tema o motoristih, wau. Spet na isto foro, ali bi hodile s takim, ali ne. Ja, štekam, vzburjajo vas tipi s posebnim prevoznim sredstvom. Amazing, novo odkritje.
Bi prej reku, da si ti taka. Skos neki rineš vame, me citiraš z nekimi neumestnimi, bolanimi pripombami.
V tem relativno kratkem casu kar sem tukaj,se 99% tem vedno sprevrze in konca z nekim zaljenjem in prepucavanjem enih in isti akterjev in to ste zal v vecini eni in isti moski.Ok pride tudi provokacija z zenske strani ampak vseeno.Kar zelim povedat ke to,da nima veze o cem je tema,konca se pac vedno tako.Vse se vzame prevec osebno in resno,nekaterim pa manjka osnovni bonton.
Vcasih se mi zdi tale M/Z cvek tko k dva navelicana zalonca k se vsak dan prepirata okrog enih in istih zadev :))
Lepolaska, Goldfish, Senza, Banana, Starunkla,…Še enkrat preračuni te %.[/quote]
Sem napisala,da pride tudi z zenske strani kaka provokacija.Vecino tem,ki ponavadi pripeljejo v to pa odprejo moski,a ni res? Sicer ne zelim pametovat tuki neki k se vi “poznate” veliko vec casa in moram rec,da mi je bil tale cvek,na zacetku,ko se nisem aktivno sodelovala,full simpaticen in zanimiv.Lahko bi bil se naprej,ce se bi/bomo vsi malo bolj zrelo obnasali in imeli neke meje.
Ja in kaj potem, če nekdo ne spoštuje žensk, njegova stvar. Sej se ne gre tu za specifično osebo, če človek samo na splošno za vse ženske govori. Potem pa vletijo v temo Lepolaske, Ribe, Banane ipd. in mu pišejo, da je glup, plešast, gej,…
Ali pa če se kak Dater odloči novo zgodbo sestavt, kako je prejšnjo večer preživel v pojstli s tremi ženskami. Isti odgovori, s strani istih akteric. Izpade, kot da tud babe ne seksate več.
Hja to da nek tip ne spostuje zensk mene osebno ne gane,to je njegov problem in ne moj.Zal najveckrat da beseda besedo in smo ze na osebni ravni kar pa midva ne bova resevala niti resila.Kar se seksa tice je pa tko,mal nas je takih zensk,ki znamo locit seks in custva.Verjetno zato vecina tako odreagira na dolocene zgodbe.
Lahko pa kako konstruktivno rečemo o Jožetu Oblaku. Polulala sem se skoraj včeraj, ko je spet upadel v par tem s svojimi izpadi. Dober je, vsa čast mu. A kdo ve, kateri nick je v resnici? Glede na to, da ste onega, ki ga obletavajo male, grde in debele ženske, takoj razkrinkali?
Hm zdaj pa ne vem al to povrsno beres al jst pisem nerazumljivo.Nisem napisala,da je opraviceno ampak sm poskusala pojasnit samo reakcijo zensk,samo to kaj lahko sprozi reakcijo.
Kokr vidim samo midva tuki neki razglabljava.
Praviš, da se vedno najde nekdo, ki začne žalit, hkrati pa hitro poveš, da so to ostale ovce, ki se ne morejo zadržat. A ovce je mišljeno ljubkovalno? Oz. sem hotla rečt, da bi recimo “ovce” lahko izpustil, če se že huduješ nad žaljenjem. Ker v kontekstu tvojega prevoda verjetno to ne bodo razumeli kot ljubkovalnice preimenovanja.
Nekje sem naletela,ko je Primoz nekomu,ki se je na fertik razburil zaradi doticnega,obrazlozil,da je mozakar oseba s posebnimi potrebami.
Hm zdaj pa ne vem al to povrsno beres al jst pisem nerazumljivo.Nisem napisala,da je opraviceno ampak sm poskusala pojasnit samo reakcijo zensk,samo to kaj lahko sprozi reakcijo.
Kokr vidim samo midva tuki neki razglabljava.[/quote]
Meni osebno dol visi za ta vaša čustva, kako si ženske neko stvar razlagate, kako jo doživljate. Ženska čustva niso vredna pol k*, ker si skos nekaj zmišljujete, iz minute v minuto spreminjate razpoloženje, pa to vašo “intuicijo” 6 čut, ki vam nekaj pravi….
Nič ne berem površno jst. Zadnjič sm te še branu, ko so se določene uporabnice spravile nate, zdej pa tu pišeš da smo v večini moški vsega krivi. Odloč se že enkrat kaj bi rada oz. kaj hočeš sploh povedat.
O čem se zdaj pogovarjamo? O ženskah (spet)? 🙂
Zakaj deci ne vžgete kšno temo o fuzbalu npr., avtomobilih ali kaj podobnega ? Kako to, da vas zanimajo iste stvari kt zanimajo babe ?
Vi bi se kr nekaj poročal, razmnoževal, otroke delal. Kakšni pravi moški neki, pravi beta fegi, če že kej…
Jaoo kaj si zapel zdej tolk no?! Ne jemlji tega tolk osebno.Ok tvoja tema je in smo se zacuda javle samo zenske.Se enkrat ne zagovarjam zensk ampak sem rekla,da moski zacenjajo teme kjer se ponavadi vnamejo strasti.
Sami Ronaldoti. 🙂
Jaz se prav čudim kako je lahko dec tok neki navdušen nad življenjem v dvoje. Kaj je tu tok prijetnega si kačo zamotat za vrat do konca življenja ? A ti je gut, k ne moreš prit do zraka ? A ti je fajn bit zaprt v kletki, k te prjatu kliče na drinko, pa mu rabš rečt “ej sorry, ne morem, grem z ženo po balerinke” ? Dej man up, al pa GTFO
Ti Marko, si ziher tist peder, k ga vidm vsak dan v Evrospinu, z ženo, k mu ukazuje kaj nej v voziček položi, če zagrab kej druzga ga pa nadere.
Ne vem, kaj je zdaj tu slabega. Če greš raje po balerinke z ženo, kot s kolegom na drink, pač greš po balerinke. Važno, da delaš to, kar ti paše. :))
Forum je zaprt za komentiranje.