Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ta forum

ta forum

No po 100 letih spet berem ta forum, ker je postal izgleda največji v slo.
Pa me zanima, če je to dejansko vse res kar ljudje tukaj pišejo… kar se tiče spolnosti in prakticiranje tega. Večinoma zveni zelo komično. Mislim ljudje pišejo kako 30 letnik poriva 70 letnico, kako 11 letnica hoče z očetom in podobno. Pa razne avanture in kako poročeni iščejo ljudi za seksat. Ne vem ali to pišejo taki, ki se zabavajo ob odzivih ljudi ali se to res dogaja?

Ti bi pa raje kake zapletene politične, sociološke in gospodarske teme ali kako? Takih debat po širnem morju spletnih naslovov nikjer ne najdeš, pa si se sem zatekel?

Na tem forumu sem v dobrih dveh letih prebrala toliko enih čudaških prispevkov, da sem se odločila, da grem trenirat eno borilno veščino. Je že tako, da nikoli ne veš, kaj od napisanega je mišljeno resno, kaj je samo napihovanje in provokacija, ampak pišuka, če si samo predstavljam, da nekoč, nekje, po spletu naključij (Murphy me ima zelo rad) naletim na koga izmed njih… Tako septembra začnem s karatejem.

Tako da glej, ni vse samo slabo. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ta forum je freakshow. Ljudje pač hodijo sem sproščat svoje travme in fantazije, potem pa evo kakšen je rezultat. Moram pa priznat, da zaradi njega veliko bolj cenim svoje super normalno in mirno življenje in super normalne ljudi, ki so v njem.

Super normalna popolnica.

Meni se zdi od ž. uporabnic samo Ona kolikor toliko normalna. Vse ostale znate bit kr dost v pizdi.

Tudi Ona je bila ze kar precej v pizdi ampak je resevala in resila zadeve drugje.Forum je zame zato,da si izmenjujemo mnenja,vprasamo kaj,se posalimo.Zal se se vse kaj drugega dogaja tukaj.

Ni slaba ideja, samo moraš vedeti, da je je ta karate pri nas bolj SHOW, vsaj do zelo visokega pasa, tam do skoraj črnega, recimo rdečega, itak talajo, da folk ne bi obupal. Pa če nisi že po naravi neka (močna) talentka ti kaj dosti ne bo pomagal, če te kakšen surovež prime 🙂 Bolj ti priporočam kakšno ulično obrambo, tisto kar res deluje v resničnem življenju, pa še kakšno orožje ti priporočam, tako legalno, solzilec, močni nohti ipd:)

Bravo! Si dojela namen:) Kaj pa misliš, da je fora tragičnih novic v medijih? Da so ljudje bolj srečni s svojim življenjem. Vse je stvar primerjave, če so okoli tebe “slabši” po tvojih kriterijih, boš bolj uspešna sama sebi, bol cenila 🙂 Če gledaš pa super uspešne okoli pa obratno. Objektivno malo primerjaj dobe, že države, kulture, je pa zelo smešno:)

Kje si pa to prebral, si siguren da na tem forumu ? Da ni blo v kakšnem drugem…

Ja sej, sploh noben o tem ne piše, lol

Ta forum je samo še en dokaz, kako so popolnim babam s popolnimi življenji in popolnimi desci nezadržno privlačne moške svinje. Zakaj bi drugače iskale vsak dan njihovo pozornost na internetu? Zakaj se raje ne posvečajo svojim popolnim lolekom?

Vse to so moji vplivi.

Za vse je kriv slab Tv spored. Zato se na forumu(ih) dogaja akcija. Rumenilo slavnih in znanih je postalo dolgocasno. Zanimajo nas normalni ljudje-nasi prijatelji, sosedje ali pa … vsaj forumasi. Prizadete in prevarane zenske razglasajo vsi moski smo pra….Tipi ki jim jim ni uspelo pa seveda zenske tlacijo nazdol in zelijo vsiliti mnenje, da so lahko srecne ce se jih bodo oni usmilili.
In tako se ustvarja harmonija 😉 “Tekmovanje” se nadaljuje z dvigovanjem lastnea ega. In to je najbolj zabavno branje. Moska samohvala o popolnih alfa samcih, ki imajo eno samo napako: da tukaj dezurajo dan za dnem ze kaksno desetletje ali vec 😉 Zenske pisejo spiske zelja, kaksni bi morali biti da bi izpolnili njihove minimlane zahteve in pricakovanja. Seveda so pri tem prepricane da so one tako popolne in zazeljenje da se bomo takoj vsi postavili v vrsto za njihovo naklonjenost 😉
Zaslepljenost in celo sovrazna nastrojenost pa je idealen bazen za vse strokovnjake ki ocenjujeo vedenje Slovencev in si zadovoljo manejo roke, saj to pomeni da ne bodo ostali brez dela.
Vse to me spominja na razne nadaljevanke, kjer ravno sovrazna nastrojenost dviguje gledanost in prinasa posledicno profit.
Nisem si se sicer ogledal politicnih forumov, no tam je verjetno mlaka dosti globja in je potrebno imeti se malce boljsi zelodec. Tako da ni tako hudo kot se zdi na prvo zogo. Vse to zbadanje, ponizevanje in povelicevanje lastne perfekcije je samo nek nov nacin osvajanja in privabljanja, …. moment, da se spustim na tisti najnizji mozni nivo, … samic.
Kaksen je uspeh? Stevilo zarez ali srecnih parov-pojma nimam?

Tok velik besed, pa še zmeri nič pametnega povedal. Ni to zate, raj nehi…

zamijavkal 🙂

Kaj si rekel?

Od kod ti taka miselnost? Kje jemlješ?

Kaj si rekel?[/quote]

Hitr se en nik. Se ena kritika. To je vendar voda na tvoj mlin 😉

Kaj si rekel?[/quote]

Postopek česanja graha. Vzameš glavnik in hopsasa-dripsasa gore-dole… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

V 100 letih se je pa marsikaj spremenilo, drži. Tudi tvoj emšo je bolj prašen.
Sicer pa…a je sploh pomembno, kaj je res in kaj ne? Saj menda ne jemlješ vsega strogo resno in doživeto.

Korencek,
ja je resnice precej v tehleh postih; žal iskušnje v vse smeri … izuzel bi nasilje in vulgarne izjave posameznikov, ki jih hitro pogruntaš…

AMPAK tole:
… je pa res KRIZA da na osnovi virtuale ocenjujete svojo REALO ?!? Uff to pa ni dobr. Tukaj pa bi si kar neki vprašanj pol postavil….

Ne. Ni v reali tako hudo, kot na forumu.
Še hujše je!

Itak da je. V reali lahko naletiš na dost večjo budalo kot tu gor. Pa še frke bojo, k se bo kšn preveč pameten najdu.

Virtualo sestavljajo realni ljudje, z realnimi sick & twisted minds (tudi, če gre za šale ali provokacije). S to razliko, da virtuala prezentira potencirano realo, kjer ljudje kao ne razkrivajo identitete in padajo maske. Me zanima kdo bi se v takih tonih pogovarjal ali take stvari razlagal neznancem iz oči v oči.

Podobna asociacija, kot je recimo The Purge Movie (v katerem 12 ur 1x na leto ne velja noben zakon).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close