Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj lahko naredim danes, da bom jutri najvec ponudil?

Kaj lahko naredim danes, da bom jutri najvec ponudil?

Kaj lahko naredim danes, kaj v naslednjem mesecu, kaj v naslednjem letu/letih, da bom partnerki najvec ponudil? To je vprasanje, ki si ga je potrebno zastavljati. Ne mislim denarja, denar naj pride sam po sebi. Tudi za sluzbo je potrebno razmisljati enako, ne koliko denarja bomo povlekli, temvec kaj bomo podjetju ponudili. Tako imamo moznost zasluziti najvec denarja. Je pri zenskah kaj drugace?

Podjetju boš pripravljen ponuditi več, samo, če ti zagotovi, kar se da najbolj ugodne delovne pogoje, možnosti za napredovanje, raznorazne ugodnosti/nagrade (poleg osnovnega plačila), podporo nadrejenega, timsko delo itd.

Zdaj se pa vprašaj kaj od naštetega ti lahko ženska ponudi.

Recimo, če izgubiš službo, ti bo ženska ob tem nudila čustveno podporo ?
Bosta kej timska, npr. vsak 50:50 prispeva, da ne postane zveza dolgočasna ?
Boš za to, ko jo boš vzel s sabo na kakšen koncert, deležen kakšnih ugodnosti iz njene strani ?
Imaš ob njej kakšne možnosti za razvoj, npr. boš imel še kej časa zase, al se boš samo z njo ukvarjal ?
,…

Pri ženskah moraš razmišljati celostno in sicer glede preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Kaj sem naredil včeraj, da bo danes bolje in bom žel sadove v prihodnosti. To bi bilo nekako optimalno. Sicer tudi tvoje razmišljanje ni napačno, če nimaš ničesar za ponuditi od prej, ampak se boš fokusiral za naprej, se trudil in vlagal svojo energijo v odnos. Pohvalno.

Avtor se preveč obremenjuje z ženskimi in njihovimi pričakovanji.

Vedno isto vprašanje – Kaj lahko ponudim ženski, da ji izpadem zanimiv ?

Taprav dec se bo vprašal, kaj ima ona meni za ponudit ? Ker to kaj ima on za ponudit ženski mu je že tako jasno.

Frutolino, zato pa si tam, kjer si…taprav dec brez ženske, brez službe in pod starševo streho nad glavo. Res se bo morala primajati ena orng kokoš, ki ti bo ponudila zatočišče, službo in toplino.

Lepo si nam predstavla svoj life.

Boli, če se ti blešči ogledalo direkt v fris.

Partnerstvo:
Mislim, da je bolje, če na začetku veš, kaj želiš ponuditi, kakor tudi kaj želiš dobiti.
Iz danes na jutri ali iz meseca v mesec pa lahko le razmišljaš, kako boš izpeljal, presenetil, preprečil monotonijo in ostale “tehnikalije”
Predvsem pa ne smeš izgubiti svoje identitete, sebe postaviti vseeno na prvo mesto… kakor tudi od partnerja ne smeš pričakovati, da on izgubi svojo identiteto in od njega pričakovati, da tebe postavi na prvo mesto.

Služba:
Moj princip: “Kakva meni plata, takva tebi vrata”. Skratka dobro plačilo za pošteno opravljeno delo. Pa tko kot v partnerski zvezi… če od mene zahtevaš “konkurenčno klavzulo” (ne smem delati za “konkurenco”) potem pokaži, da spoštuješ moje delo, mi nudiš pogoje (ma je že Kulturnež kar dober povdal okoli službe)

Kulturnež & Goldi:
Get a room!

[b]Baccara – The Devil Sent You To Lorado[/b]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Glede službe…ne vem kje vidva živita. Komaj se zadržujem, ampak ne bom komentirala.

Vse kar bi napisal, na to temo bi zvenelo kot samohvala. Zato pa kot pri opisu, kako fizično izgledam:
Sem majhen, grd, plešast in škrbast. Skratka tudi tukaj štrlim iz povprečja. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Mhm. Kr neki!

Ajde Goldi, da se nekaj mimo grede naučiš:

“Mravlje delajo brez odmora več kot 12 ur dnevno,” razlaga učitelj biologije svojim učencem. “Kaj nam to pove?”
Janezek : “Da imajo nesposoben sindikat,”

Njena nepripravljenost za to, kar je kulturno nekulturni frutek opisal zgoraj, je mene koštala zakona in mirnega življenja.
Njen prispevek je bil -50 proti mojemu 50. Moje ukvarjanje s športom (v povprečju 1 dan na teden) pa je vzela kot zanemarjanje odnosa. Seveda njeno športno udejstvovanje v podobnem razmerju ni štelo. …kljub temu, da sem se ji občasno pridružil oz. jo spremljal in podpiral.
Skratka partnerja morata malo pogledat en na drugega, obzirnost in spodobnost (meje primernega!!!) sta ključni.

“Mravlje delajo brez odmora več kot 12 ur dnevno,” razlaga učitelj biologije svojim učencem. “Kaj nam to pove?”
Janezek : “Da imajo nesposoben sindikat,”[/quote]

Ne oporekam temu, da se pogajaš, boriš, prisvajaš nova ozemlja itd. (če imaš zato prave razloge), ampak o tem, kako si eni domišljavci domišljajo, da lahko pridejo do nečesa kar na suho…pooooteeem bodo pa videli, kaj lahko dajo, kakšen bo njihov prispevek. To je sistem javne uprave, polno lenuhov, ki ne bodo nikoli izplavali iz svojega stanja, ker že predolgo traja.

Kaj je bilo prej jajce al kokoš? ali Kakva meni plata takva tebi vrata.
Jaz tebi dobro plačo..ali boš ti bolje delal?
Ni nujno ker je vprašanje koliko si sposoben.Tu so pač omejitve .Delodajalec sem 25 let in delavec je tisti ki meni da ve koliko bi moral biti plačan. In na žalost se vsi po vrsti precenjujemo (jo) Statistika pravi da smo Slovenci zelo neučinkoviti ..drži kot pribit..res da smo delavni …. a to je brezprdmetno če ne delamo učlinkovito in s pametjo.

Janezek : “Da imajo nesposoben sindikat,”[/quote]

Ne oporekam temu, da se pogajaš, boriš, prisvajaš nova ozemlja itd. (če imaš zato prave razloge), ampak o tem, kako si eni domišljavci domišljajo, da lahko pridejo do nečesa kar na suho…pooooteeem bodo pa videli, kaj lahko dajo, kakšen bo njihov prispevek. To je sistem javne uprave, polno lenuhov, ki ne bodo nikoli izplavali iz svojega stanja, ker že predolgo traja.[/quote]

No če ne oporekaš temu, da se bori za pravice te vljudno vabim, da od 01.09.2015 premakneš svojo seksi ritko, jo odguncaš do UE in oddaš podpis za referendum.
In ne delam v javni upravi… BTW.

ZBIRANJE PODPISOV PODPORE VOLIVK IN VOLIVCEV

Kot podjetnika in delodajalca (poštenost plačila za opravljeno delo) te lahko ocenijo le tvoji zaposleni. Če so oni zadovoljni potem OK. Jaz te ne morem, niti ne mislim pavšalno ocenjevati.

Watamaro, kakšna dobričina!

Si mal pozabila prilepit kakšen smajli pri tem poskusu jebanja v glavo. :-))
Ma ne trudi se, sem že sam dovolj sfukan v vakuum med ušesi, tko da zame ni več pomoči. :-))
Ajd uživaj!

Ne morem pisati po taktu, torej smajliji so, ko so in jih ni, ko jih ni.

Žabica kaj te je spet ujezilo?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Žabica kaj te je spet ujezilo?[/quote]

Napotitev na KNSS. To je skoraj tako kot če bi mu rekla naj naredi paket in ga jutri nese na Karitas. Ma kaj jutri, danes naj teče.

Napotitev na KNSS. To je skoraj tako kot če bi mu rekla naj naredi paket in ga jutri nese na Karitas. Ma kaj jutri, danes naj teče.[/quote]

Ne razumem ampak ok.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vidiš, dojel si:).

Napotitev na KNSS. To je skoraj tako kot če bi mu rekla naj naredi paket in ga jutri nese na Karitas. Ma kaj jutri, danes naj teče.[/quote]

OJOJ Gojdi. Pa nisem te napotil na KNSS ampak na UE – uprano enoto. Dal sem ti le link (slučajno od KNSS), kjer je pač razlaga za kaj se gre (zakonodajni postopek).
In ne danes ali jutri ampak šele od torka naslednji teden.
Jao bože, tolk šolana, inteligentna, lepa in postavna pa tko blond. :-))

Ampak itak bo o tem večina zvedela šele jutri… ko to postane medijska novica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close