je to varanje
Skratka, mož mi je pred meseci predlagal, da lahko poskusiva sex z drugim in to poveva. Torej ne bi šlo za laganje. In jaz sem res z enim enkrat bila in mu to povedala kot sva bila zmenjena.
On meni, da ni bil z nobeno.
Jaz sem na to že pozabila, nakar me je mož čez par mesecev po omenjenem dogodku zapustil. Tudi najin sex po tistem je bil bolj slab (moral je jemat viagro).
Ko me je zapusti mi ni sicer direktno očital tega, ampak je poudaril, da on ni bil nikoli z nobeno. V čem je bil point tega, da je on to predlagal, pol pa tak zaključek? Koga je testiral, mene ali sebe?
In seveda se je takoj potem, ko te je zapustil “slučajno” poleg njega takoj znašla nova, prikupna, privlačna ženska po možnosti????
Ne ni.. Samo ne vem zakaj je silil v to, pol pa on tega ni naredil.. jaz pa sem izpadla grda. Že ko sva se pogovarjala o tem, sem mu govorila, da me je strah kako bo to vplivalo na naju, da si ga ne predstavljam z drugo. Čeprav se čudno sliši, jaz sem nekako lahko bila stem drugim in to vzela le kot sex, še vedno sem ljubila moža in mi je bil privlačen in boljši in vse.. če pa zdej pomislim, da je bila situacija obratna in da je bil mož z drugo, bi mi bilo izredno hudo. Jasno mi je, da sva ravnala nepremišljeno (oz. mogoče on premišljeno), ampak ni mi jasno zakaj je to želel, zdej pa tak konec. Sicer pravi, da to ni bil razlog za konec.
Testiral te je, če so te samo besede, ail ga imaš tudi v resnici rada. Dokaz da ga nimaš, je dobil serviran in te zapustil. Pameten dec.
Otročja sta oba bolj kot 13-letniki in edino logično, da sta šla narazen.
Saj je le izpolnila njun dogovor. Ccc. Take dogovore pa lahko predlaga le strahopeten tip, ki ne zaupa.
V čem je bil point? Mogoče je imel katero nagledano, pa mu je tik pred zdajci ušla ali pa mu orodje ni delovalo in sploh ni mogel. Torej, to ni nobeno varanje, je pa neumnost oziroma slab poskus reševanja odnosa med dvema. Vsaj probala sta. 🙂
Lahko je šlo tudi za čisto manipulacijo z njegove strani, v smislu, da te je navedel na (telesno) varanje in dobil razlog, da te je zapustil, ker drugače ni imel “jajc”, da bi rekel na glas, da te ne ljubi več in te zapušča.
S tem pa je dobil opravičilo pred sabo in svetom (češ … saj me je varala … o “dogovoru” pa tako ali tako ne bo nikoli spregovoril in če bo kdaj prišlo naokoli bo seveda kategorično zanikal … tvoja, “prešuštniška” beseda proti njegovi … ne bo veliko veljala).
Rada ga imam. Sem pa nasedla, ja.
On ga je hotel malo namocit se kam drugam in mislil da ti tak ne bos. No to si, on ni dobil in je potem dozivel sok 🙂
Sta pa se sla nevarno igrico, nevem kaj sta razmisljala. Ker tu je kar nekaj stvari, ki lahko hitro gredo narobe
Za mehkoqurčnika naj ti ne bo žal.
Različna merila glede na spol ? 🙂 Nič ni izpolnila ona njun dogovor. Dogovor je bil, da si lahko najde drugega ni pa v to nikakršen način bila prisiljena. Strahopetka je prej ona, ker se je bala, da si bo prej on našel drugo, kot ona drugega. Zdej se pa še jokca tu na forumu, ker jo je tip načevljal.
Je pa on prevajal tebe.
In taka tema zame ni noben odraz ljubezni. Jaz vidim samo butthurt pičko, ki išče čustveno podporo neznancev, ker je kao neupravičeno fasala košarico. Samo za to se gre, za outplayan ženski ego.
Pa recimo da verjamem tvoji zgodbi. 🙂
Ni mi sicer jasno, kako si pristala na to, če si kot praviš ves čas čutila strah kako bo to vplivalo na vajino zvezo, ter si ga ne predstavljaš z drugo??? Mu nisi znala postaviti meje in določiti svoje vrednosti?
Sedaj pač je, kar je. In izbij si iz glave, da si izpadla grda. če je bil pač takšen vajin dogovor. Odgovor zakaj tako po “dejanju” pa ti lahko da le on sam.
Mi lahko le ugibamo. :-))
Tip je hotel preveriti ali ga ima žena res rada (in koliko). Vzel je list papirja in nanj napisal, da je ne mara več in da jo zaradi tega zapušča. Da mu je žal in bla bla. Potem se je skril pod posteljo in jo počakal, da vidi njen odziv.
Ko je žena prišla domov in prebrala sporočilo, ni padla v jok, ni histerizirala, nič. Šla je pod tuš, se zrihtala, preoblekla, kar je bilo najhuje, ves čas si je veselo prepevala. Slišal jo je, kako je nekoga poklicala po telefonu in mu rekla: “Končno sem se znebila tega dripca. Pridem k tebi čez pol ure. Ljubim te.” Potem je nekaj dopisala na njegov listek in odšla.
Dedc je bil seveda ves obupan, podrl se mu je svet. Pričakoval je vse prej kot to. Želel si je, da bi umrl. Naposled se je spomnil na listek in ga prebral. Na njem je pisalo: “Šla sem v trgovino po kruh, ti norec.” In še ps.: “Noge ti gledajo ven izpod postelje”.
Skratka, jaz bi rekla, da si od silnega navdušenja nad njegovim predlogom, spregledala njegove noge pod posteljo ali pač kakšen drug detajl ://
Različna merila glede na spol ? 🙂 Nič ni izpolnila ona njun dogovor. Dogovor je bil, da si lahko najde drugega ni pa v to nikakršen način bila prisiljena. Strahopetka je prej ona, ker se je bala, da si bo prej on našel drugo, kot ona drugega. Zdej se pa še jokca tu na forumu, ker jo je tip načevljal.[/quote]
Ja, da si ga lahko. In si ga je. Kaj bi zdaj rad povedal?
Ja sam pa mate res neke čudne dogovore. Je sploh še kaj normalnega na tem svetu. Se dogovorit , da se bo varalo, pol pa se čudit da pride do razdora. Po moje to ni bila ljubezen al da maš koga rad, preprosto na eleganten način se znebit partnerja. In to vama je uspelo.
Tehnicno ni varanje,ker si sla z njegovim dovoljenjem.Verjetno bi to rada slisala.Jaz bi se na tvojem mestu vprasala,zakaj si sploh pristala na tak dogovor.Ko ljubis ne cutis potrebe po sexu z neko xy osebo.Vglavnem je tako in tako vseeno,ker glede na napisano je ocitno nekomu neki manjkalo oziroma obema.
Avtorica posta. Zdaj je, kar je. Nima smisla ugibati, napletati neke zgodbe brez efekta. Nauči se kaj iz tega ali pa tudi ne.
Glede na besede in dejanja sta verjetno najstnika?
Varala je sama sebe. Piše, da ga ima rada vendar, če bi bila njuna veza izpolnjujoča ne bi rabila “popestritve” zunaj veze.
Varala je sama sebe. Piše, da ga ima rada vendar, če bi bila njuna veza izpolnjujoča ne bi rabila “popestritve” zunaj veze.[/quote]
Ja sej,ce bos se enkrat prebral,bos ugotovil,da v bistvu razmisljava podobno,sva samo.drugace napisala. 😉
Varala je sama sebe. Piše, da ga ima rada vendar, če bi bila njuna veza izpolnjujoča ne bi rabila “popestritve” zunaj veze.[/quote]
Ja sej,ce bos se enkrat prebral,bos ugotovil,da v bistvu razmisljava podobno,sva samo.drugace napisala. ;)[/quote]
Če boš tole prebrala boš vedela, da ti sploh nisem nasprotoval, sem le potrdil tvoje pisanje. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.