Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vprasanje za moške – v zvezi z prsi..

Vprasanje za moške – v zvezi z prsi..

Pozdravljeni.
Imam eno prso malo vecje od druge. Mi je ful nerodno se posebno s tipi. Do sedaj mi noben nic ni rekel..oz ko sem ga vprasala ce ga moti je odg bil..ne.
Lahko je tako odg iz vljudnosti…zato prosim vse moske..za njihovo iskrenost o tem..
Hvala

Brez slike je težko karkoli komentirat. 🙂

Samo to… ukvarjaš se preveč z podrobnostmi.

A ti še nihče ni povedal, da ponavadi ženske prsi niso povsem simetrične… leva je malce večja od desne.
Čeprav pravijo, da so moški vizualna bitja je pri večini tako, da manjših napakic ravno ne opazijo.
Če pa nekoga že takoj motijo tvoje prsi, pa itak nimaš več kaj z njim iskati. Daš se kvečemu dol z njim, življenje z njim bo pa pekel. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Glej, izbiraj tipe po poklicih. Vzemi recimo kakšnega gradbenika. Pri njih centimeter gor ali dol ne igra vloge.
Izogibaj se pa npr. mizarjev. Tam gre na milimetre :))))

Ej bejba, ne sekiraj se zaradi takšnih neumnosti.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Glej, izbiraj tipe po poklicih. Vzemi recimo kakšnega gradbenika. Pri njih centimeter gor ali dol ne igra vloge.

Ej bejba, ne sekiraj se zaradi takšnih neumnosti.[/quote]

Še slabši so kaki strugarji, tam gre za stotinke milimetrov…. :))

Če bi bila jst dec, bi me to ful motilo in bi šla že takoj v ponedeljek do plastičnega kirurga. Punca, kako lahko živiš, preživiš? Kako lahko na eni strani nosiš košaro a, na drugi pa B, C, D…tvoja hrbtenica je sigurno že skrvenčena. Uredi zdaj, dokler si še mlada, da ne boš na stara leta čakala par let, da prideš na vrsto za pregled hrbtenice itd.

Ne ona čaka na to, da je še druga stran zraste na D, C al pa vsaj na B…. 😛

Ali pa desna od leve. Dodajam samo zato, ker mi deluje, kot da se punca na splošno preveč sekira, pa da ne bi dobila občutka, da je z njo kaj narobe, če je njena desna večja od leve…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Saj z njo je nekaj narobe. Še vseeno menim, da je ta post napisal zdolgočasen dec, da si ga veselo meče na roke.

Pa rece se dojka, ne prsa. ,:)

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa če je govora o piščančjih?:))) Marko, ti boš zadolžen za slikanje.

kot vedno. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, mene bi motilo, da ne znaš slovensko. S prsmi (ne z in ne prsi), in ne šteje se ena prsa, dve prsi, tri prse, ampak sta posamezni polovici tega dela telesa pri ženskah na splošno znani kot dojki, ena dojka, dve dojki.

Moške pa to moti ali pa jih ne moti. Nekatere moške moti tako, da ne bi s tako, druge bi sicer motilo, ampak bi preživeli, tretji bi opazili, in jih ne bi motilo, četrti ne bi niti opazili. Skratka, mnenja ti tukaj čisto nič ne koristijo, ker je relevantno izključno tisto, kaj si misli moški, ki je tebi všeč. On pa lahko pade v katero koli kategorijo in ti popolnoma nič ne pomaga, če polovico moških na svetu asimetričnost tvojega oprsja ne moti.

Ne vem, za kakšno razliko gre, napisala si, da majhno … Si trenirala kak tak šport, da je bila ena roka bolj na udaru (košarka, rokomet)? Potem to lahko morda korigiraš z načrtnimi vajami.

če jo imajo moški namesto kante za praznjenje, se jasno ne sekirajo, da je tupa :)))

So tudi takšne, ko imajo samo eno. Osebno mene ne tvoje in to kar sem napisal, ne moti?

dokler mi z vsako posebe zapre gobec, so mi vse oblike jošk OK

Mene nikoli ni motilo, če je bila en dojka večja od druge…

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

[/quote]

So tišlarja pri matematiki na mojstrskem izpitu vprašali koliko je 3×7? Je odgovoril: Dobrih 20!! :))))

Mater, nkol nism opazu!

A moram vse za nazaj pregledat????

Pa jebo vas. Nesimetrični dojki sta defekt, to je fakt! Kar pa je tudi plus, saj se bo ženska bolj potrudila, bila bolj zvesta pa to. Popolne ženske so zmaji:)

Si polnoletna, da ne bi bilo to nadlegovanje mladoletnih oseb?

o šit ☺☺☺

Saj nisem mesar

Ženske ne maramo malih lulekov, ker sicer bi nam bog dal že ob rojstvu povečevalno steklo.

Dej riba, pejt si jo zdrkat že enkrat, da bo mir.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close