kaj pomeni ce se zenska tika?
Pozdravljeni
prijateljujem z eno zensko, ki ze dolgo ni seksala.
Daje neke cudne znake namrec ko sva sama se boza po prsih popravlja si moderc, po predelih blizu mednozja po zadnjici.
Vcasih ko sva na pijaci se boza po dlaneh, poporavlja si lase, tika si usesa oziroma uhane.
Ali ti znaki kaj pomenijo?
Priporočam vero v reinkarnacijo in nato več sreče z ženskami v prihodnjem življenju s tako uborno domišljijo. 😉
Mogoče ima bolhe. 🙂
Hvala za dober nasvet Matjazko sedaj mi je lazje . Pomagal si mi resiti dvome, ki so me mucili zadnji teden 🙂
Mogoce pa res na to nisem pomislil 🙂
Najbrž pomeni, da imaš bujno domišljijo in je pri tebi že dolgo časa tolikšna suša, da vidiš vse tisto, kar si želiš, da bi videl.
Dobro dosta zajebancije, dajte mi kak koristen nasvet. To zensko mislim podret, ampak jo poznam malo casa in mogoce imam res malo prevec domislije, saj ko jo gledam jo ze vidim nago. Dajte mi kak nasvet kaj narediti, da jo spravim v posteljo? Ali ti znaki ki sem jih opisal kaj pomenijo ali se samo dela norca iz mene?
…postavimo granika in te spravimo na njo ?!? :))
Kako ves,da ni dolgo seksala?
Še ne veš?
To se vidi na očeh!
bodi proaktiven – ko se ona boža, praska … aktivno sodeluj: božaj jo, praskaj … ☺
Še ne veš?
To se vidi na očeh![/quote]
Jah lej,mene zenske ne zanimajo,zato sprasujem.
Šli bomo ven (pa je sam /a in gre ven). Skuhali smo kosilo. Namesto skuhala sem kosilo. Pojedli bomo (za eno osebo). Odpeljali smo se (en sam). Nekdo je blesav. Popolnoma.
Ti znaki ne pomenijo popolnoma nič!!! Ženske si popravimo modrček, ko nas malo zatišči. Včasih gremo z roko čez prsi brez kakršnega koli razloga. Včasih si moramo popraviti gatke, ker so nekam zlezle. In včasih se mogoče dotaknemo tudi tamale.. Pa to še nič ne pomeni!!!
Če jo hočeš samo dol dat, jo pač vprašaj, če je za to. Če ti je pa v mislih zveza z njo, pa počakaj, bota že sexsala, ko bo čas za to. Ej, ne ji pa lagat pa obljubljat bedastoče, sam da jo v postlo spraviš.
Ne to pomen, da ma luskavico, srbečico pa vaginitis.
Če si ji všeč si ponavad lase popravlja, vrti okoli prsta etc… Če si pa sirov burek med nogami popravlja, da neb več vn smrdelo, pa še ne pomen, da bi te rada naskočila kot konja. Ženske je treba zakurblat, da so potrebne. Same od sebe se vžgejo le tiste hibridne, k so vsaj napol že moški.
Za kaj več pa povprašaj profesionalke na forumu. Mislim strokovno podkovane v ženski spihi, ne tisto kar si ti misli, k si tole bral.
Kadar se zenska tika z možkim je ponavadi v njega zaljubljena samo ne upa povedati .
Pri meni je punca drugim govorila tako da so vedli več kakor jast sam .
Jožko, ti si en pou poeta.
Forum je zaprt za komentiranje.