Kje je glavni problem
Priporočam ogled tega intervjuja (v dveh delih), ki pojasni marsikaj tudi o glavnih arhitektih begunske krize. Kdo je Saša Marković, ki je bil ubit kmalu po teh dveh oddajah pa tule: https://sr.wikipedia.org/wiki/Sa%C5%A1a_Markovi%C4%87_(politi%C4%8Dar)
[youtube]ApOW33ASu7A[/youtube]
[youtube]kjofgVvyTsw[/youtube]
Tole razloži marsikaj, kdor hoče videt.
Strni in napiši izhodišča pogovora, par iztočnic, saj kdo bo pa gledal več urne posnetke, razen če ni zelo ogret za politiko!? 🙂
Strni in napiši izhodišča pogovora, par iztočnic, saj kdo bo pa gledal več urne posnetke, razen če ni zelo ogret za politiko!? :)[/quote]
Bolj kot je tole strnjeno že težko strneš, če želiš vsaj približno razumet.
Ampak vi bi kljub temu raje reševali posledice namesto problema?[/quote]
Povej mi kako bo spuščanje ”beguncev” v Nemčijo kaj bolj rešilo problem Ameriškega imperializma kot streljanje jih na mejah? (ali zavračanje)
Želja Amerike je da ”begunci” pridejo, torej humanisti delajo za Imperij USA, tisti ki pa jih ne želimo se borimo proti.
Ampak vi bi kljub temu raje reševali posledice namesto problema?[/quote]
Povej mi kako bo spuščanje ”beguncev” v Nemčijo kaj bolj rešilo problem Ameriškega imperializma kot streljanje jih na mejah? (ali zavračanje)
Želja Amerike je da ”begunci” pridejo, torej humanisti delajo za Imperij USA, tisti ki pa jih ne želimo se borimo proti.[/quote]
Ja, jaz isto razumem.
Sprejemanje migrantov, je želja ZDA.
Forum je zaprt za komentiranje.