Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ljubosumna na svakinjo

ljubosumna na svakinjo

Ljubosumna sem na svakinjo, ki ima vse: dobro službo (dobila jo je preko vez), dobro plačo, dobrega moža, ko pride iz službe, ji niti kuhati ni treba, skratka…noro. Jaz vsega tega nimam nimam in sem ljubosumna. Razlog imam kajne, kaj ji manjka nič?

Očitno si se poročila z napačnim bratom.

baba je setra od moža od svakinje ☺

Povej ji to v obraz, ji boš vsaj za par minut zagrenila življenja in nahranila svojo revno dušo.

Sedaj nimaš, ampak si lahko priskrbiš in priboriš. Nas je veliko na zemlji, ki nam ne pade nič z neba. Zato se moramo sami potruditi in zavihati rokave. Če bomo pridni, bomo enako blagostanjeni.

Nimaš in nikoli ne boš imela. Ker se ukvarjaš z ljubosumjem na druge namesto s sama sabo in svojim življenjem.

Rezat žile.

------------------------------------------------------------------------ "I shut my eyes and all the world drops dead; I lift my eyes and all is born again." (S. P.)

… ti moja svakinja????

Nimaš ji kaj zavidat, ker ima ona vsaj eno stvar, ki ji jo noben ne more zavidat. Grozno in ljubosumno, pa očitno tudi nesposobno svakinjo.

tale zavist ti res koristi v življenju 🙂

Mogoče pa si bolje po*fu*kana?

S prvim stavkom se strinjam…lahko si priboris. Tudi z drugim se strinjam,veliko jih ali pa nas je, ki nam ne pade vse z neba. In tudi s tretjim se strinjam, sami se moramo potruditi v zivljenju. Se pa nikakor ne strinjam z zadnijm…marsikdo je v danasnjih casih priden, naredi vso solo, nic ne bluzi in se trudi pa vendar ni to vedno dovolj. Veliko so zal veze ki jih kdo ima in pogosto se morajo in moramo mladi vse predolgo boriti za to da si zagotovimo redno službo. Pa sploh ni receno da je konec koncev to sploh tisto kar si bi zeleli. Sprejmes pac kar je, velikokrat ni kaj dosti izbire…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close