Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek raje naravne kot silikonske

raje naravne kot silikonske

Vedno sem bila med bolj suhimi, joškice so bile polne. Po dveh nosečnostih sem se odločila, da svoje telo zdefiniram, kar mi je tudi uspelo. Ampak modrc je ostal polprazen.
Razmišljala sem o silikonih, gledala slike pred in potem, računala zneske, na koncu sem se prepustila poletju. Zdaj sem dosegla to, da so joške spet prave oblike, pa čeprav trebuh ni več zdefiniran. A nič zato, takšna sem si najbolj všeč, pač ne nosim konfekcijske št. 36.

Glede na to, da tole obelodanjaš na forumu, si zafrustrirana, ker imaš čajne vrečke in si silikonov ne moreš privoščiti.

Se strinjam z avtorico. Sama sem na istem. Dobim kakso kilco gor, joske super, trebuh pa naraste. Nasla idealno resitev. Kile bodo ostale, le trebuh bom oklestila, napela telo s sportom. Imam rada svoje joske, niti niso tako slabe. Ce vprasas moske, ima vecina raje natur.

Glej na modrc kot na pol poln, pa imaš pol težav rešenih.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Torej joške, ki niso plastični baloni, so čajne vrečke? In zakaj misliš, da si katera sploh hoče “privoščiti” kup plastike v svojem telesu?

Da ne bo narobe razumljeno … je moje telo tudi tako naravnano, da pač prva in še kakšna izgubljena kila se izgubi v joške. Še več, ko sem se odločila “zdefinirat”, so kile ostale (mi ni bil ravno cilj hujšanje), številka košarice je šla pa za eno dol. Hočem povedat le to, da izgube trebuha brez hujšanja ni (pa če vsak dan narediš 500 trebušnjakov), če pa hujšaš, hujšaš pa tud v joške. tako da idealne rešitve ni, gre bolj za odločitev in sprejemanje.

Še to ni treba. Kupi naj si primeren modrc.

p.s. Sem mislila, da se mora modrc prilegat joškom in ne obratno?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close