Zreli, odgovorni ljudje so neproduktivni, neuspešni, ker so skromne narave
Še tisti srečno vezani, ki se hvalite, kako super partnerko imate doma, si samo mečete pesek v oči. Marko je zadnjič celo priznal, da si raje poišče 6ko, kot 8ko, ker mu bo taka bolj zvesta. Do take pa naj bi človek čutil neko iskreno ljubezen ? Kako že, ko pa si je že na samem začetku zadal, da si poišče slabšo ?
Torej, zakaj si zrel, odgovoren dec išče žensko na dejting portalih ? Ali pa, zakaj si zrel, odgovoren človek ne more privoščit še kaj več, kot samo 3 sobno stanovanje, pa tisto katrco posrano, z zarjavelimi feltnami ? Je za njegove neuspehe kriv Janša. ali kdo drug ?
Pa pravite, videz ni važen, važna je notranjost, denar ni važen, važni so prijatelji. Se pravi, je zrel, odgovoren človek neambiciozne narave, sicer izjemno sposoben, a ker je tok skromen, nikoli ne doseže svojga potenciala ? Pa če je res tok sposoben in verjame v svoje sposobnosti, zakaj se potem stalno primerja z drugimi ? Vsak, ki je nekaj več dosegel od njega je po njegovem mnenju materialist, psihopat, samovšečnež,…
Jaz pa mislim, da je to zrelo. Človek ve kaj je, kaj ni. Verjetno dela oz. bo delal za neko povprečno plačo, se ne želi preveč v zobe metati, naprezati, izpostavljati. Zadovoljen za neko povprečno plačo, čimbolj mirno, oz lahko je tudi malo višje plačano inžinirsko delo. Dobival bi tisti 1-1,2k na mesec, pa sploh če ima od staršev kaj (del hiše, stanovanje), si lahko poišče družico, k bo zadovoljna s tem, morda gresta 1-2x na leto na dopust, morda na njihov vikend al pa kam za srednji razred. In ženska zna biti čisto zadovoljna, lahko imata še 2 otroka. In dejstvo je da so 6ke iz približno urejene družine bolj zveste, manj zahtevne 🙂
Men se zdijo nezreli tipi k ogovarjajo 8+ pa nimajo za burek (ne trenutno niti ne kaže da bodo kdaj kaj več imeli) in to tam ko gredo proti 30 ali čez. Al pa dela več izmen pa kreditira se, da lahko približno en ubogi nivo vzdržuje. Avto do konca na lizing, dopust na 12obrokov, fake obleke.. Moraš vedt kam spadaš. V USA majo izraz “shes out of your league bro”. Ne pa kle k kar vsak misli da ma povsod šanse. Pride v modrem pajacu, šmir za nohti, pa tam žvižga za žensko k ma sam kozmetike za pol njegove plače 🙂
Še tisti zelo bogati pravijo, da imajo raje 7/10, pa da sama misli, da je 6/10, da je to sweet spot oz KEEPER. Poglej te lepotičke, sploh kakšne znane, to so po 5x ločene. Dost ljudi ima za ferrarija pa se raje udobno vozi z udobnim in zanesljivim, manj stresa, stabilnost 🙂
To si pa ti nekaj sanjal. Me prav zanima, če najdeš ta citat. Kolk vem, si ti pisal o nekih 6-tkah za sebe. :))
Vidiš, eno zadevo narobe zastopiš, pol pa cel scenarij na podlagi tega naklamfaš narobe. :))
To je, kot bi se zmotil pri izpeljavi enačbe že čist na začetku, se pol ure matral z izpeljevanjem in dobil na koncu seveda napačen rezultat. Vrni se na začetek in ponovi vajo.
Marko kakšno si želiš od 1 do 10 ? 🙂 Da vidmo.
Kje se je zmotil potem, da ne iščeš pod 8 al da ti zvestost ni prioriteta 🙂
Kje se je zmotil potem, da ne iščeš pod 8 al da ti zvestost ni prioriteta :)[/quote]
Ma naj sam najde napako. :))
Frutolino, tolk se imaš za pametnega, z nadnaravnimi sposobnostmi, super karakter, top shit videz, sposobnost opazovanja, presojanja, analiziranja, s kritičnim pridihom…in zdaj imaš cel kup vprašanj, ki te vse bolj mučijo iz ure v uro…stari, ti si čist zabredu.
joj kolk zabavno je brat vaše poste in parodije na vse možno 😉 čeprav ste včasih ljubko otročji, mi zmeraj polepšate dan. zanimivo vas bi bilo videt skupaj v peskovniku, vsak s svojo lopatko in vedrom… pa bi se kregali, kdi ima boljše grabljice in tekmovali v postavljanju višje lepše potičke 😀 in naj bi svet stal na mladih, otrocih… jok brate, ni šans!
Zanimivo bi bilo predvsem tebe vidt v peskovniku. Z grablcam, lopatko in vedrom, ko bi kričala na zrele ljudi kakšni otroci so, ker se ne želijo igrat s tabo.
tega mrčesa pa noben strup ne fenta ☺
Zreli, odgovorni ljudje so neproduktivni, neuspešni, ker so skromne narave.
Teliček mamin:))
če bi me pri mojih letih sklepi boleli… ajajajaj… hvalabogu, čila in fit. v dobri formi, tako fizično kot psihično. kar ti žal ne boš, vsaj ne mentalno. Res, moje sožalje… se mi smiliš v vsej svoji majhnosti… ko boš Velik, bo boljše 😉
pohiti pod ciprese ☺
A si raje tele mamino?
Kaj je s tem otročkom? Cele dneve visi na netu in zmerja ‘starčke’. Mamica na da dudike pa se usaja na netu ali kaj?
Ali mamica ne pusti ven iz hiše in mu je edina vez s svetom MON?
Mladci pa ja imajo kaj drugega delat kot cele dneve viset na monu in se družit s starčki?
Ti si že hejter.
Zreli, odgovorni ljudje si sami postavljajo svoje cilje in nimajo potrebe, da bi se primerjali z drugimi. Če je njihov cilj 2 sobno stanovanje in stara katra, kaj to tebe briga? Če je njihov cilj olimpijska kolajna, prepoznavnost v družbi, ali milijarde na računu je pa stvar čisto enaka – kaj to tebe briga?
Z ambicijami je tako: cilje postavljaš zase – take, ki tebe osrečijo. Kaj imajo pri tem drugi? Čisto nič.
Če je človek zadovoljen, super. Če ve, kaj bi ga osrečilo in dela na tem – super. Če pa ne ve, kaj rabi, potem mu pa itak nič ne more pomagat – ne uspeh, ne denar, ne karkoli drugega. Če nimaš realnih ciljev (glede na svoje zmožnosti in sposobnosti) ali pa nimaš pojma, kaj bi te sploh lahko osrečilo (napačni cilji), potem se lahko za osebno srečo obrišeš pod nosom.
Pri tvojem pisanju se mi zdi, da se ti preveč opiraš na stereotipe . torej kaj “naj” bi bilo zaželjeno, in premalo na realo. Reala je pa, da je vsak od nas malo drugačen in ima drugačne potrebe. Če si ti želiš super veliko hišo in dober avto, super. Marsikomu pa veselje prinese kaj drugega in potem svojo energijo usmerja v pridobivanje tega, a ne.
Če si nekdo ne želi tiste, kar si želiš ti, še ne pomeni da ni ambiciozen. Moraš gledat, kaj so njegovi cilji in potem na osnovi tega pogledat, koliko je nekdo uspešen.
A vi tastari se pa ne opirate na sterotipe, ko nam mladim očitate, da smo neresni, ker pri 25ih še vedno živimo pri starcih, ker skrbimo za postavo in se ukvarjamo s športi, ker pri teh in teh letih visimo na forumih, namesto da bi počeli kaj bolj koristnega, kot npr. si poiskali resno partnerko in prispevali k večji rodnosti države ?
No dej odgovor mi zdej na to. Pa upam, da bo kej pametnega prletel izpod tvojih tipk, ker če ne ti tud odgovoru ne bom. Priznaj, da ste ravno vi večkrat pobudniki teh nepotrebnih prepucavanj. Ko uletavate s pripombami: “mamin sinček”, “razvajenček”,…Vsi pod 30 let smo takšni, samo zato, ker živimo pri starših in ne opravljamo en usran del za 4. stopnjo izobrazbe. Itak da vlagamo vase, jaz bom kmalu še magisterij dokončal, še kakšen dodaten tuj jezik se naučil, potem pa čim prej se pobrat iz te gnile Slovenije. Cel life pač ne bom delal za 800eur, z vsemi dodatki vred, zraven pa si še babo nakopal na križ, pa otroke futral, čeprov niti zase ne bom mel dovolj.
Mene ne boste nikol vidl tko kot Robija se pritoževat nad ekonomijo, politikom, kakšna krivica se nam godi, ker eni majo keš, drugi ga pa nimamo. O kakšni odgovornosti točno je tu govora ? Za vse ste si sami krivi. Prevzemte odgovornost za svoja dejanja, pa grow the fuck up že enkrat.
Pri 25-ih bi se lahko že zdavnaj pobral v tujino. Nima smisla, da se nekaj na suh učiš, če ne boš tega nikoli potreboval. Tisti, ki svojo prihodnost vidijo v tujini, so že zdavnaj spokal. Kaj čakaš? Da boš dozorel?:))) Nimaš jajc, izkoriščaš starce in se kar naprej pritožuješ, da se nč ne da v Sloveniji. Ne, s Slovenijo ni nič narobe.
Forum je zaprt za komentiranje.