Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Aktualna tema:razlika v letih

Aktualna tema:razlika v letih

Kot vidimo je precej aktualna poroka starejsa zenska,mlajsi moski.Vecina ve,da sta to Gotarjeva in njen 17 let mlajsi moz.
Kaj menite nasplosno,kaksna naj bi bila po vase in za vas sprejemljiva razlika.Smo si razlicni in je prav,da imamo svoje poglede.Prosim,brez zaljivih,ce se da.Samo ena taka odprta,kulturna debata.
Moje osebno mnenje: 10 let max razlike,ne glede na to kdo je starejsi zenska ali moski.Drugace pa tam vrstniki pa do enih 5 razlike.

Ma, ne, no.
Ne moreš tako.
Res ne!

5, če je starejša ženska. 10, če je starejši moški.

------------------------------------------------------------------------ "I shut my eyes and all the world drops dead; I lift my eyes and all is born again." (S. P.)

Tudi jaz tako.

Poznam pa par, kjer je on 25 let strejši od žene, in starejši od tasta, in lepo furata že 10+let. Tako da vidim, da ljubezen vse preživi. Tudi njunega otroka poznam in je čist kul najstnik.

Brez heca, do 6let za oba, sprejemljivo. Kar je vec, je prevec.

žena je lahko 1/2 mlajša, če je tašča vsaj 5 let mlajša

poznam – razlika v letih on 15 starejši od nje. Funcionira. Imata dva odrasla otroka, vse je OK.

Prevelika razlika vsekakor ni glih preveč fajn…pa saj veste kako je to, če je dec pol prestar:)) ženske pa tud tečne:)) Če pa je komu tudi tako kul pa je super!

Razlika v letih: 5, max 7 let. Moški starejši od ženske. – pri odraslih
Pri mlajših(srednja šola, faks) 2-4 let razlike, fant starejši od punce.
(meni tako odgovarja)

Moški starejši od ženske 10-15 let je idealno.

Čeprav je med mojimi vrstniki – tam okoli 38-40 veliko takih, ki imajo tudi 20 let stare ženske in so precej bolj srečni, kot tisti z enako starimi (je pa vprašanje, če bodo še čez 20 let:)))

Starejša ženska / mlajši tip je pa…oprostite izrazu…GRDO za pogledat. Poznam en primerek, ko je en kolega star 28 z ženskami 40+…in sam prizna, da je moten in si ne more pomagati – išče mamo v njih…fuj.

ej, a ti še jokaš, ko si azdnič napisala, da greš jokat zaradi tega, ker te ne maram, hehe!? Sicer se pa strinjam s tem kar si napisala, tako, da se zdej lahko smeješ.

ej, a ti še jokaš, ko si azdnič napisala, da greš jokat zaradi tega, ker te ne maram, hehe!? Sicer se pa strinjam s tem kar si napisala, tako, da se zdej lahko smeješ.[/quote]
Kako se mi je oddahnilo. Oh.

------------------------------------------------------------------------ "I shut my eyes and all the world drops dead; I lift my eyes and all is born again." (S. P.)

najbolj pomembnoje, da imata podobne vrednote in cilje, potem se tudi še nekaj večja razlika v letih prenese. Al pa če je starejši od partnerjev fejst bogat. Sicer pa je bolje, da os po letih bliže skupaj.
Ne razumem pa razburjenja ob teh porokah (Gotar, Severina), saj pravovernim monam poroka pa JA ČISTO NIČ NE POMENI.

Poznam primer ženske (60) in moškega (23). Ona je zelo vitalna, on reven.

Ne vem, kako se bo končalo, ampak, želim srečo obema in čimmanj boleč razhod -nekoč.

Sama sem stara 39 on je 52,5. Se ful dobr razumeva, in tudi vizuelno je fajn za pogledat, brez pivskega trebuščka in zelo vitalen. Je zabaven in na momente preveč neresen (kar me včasih moti, sploh če gre za kak biznis), tako, da je včasih še na nivoju 30-letnika. Imava otroka in je krasen ati. Niti se nama ne vidi neka razlika v letih, le, da je on skoraj čisto siv.

Naj se imata lepo. Garancije tako ni za nikogar.

naj bo stara ali mlada, samo lepa more bit…haha 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close