Druženje
Želela bi spoznati moškega ki je samski, resen in star od 31 do 40 let za druženje, prijateljstvo ki ima rad sprehode, izlete in uživa ob klepetu na kavici…
Stara sem 33 let ,hodim rada na koncerte, izlete pač kamor me pot zapelje…..
Ojla tigrica.
Iz kje pa si,če ti ni težko povedat?Tud sam sem samski in iščem eno osebo za vse to kar sama iščeš…pa še za kej druzga zraven tudi 😉 Lahko mi pošlješ zasebno sporočilo,če ti je nerodno se izpostavljat tu…
Friendzone al gay? Al ti je nerodno napisat, da bi želela kurbirja?
Friendzone al gay? Al ti je nerodno napisat, da bi želela kurbirja?[/quote]
Sorry, ampak “kurbirja” ne potrebujem kakor se ti izražaš. Gre se za spoznavanje in prijateljevanje in za tiste ki so resni in bi se želeli družiti .
Friendzone al gay? Al ti je nerodno napisat, da bi želela kurbirja?[/quote]
Bučko, kurbirja lahko vsaka ženska dobi, še preden tebi uspe izpisati črko k*.
Ojla belatigrica.
Tudi jaz rabim prijateljico za preživljanje prostega časa. Ne iščem sexa (drugače ne bi pogledal na tale forum). Torej, rad bi spoznal prijateljico, za kvalitetno preživljanja prostega časa… V kolikor bo med nama kemija, pa seveda tudi kaj več.
Torej, belatigrica: vesel bom, če se dogovoriva za spoznavno kavico, naprej bova pa že videla kako in kaj.
V vsakem primeru pa vso srečo vsem tukaj.
aha… in če sprejmeš povabilo na kavico, se bova morala še nekako dogovorit, kako bova naprej komunicirala…. Jaz čakam na tvoj odgovor 🙂
Hehe, bela mačka, črni mačkon!
Tale tigrica je poniknila 😉
Živjo sem Matej, preprost fant. Tudi jaz si želim spoznati punco. Drugače sem samski 37 let star. V upanju na pogovor te lepo pozdravljam.
Forum je zaprt za komentiranje.