Kvaliteten tip
Ce dovolis,majhen popravek?:Kako nekatere zenske ne prenesejo resnice.
Jaz jo,je pa res,da moras bit pripravljen,da ti ne bo vsec in te lahko tudi prizadane.
Samo toliko,brez zamere,:) Z ostalim se pa vsekakor strinjam.:) Vztrajna pa zelo bojevita pa je.:D[/quote]
Lubica kaj si čisto nedorasla. Kako naj te prizadane mnenje čudakov, ljudi ki ti niso blizu? Takoj si pridrvela sebe opravičevat, miss perfect. Pa res misliš da si? Hja, resnice res ne preneseš, očitno je da imaš lajf v razsulu. Jaz sem imela vse do nedavnega, sedaj mi manjka samo še delček in to je kot pravi en izmeček zgoraj, en KVALITETEN TIP, ki bo težko kos tistemu ki sem ga imela ampak zame res ne bo problem. Drugo pa imam vse in vsem po vrsti se lahko samo smejem. In to počnem že ves čas. Vi se pa požrite od zavisti :)[/quote]
Apropo temu zgoraj – kaj pa ženske imate v mislih, ko govorite o “KVALITETNEM TIPU”?
Sama sicer niti ne uporabljam tega izraza.Sem ga pobrala tukaj na monu.Je to precej subjektivno.Zame osebno je to samozavesten sposoben moski,ki ima dolocene prioritete in vrednote,ki jih je sposoben tudi uresniciti.Je kulturen in zna cenit in spostovat ljudi.Nekdo za katerega zenska ni tretjerazredno bitje in zna ocenit ljudi.Je custven in nezen pa vseeno moski.
Nekdo,ki mu ni treba nonstop lovit,da ve da je lovec in lahko ulovi,ko potrebuje.
Jaz pa se strinjam z vsem kar je napisala ena mona s tem da dodajam še par stvari.
Da mi je važno, da je naredil vsaj SŠ, da prebere tudi kako knjigo, da ima svoje hobije, da rad športa, da je razgledan, da ne pije (kako pivo ali vino tu in tam ni problema, ampak ne pa vsak dan), da ne kadi, da se ne drogira.
Pa fit mora bit. Zaželeno, da ni preveč na monu. Malo je lahko, preveč pa ne.
Men je važno, da zna delat presledke za ločili.
Drugače me popolnost ne zanima. Lahko se ga kdaj tudi zapije in zakadi. Če pokadi eno škatlo na mesec, me ne moti. Zaradi mene je lahko plešast, malo trebuščka odpustim, preveč ne. Dandanašnji so vsi kao športniki – res ne bi imela tipa, ki bi vsak dan tuhtal samo o kolesu in rekreaciji. Meni je pomembno, da življenja ne jemlje smrtno resno, da se zna pohecat, da se rad smeji, da ima energijo, predvsem pa, da mi zna pokazat, da sem mu všeč – da se mu prižgejo iskrice v očeh, ko me vidi – in da me ima rad.
Pa da zna seksat. To sicer redko kdaj vidiš na raznih seznamih, ampak tudi če ima samo OŠ končano, važna je diploma iz seksa.
Za žensko je vsak dovolj razgledan. Vse kar si naštela je minimum requirements, tak je vsak drug, pa ste ene še kr leta in leta samske. Mogoče pa samo niso dovolj “pokvarjeni”, da bi vam izpadli zanimivi ? 🙂
Eto ga. Jaz sem pa izredno vredu tip. Enkraten v vseh pogledih in če vas kaj zanima, me kar povprasajte!
Za zensko je (dovolj) kvaliteten tip tisti, ki je od nje (dovolj) boljsi. 😀
Da mi ne dovoli,da ga peljem scat k mi pase.:D
Zenske na take stvari vedno obrnete zadevo. In kaj ponujas ti?
Ne morem verjeti, da ste tako skromne.
Če je vse to našteto pogoj za kvalitetnega tipa, potem me čudi, da sploh obstajajo samske ženske, ki si ne želijo biti samske.
Razen, če so našteti pogoji šele minimum. 🙂
Ampak Robi…kar preštej, kje si ti pri vsej tej skromnosti, ki jo naštevajo ženske. Bolj zadaj mi rekla…torej je očitno nekje, nekomu…težko že doseči minimum…kaj šele, da bi šlo v višave.
Sem preštel in presegam ta minimum.
Ne pijem, ne kadim, sem fit, berem knjige, ne gledam TV, kaj šele fuzbala….:)
Seveda mene zanima, če ženska dosega ta minimum, ki postavlja pogoje.
Seveda mene zanima, če ženska dosega ta minimum, ki postavlja pogoje.[/quote]
Preberi, kaj je napisala “ena mona”. To je bilo izhodišče za komentar “ta druge mone”. Oštevilči si alineje in mi povej končno cifro.
Preberi, kaj je napisala “ena mona”. To je bilo izhodišče za komentar “ta druge mone”. Oštevilči si alineje in mi povej končno cifro.[/quote]
Sem prebral, pa še vedno ne vem kaj tebe muči. 🙂
Misliš, da nisem nežen ali čustven ? 🙂
Mene nič ne muči, morda sem le kanček bolj pozorna, natančna in dosledna:). A cifre pa ne boš zaupal?
Imaš žensko, ki je zadovoljna s tabo?
Če ni, potem ne dosegaš minimuma.
Tako enostavno je.
Drugače pa ti teoretični pogoji v praksi pomenijo, da gre ženski na živce, ker se tip vsako popoldne izgubi na šport in rekreacijo, če ne gleda televizije, pač ustrezno količino časa zabije na računalniku, potem če že TV, bi one rade, da si z njimi ogleda kak osladen film, medtem ko bi on vseeno rad bral knjigo … Skratka, teorija je eno, praksa je drugo.
Ampak moški, lahko si oddahnete, nobena med pogoji nima, da ste dobri ljubimci.
Tako enostavno pa to ni. Razen, če je moški totalni copatar. Prav tako pa nekatere ženske niso z ničemer zadovoljne, ker niso zadovoljne s sabo.
Tako enostavno pa to ni. Razen, če je moški totalni copatar. Prav tako pa nekatere ženske niso z ničemer zadovoljne, ker niso zadovoljne s sabo.[/quote]
To je enostavno to, da si si napačno izbral….. he,he,he…
Za žensko je vsak dovolj razgledan. Vse kar si naštela je minimum requirements, tak je vsak drug, pa ste ene še kr leta in leta samske. Mogoče pa samo niso dovolj “pokvarjeni”, da bi vam izpadli zanimivi ? :)[/quote]
Aja, precejšen del monovcev recimo pade že na opisu, ki ga je dala prva mona.
Sledijo še monovci, ki berejo samo mon pa rumeni tisk, knjige pa nikoli ne vzamejo v roke.
Če gremo naprej: visenje na netu ni hobi, to pa spet velik del monovcev odpade. Ker smatrajo, da je ženskam privlačen tisti moški, ki odpre največ tem tu gor.
Tisti, ki cele dneve visijo na netu, niso fit, ker pod fit razumem, da športajo. Spet odpade večji del monovcev.
Kar se pa alkohola tiče je pa tako slovenska folklora. Zato eni mislijo, če vsak dan spije dve pivi, da to še ni moteče. Ampak je. Meni je.
Tako enostavno pa to ni. Razen, če je moški totalni copatar. Prav tako pa nekatere ženske niso z ničemer zadovoljne, ker niso zadovoljne s sabo.[/quote]
To je enostavno to, da si si napačno izbral….. he,he,he…[/quote]
To bi izjavila popolna Mona. 🙂
Nekatere mislijo, da je naloga moškega, da zadovolji vse ženske želje in pričakovanja. Če ona ni zadovoljna, je problem v njem, ker je napačno izbral, ona pa žrtev in (spet) nezadovoljna.
Sicer pa nisem pisal zase, saj je moja zadovoljna z mano. 🙂
Kakšne cifre ?[/quote]
Očitno si je zaželela tvoje cifre. Telefonske, katere pa. :))
Forum je zaprt za komentiranje.