Debeluske zakaj mislite da ste všeč moškim?
Niste in nikoli ne boste!
Živi in pusti živeti!
Znaš živeti brez tega, da so obreguješ ob ljudi?
zakaj si nam tak fouš?
Všeč so nam dokler nam ne pride, potem gremo nazaj k tisti s katero smo uradno skupaj zato ker je suha in lepa, žal pa tudi tako neumna, da noče dati nog narazen in obdržati zvestobo.
Neumen si ti!
Misliš, da je ona sex omara zate?
Osvajaj jo ves dan, bodi prijazen in prijeten, pa boš dobil.Vsak dan trikrat!
Meni so pa debeluške všeč.
Od 20 do 40 sem bila normalna, pa ekstremno suha, pa spet normalna, pa zdaj debeluška in ne opazim nobene razlike pri moških zanimanjih zame – vedno so se zanimali in očitno vedno bodo.
Torej, ni poanta v kilah, ampak v karakterju 😛
Ker ji je debeluška ( po njenem mneju) speljala dobrega tipa!
Debeluska nikoli ne more dobiti dobrega tipa.Zal samo skart.
Žal živimo v svetu ki postavlja visoke norme kar se tiče izgleda. Če si lep imaš v življenju več vrat odprtih
Če bi samo lepi bili zaradi lepote na položajih,potem ne bi bilo nič grdih politikov.Eni so pa prav odvratni in vseeno na visokih funkcijah.
Eni obožujemo debeluške!
Res je.
Čeprav je zelo redkokatera tista, ki ima 20 in več kil viška, zadovoljna s sabo.
Seveda pa to ne pomeni, da so suhe zadovoljne že zato, ker so suhe. 🙂
Kakšna floskula ha ha. JIh poznamo malo morje, ultra zadovoljnih in samozavestnih, pa grde kot smrtni greh.
Prvič pristop avtorice teme je nesramen in aroganten, kar pomeni, da dialog ni možen.
Drugič, gre se za tipičen primer verbalnega nasilja.
Tretjič, to je zgolj tvoje subjektivno mnenje ki ne velja vedno (logična zmota torej).
Četrtič, ni jasno definirano kakšna ženska je definirana kot debeluška, zato o tem ne moremo konstruktivno razpravljati.
Petič, lepota je subjektivnega pomena, vsak jo dojema drugače.
In še šestič, več kot očitno gre za cinično nesramno provokacijo.
Da ne bo pomote, sem moški in me taka prepucavanja pošteno pogrejejo. In da, priznam imam svoje standarde, ter priznam, da ne bi imel zveze s telesno zanemarjeno osebo, me pa ne moti če ima ženska malenkost večji odstotek podkožne maščobe dokler postava še vedno izgleda v mejah normale, da se jasno vidi ženska linija. Pa bi si mogoče na lastno stanje postavil višje standarde, vendar sem realen in ne pričakujem od drugih več kot bi pričakoval od sebe. Vendar, če mene predebela oseba ne privlači, še ne pomeni da nekje ne obstaja nekdo ki mu je to všeč, takih pa poznam tudi nekaj. Torej ? Pusti druge dokler ti ne škodijo pri miru in živi po svoje.
Malo bolj okrogle so res bolj simpatične in od suhih in od debelih. To velja tudi za moške.
Jao kakšne ženske videvam v vezah. Ali so debele ali nore ali zelo nesamozavestne ali zelo ljubosumne ali varajo ali so lažnivke itd. (enako velja za moške). Tu pišete kot da mora biti oseba popolna in se mora imeti rada drugače je nihče ne mara v reali pa je čisto drugače. Za vsakega se najde nekdo. No, za nekatere malo težje kot druge.
Avtor teme prvo odrasti,potem pa se bo debatiralo.
Jaz ne mislim, da sem všeč moškim. Vem pa, da sem všeč možu, in to mi je dovolj.
Forum je zaprt za komentiranje.