Oploditev ženske.. obstaja kaj še kaj bolj možatega??
Oploditev sočne, zdrave in življenja polne ženske, katere češplja te vsakič znova premami, je kot čista zmaga v ringu. Brutalno, moško, primarno, zaznamovano. Priznam, ne predstavljam si česa bolj možatega. Pa me kurcajte koliko hočete. Tič že ve kaj hoče.
Nič. Naša misija je potem končana, lahko pademo na hrbet kot troti. Boli nas kaj se z nami po osemenitvi zgodi. Ko vidimo kar opisuješ se vedemo kot troti.
http://www.storzek.net/cebelarstvo-ma-ja/matica.html
“Trot se matici približa od zadaj in se iz spodnje strani priklene z nogami na matico. V trenutku združitve je trot nad matico katera razširi svoj želni prekat. Trot zakrivi svoj zadek in vtakne svojo spolno trobo v želni prekat. V trenutku izobrnitve štrcalne cevi trot ohromi, pade vznak in se loči od matice in mrtev pade na tla. Njuno spajanje traja le nekaj sekund. V času svatbenega leta se matica večkrat združi z različnimi troti, ne da bi pri tem padla na tla. “
Jebenti, jaz bi svojo takoj. Vsakič ko moram ustavit to naravno silo me nekaj stisne in vsak dan me bol rajca misel na epic izstrel. U 3pm,ampak pamža se mi pa ne da vzgajat .
Ma najdi rešitev, da ne rabš kondoma, pa ji delaj kremne pite. Al pa si predstavljaj kako jo oplojuješ. Reči ji, da naj ti ponavlja, da hoče tvoje seme, da hoče da zanosi s tabo. Bral sem tudi, da ene ženske zrajca tisti otroški puder kwa je, k majo za otroke, da jih rajca misel o tem, da bi mele dojenčka. Kar je v bistvu namen seksa, da narediš otroka. Daj žensko malo podkuri z nosečnostjo, da bo mela vso razbeljeno češljo, da boš moral dati tiča hladit. Mora zardeti v spodnja lička, če en ni nič. Pa tako segreta mora biti, da ga lahko čisto do konca porineš, ker se ji vsi organi pomaknejo navzgor. Če ne gre do konca notr pomen da ni zrajcana. Še tako mali gre notri, ko je nakurjena. Ti pa si zamisli kako jo plodiš, tud če maš kondom gor. Al pa naj ti na uho šepeta kako je godna in plodna, da hoče tvojo spermo v plodni maternici. Samo paz, da ne bo to razumela da hočeš pamža in te bo res nategnila da jo oplodiš. No ostanejo ti pa še kurbe, pa izberi same lepotičke, pa si predstavljaj kako unim delaš otroka, haha.
Evo to je primarna moška narava
https://www.youtube.com/watch?v=ZR6Z6q8RjBs#t=2m35s
Kurbe so kurbe, to ni zame. Fuckit, nafilal jo bom do zadnje kaple. MOGOČE se pa nau prjel, pa bo za vse ok pol
Ja nafilaj. Glej iz dobre strani, ko jo boš prvič nafilal, maš potem vsaj 6mesecev brezplačnih krempnih pit, ker “škoda” je že narejena. Potem jo lahko še pol leta do konca filaš , do zadnjega milimetra ji ga notri zasadiš in izbrizgaš vsebino, za vsak primer, če ni zares noseča pa to 🙂 aja pa še mleko boš lahko pil, da malo pospešiš proizvodnjo, da ne bo otroku iz praha piti potem… Na nekaj zate, takole praviš?
[img]https://38.media.tumblr.com/f103088f878dfe0fb019e8f2b8142d04/tumblr_notm2mzzn61uohzbto4_500.gif[/img]
Oziroma če maš rad od zadaj…
[img]http://x.imagefapusercontent.com/u/Uh-Oh/3004125/40426125/Deep_Internal.gif[/img]
Ti se zdej norca delaš, men se pa meša od tega.
[img]https://33.media.tumblr.com/d0934e9d263ecde1375eb091feea2c9f/tumblr_n6bda9me9L1tbmvtco1_500.gif[/img]
Nič se ne delam norca, tud men se meša o tem. Če hočem, da mi še dodatno/podaljašno otrdi, si samo predtavljam kako ji otroka delam. Ni boljšega afrodizijaka:) JA pol ko mi prihaja, sploh pa nekaj sekund za te, ko doživim MOMENT OF CLARITY (po izlivu to vsak doživi – takrat se vprašaj ali si želiš otroka)… bi se pa najraj zjokal in oddidem na Brezje molit, da ni zanosila.
Ja je pa kruto brez kondoma porivat pa da ga moraš ven uzet pol. Jst vem da se bom naslednjič težko zadržal, potreba je prevelika, klici narave so premočni. Naslednjo k mi nastavi plodno in nezaščiteno mednožje brez kondoma, jo bom tako nafilal, da ji bo še dva dni ven teklo. Zato se bojim enih žensk, ker vem da bodo noseče. Samo eno bo treba oplodit v roku 6-24mesecev, čutim na jajcih.
Koliko pa si, enih 16 ? Odsvetujem, prehitro… 😉
Ampak menda ene tudi cirkusantom dajo.
Veliko sreče z osebnim zorenjem in odraščanjem tja do abrahama. 😉
moment of clarity men vseskoz dela, sej zato še nisem. oba sva prek 30,ona lepa za dol past, tipi mi jo vrebajo iz vseh strani, a se delam da ne opazim. muco pa rito ma tako, da se mi meša, trebušček pa kar vidim kako bi nabreknu v par mescih. tud vem, da ji urca utripa, čeprav nič posebi ne omenja. jebga, sam zase bi jo meu, takih ni velik.
Veliko sreče z osebnim zorenjem in odraščanjem tja do abrahama. ;)[/quote]
ti si pa kdo. kašna baba?
Veliko sreče z osebnim zorenjem in odraščanjem tja do abrahama. ;)[/quote]
ti si pa kdo. kašna baba?[/quote]
Manj piši in še manj govori, tako boš nekaterim pipikam morda deloval bolj skrivnostno in prefinjeno. :))
Ampak kakor 1x boš načel podobne teme, še posebej filozofiranje o ženskah in spolnosti, verjemi, da boš rabil vsaj 2k € neto / mesec za srečo pri ženskah. 😉
Čakaj malo, pri +30 moškemu ne pomaga ravno fantaziranje, tako kot ne 14-letnikom, ko jim začne puh poganjat in postanejo kosmati pod popkom. 😀 Če se ti je ta najstniška faza v 30-ta potegnila, potem si v resnih škripcih.
Menda nerade pridejo iz fantazijskega (manga/hentai) sveta v realni, da bi se mu dale oploditi. HAHA 😀
matjažko, model, a ti se ne znaš normalno moško menit? k baba si. sj razumem, da si cel odgovoren in ostali šit, sj sm jaz tudi, zato je pa še nisem nafilal. dj sprost malo moške energije, prim tiča in ne bodi tak papak. kao ful smešn. mogoče ženskam.
js svojo žensko imam in to fantastično (kt sm že reku, verjetno predobro zame), zato je ne mislim spustit. sam pamža nisem ziher da bi zares meu, ampak sanjam o tem, da jo oplodim. jebga, to me kot deca rajca in mi ne da miru. čakam pa kt sm reku, k nisem zihr, da čm mulca res met.
Čakaj malo, ja pa zakaj bi nas zanimale tvoje spolne fantazije ? 😀
To se ti moraš s svojo gospodično dogovoriti, če želiš otroka, razen če želiš, da ti pomagamo? 😉
Glej če je res tok huda, nimaš preveč za izgubit. Za res hude se bo vedno našel kakšen beta fag, da ji pomaga z otrokom, vsaj finančno, daddy si lohk še vedno ti:D
To se ti moraš s svojo gospodično dogovoriti, če želiš otroka, razen če želiš, da ti pomagamo? ;)[/quote]
njegova gospodična je tudi fantazija lol
pa sam s sabo se meni
domišljija mu danes dela na polno
To se ti moraš s svojo gospodično dogovoriti, če želiš otroka, razen če želiš, da ti pomagamo? ;)[/quote]
njegova gospodična je tudi fantazija lol
pa sam s sabo se meni
domišljija mu danes dela na polno[/quote]
Multinik je danes v manični fazi, ko se meja med resničnostjo in fantazijami zabriše, ko bo depresivna, pa ga spet ne bo nekaj dni čuti na forumu. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.