Enim pa ni nic ok, pa vseeno..
…najdete cas in pokomentirate vsako temo, se tukaj odpre.Vse teme so enake oziroma enako glupe.Ampak res, zakaj cutite potem potrebo pa komentiranju? To so kar eni brezvezni, negativni komentarji.Najvec vecini gremo v nos samski, jo se oglasimo smo agresivni ipd.
Ok, da ne bom samo kritizirala se eno vprasanje: Kdaj mislite, da je oseba samozavestna in kdaj potem to preide v samovsecnost, kar je seveda velika razlika?
Ponavadi, ko se nekdo ob tebi počuti manjvrednega, si mu samovšečen. Samozavesten si mu pa, če si mu car.
A ves, da s tega zornega kota pa nism nikoli razmisljala..zanimivo.
Zame je recimo, ce gledava iz vidika zunanjosti, samozavestna tista oseba, ki se popolnoma zaveda svojih pomanjkljivosti in seveda tudi prednosti in zna te izpostavit.Skratka, da se dobro pocuti v svoji kozi, ceprav recimo ve, da ni 10.
Potem pa mas recimo tiste, ki pa se zavedajo samo svojih prednosti in zdalec nimajo prave in realne slike o sebi.
Še na primeru. Mene ne motijo nabildani tipi, ki flexajo pred ogledalom. Verjetno, ker tud sam dobro zgledam in sem zadovoljen s svojo postavo. Spet drug, ponavadi kak debeluhar, bi se pa pred takim ogrožnga počutu in namesto, da bi mu nakazal respect, ga bo raje kritiziral, ga zmerjal s samovšečnežem. Ponavadi za njegovim hrbtom na kakem forumu =)
A to tako kot ti praviš kako je grdo (šimfaš) one ki vbrizgujejo synthol ipd? Torej si le fauš in se počutiš ogrožene od njih?
Samo vprašam.
Drugače se pa strinjam z logiko da je samozavesten tisti kateri ti je ”pri srcu” (če gre za nasprotni spol potem všeč zanimiv) in obratno samovšečen tisti ( pri istem spolu ki te ogroža, pri drugem pa ki ti ni všeč ali te ne zanima)
S tem snytholom, pa steroidi ste vi začel neki. Jst nimam nič s tem.[/quote]
No jaz sicer nisem nič napisal o syntholu niti začel ampak meni so recimo tisti body builderji s tekmovanj nagravžno samovšečni pa se ob ali zaradi njih ne počutim niti mičkeno manjvrednega, kvečjemu več
S tem snytholom, pa steroidi ste vi začel neki. Jst nimam nič s tem.[/quote]
No jaz sicer nisem nič napisal o syntholu niti začel ampak meni so recimo tisti body builderji s tekmovanj nagravžno samovšečni pa se ob ali zaradi njih ne počutim niti mičkeno manjvrednega, kvečjemu več[/quote]
Spet iz enga ekstrema v druzga 🙂 Kdo tu govori o pro-bodybuilderjih ? Pač primer enga, k je v dobri formi, fit, mišičast, če želiš še bolj natančno s FFMI-jem (fat free mass indexom) blizu številke 25, kar je še dosegljivo brez špikanja.
“.????.da prođe vreme”
Samozavestna se zaveda lastnih pomanjkljivosti in jih skuša odpraviti. Samovšečna se zaveda le tujih pomanjkljivosti in skuša spremeniti druge.
Sebe ne rabi, ker je takšna oseba zase popolna. 🙂
kje je v navajanju novic in določenih zamolčanih zadev s strani mainstream medijev samovšečnost, sicer pa ko se ženska oglasi v temi o blowjobih in neguje lase z barvanjem je vse jasno.
Jaz sem se lotil razumsko, ti pa nerazumno. 🙂 Bolj arogantne osebe od tebe, pa na tem forumu ni. :)[/quote]
Jst sem razsodna in imam vpliv, da stvari izboljšujem. Ti si pa lutkica, ki se trudi ohranjati žive teme na forumu:).
Arogantnost je tudi predrznost. Juhuhu za nas predrzne ljudi:).
Riba tebe bi jaz, glede na tvoje dosedanje komentarje recimo uvrstila med samovsecne, na primer Matkica pa med samozavestne.Toliko za primerjavo.
Samozavestna se zaveda lastnih pomanjkljivosti in jih skuša odpraviti. Samovšečna se zaveda le tujih pomanjkljivosti in skuša spremeniti druge.
Sebe ne rabi, ker je takšna oseba zase popolna. :)[/quote]
Tako je, si boljse tole definiral kot jaz, ceprav misliva kar podobno.:)
Ene se mi zdijo poležane….. :))
Forum je zaprt za komentiranje.