“Preveč si mišičast, fuj”
To babe izgovorite, ker se v resnici počutte nesamozavestne v svoji koži. Ker mate občutek, da nm ne morete parirat, potem pa se zgovarjate, da smo taki, ki skrbimo za svoje telo, samovšečni, narcisi ipd. Istočasno nm ga pa hočete potegnt, samo vs je sram tega priznat.
Ja, že od ranih nog si želim, da bi lahko parirala bodibilderjem, da bi bila dva krat dva, imela strije po celem telesu in morala bočno hoditi skozi vrata, ker bi bila preozka za moj bikovski vrat, široka ramena in sodaste bicepse na robu tega, da eksplodirajo.
Še vedn video : https://www.youtube.com/watch?v=jquqXrOr7XQ
To mi je tud bivša skos govorila, da ne mara mišičastih tipov, 6pekov ipd. Zdej mi je jasno zakaj. Takmu ne bi mogla parirat. Sej je dobr zgledala, samo tok pa spet ne, da bi lahko obdržala enga orng deca, ki že 10 let gvihta. Nič čudnega, da je potem mene izbrala, čim ko sem začel hodit na fitnes, se je pa že začelo stokanje, pa neumestne pripombe. Da se ne bo Sadni slučajno preveč nabildal in skenslal to po pravici povedano 7/10 za eno bolj konkretno babo.
Sm šov s prjatlco na kavico, pa že cela panika, neki kok se ji premau posvetim, da mi je una bolj všeč od nje itd. Jst sm pa njej mogu vse dovolit, če se je kdaj s kirim dobila. Ko si ji že iz face prebral, da se bo požrla od ljubosumja, ampak ne, ona ni bla nikol ljubosumna (tko kot vsaka reče). Dej pejte spat no, kdo bo vam babam karkoli verjel. Taprav dec ve whats up, tko da get the fuck out s temi bednimi. Enga luzerja s podbratkom si dobte, če se počutte tok gnile…bmk.
Pa ne že spet jokcanje, ker te je ena dala na čevelj. Saj je še veliko drugih žensk.
Kulturni, ta tvoja, brez zamere, je kurba po karakterju, ne prostituka kot poklic. Zaradi nje res ni potrebno vse ženske isto obravnavat. Sam zgleda te same take attention whores pa kurac ji je kot kavica (če je prilika vzameš).
Tko je, vzemu tudi to v zakup. In če boš ugotovil, da te privlačije samo take, vzemi v zakup, da bo rabla še kakšnega kurca postrani kot Lepolaska. Ajd.
Skela je bla vsaj tok fer pa napisala, da ne bi bla s takim, ker bi bil predobr za njo. EDINA ženska na temu forumu, ki je mela muda to priznat 🙂
Moj zadnji je bil nabildan ceprav nikoli nisem gledala izkljucno na to.Spoznala sva se na netu, full ok debata, srecanje v zivo in je bila iskrica kljub razliki v letih.Sva se vedno v stikih, ceprav ima zdaj partnerko.Hocem to povedat, da tip ceprav se marsikdo za njim obrne, ni samovsece je full simpaticen in custven.Tudi drugace poznam kar nekaj takih, ki redno hodijo v fitnes.Meni osebno bolj lepo izgleda definicija in ne tolk masa. Kar se pa mene osebno tice mi je logicno da je to zdaj ze dalec od moje lige in si lahko samo ucke pasem na takih tipih.:)
Preveč mišičasto telo je zame osebno nagravžno, ker ni več pravega sorazmerja in je tak človek v oblačilih kot en velik, napihnjen sod. Opazila sem, da so ti ljudje, ki pretiravajo s svojo odvisnostjo, depresivni in nesamozavestni. To je njihovo zatočišče…kraj in čas, ko za trenutek odmislijo vse okoli sebe, preden so spet vrženi nazaj v realnost.
Ženske ne marajo mišičastih moških tako kot moški ne maramo suhih žensk. Naj ena ženska odpre temo z vprašanjem in grem stavit, da bodo moški pravili, da suhe rajce niso seksi, ženska mora biti malo ekstra, da je kaj za primit. Kaj je ta ekstra pa se razume za oba spola popolnoma drugače. Za moške to pomeni, da ni kost in koža in si bolj predstavljamo anoreksične manekenke. Ženske pa si predstavljajo mišičaste moške kot profesionalne bilderje.
ježešmarijabogpomagajvsisvetniki na pomoč .. ☺☺☺
a si si spet pozabil rit obrisat pa te sedaj srbi
Nič bolj kot mi, samo v drugih stvareh. 😉
Še skupaj se drug drugega držimo na vajetih. 😉
Hudo a ne? Po tvoje smo vse ženske neumne pa še vseeno nobena ni tako neumna, da bi se tebe usmilila.
Sem si šla ogledat njegove slike before in after.
Okej, ni moj tip sploh, itak najbolj pameten na vsem svetu … ampak meni je bil bolj všeč prej, ker je bil videti kot človek in okvirno da ima morda kaj pametnega za povedat.
Tudi če je po naravni poti prišel do teh mišic, so pretirane, niso lepe, niso privlačne, ne zgleda naraven s tistim preščipnjenim pasom in ogromnimi rameni … da o tem, da plešo skriva pod kapo, niti ne govorim. Ima pa res smolo, tak baby face pri 40., pa plešast.
Vzameš povprečnega dedca, ki je malo predebel, ga vržeš na kuro, pa naženeš v fitens uteži dvigovat in v roku eenga leta bo izgledal “mišičast”. Ker čez mišice ne bo špeha plus mišice bo imel natrenirane.
Seveda če govorimo o zmerno mladem tipu, ki je malo predebel, ne o nekom, ki ima 40 kil preveč, lol.
Mja, samo večina folka, po 2eh letih še vedno zgleda zanič oz. skoraj isto, kot na začetku. Ker se pridejo tja pogovarjat, družit, zraven pa benčajo ene 50kil na smith mašinu 🙂
Koliko pa je bil star? Sinovih let? :))) Jasno, da se takšne zveze ne obdržijo, ker on, mlajši moški, si je verjetno tudi zaželel starejšo “natrenirano gospo” za DOLOČEN ČAS. 😉
Jah, če hrane ne poštima in če en povečuje teže, pol brezveze vse skup.
Koliko pa je bil star? Sinovih let? :))) Jasno, da se takšne zveze ne obdržijo, ker on, mlajši moški, si je verjetno tudi zaželel starejšo “natrenirano gospo” za DOLOČEN ČAS. ;)[/quote]
Hahaha Matjazko. Sploh ni slo za zvezo ampak prijetno druzenje.Ce je clovek realen se da vse. Pa glih prej sva debatirala o tem, da bo treba it na kako kavo spet.Lej z moj zadnji nisem mislila partner.Sem samska ze 10 let.Aja leta pa tko,vec kot 10 je mlajsi.In?
Forum je zaprt za komentiranje.