Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako preboleti zaljubljenost

Kako preboleti zaljubljenost

Zanima me kako preboleti izgubo prijatelja, ki želi pretrgati stike z menoj. Zaljubila sem se v njega, a sem poročena, zato kaj več ni mogoče.

Z novo zaljubljenostjo, žganjem, čokolado, izgubo spomina, sekanjem drv, hojo po tračnicah, letenjem, žvečenjem čigumija, pečenjem kostanja…če pa še vedno ne veš, pol pa ne morm pomagat.

Po*ukaj se z njim. Prec ti bo odleglo.

Tole je pa krneki..zaljubljena si, stike pa hoce prekint on, ti bi ampak ni mogoce , ker si porocena.Itak te bo skenslu, ce si porocena ne bluzi sploh ali se pa lepo data dol pa pol jokaj.Mater ste ene “je.bale bi se al’ da vam ne udje”.

Nova zaljubljenost? Ne hvala, ena več kot dovolj. Ne bluzim nič. Rada bi le pozabila.

Če hočeš res pozabiti, se umakni in čas bo prinesel svoje. To že veš, ampak si pozabila.

Hvala fishi. Težko je s čustvi, ko so v nasprotju z razumom.

…vsakršno delo ki zaposljuje um…:)))

Izkušnje? Torej opravila in čim manj razmišljanja.

Na trudi se pozabit, ker takih stvari se ne da pozabit. Lahko zgolj miselno predelaš vso zadevo in jo ustrezno ovrednotiš, kar sploh ni lahko, ker je vse skupaj podobno, kot če bi se človek drogiral.

On_, hočeš reči, da tebi ni uspelo pozabiti, si pa dogodke ustrezno ovrednotil?:) Krasno:).

Možu vsak dan pripraviš okusno kosilo, fizično si lahko aktivna s čiščenjem in z ostalimi gospodinjskimi deli, ki zaposlujejo um, potem otrokom pomagaš pri domači nalogi in se ukvarjaš z njimi, greš s psom in ostalimi družinskimi člani na vsakodnevni sprehod … 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjaž, ne svetuj opravil, ki jih ne poznaš.

Tudi tebe imam v prav posebnem predalčku….. 🙂

Ja saj, to me zdaj skrbi. Da nikoli ne boš pozabil haha.

Pozabiti pomeni preboleti. Zapolniti praznino. Ponoči aktivna na forumu.

Pozabiti ne pomeni nujno tudi preboleti. Lahko preboliš, ampak nikoli ne pozabiš:)).

…sej ne morem verjet ….mislil sem bilo kakšno delo ali opravilo ,ki bi zamotile tvoje misli na ljubimca

Možu vsak dan pripraviš okusno kosilo, fizično si lahko aktivna s čiščenjem in z ostalimi gospodinjskimi deli, ki zaposlujejo um, potem otrokom pomagaš pri domači nalogi in se ukvarjaš z njimi, greš s psom in ostalimi družinskimi člani na vsakodnevni sprehod … ;)[/quote]

Polovica jih odpade.

Tako je. Pozabiš lahko le z demenco. Problem je, ko vse veš, a v praksi pa ne gre zlahka.

Ne zapenjaj se miselno z nečim, kar čez eno leto ne bo več pomembno. To naj bo tvoje izhodišče.

Možu vsak dan pripraviš okusno kosilo, fizično si lahko aktivna s čiščenjem in z ostalimi gospodinjskimi deli, ki zaposlujejo um, potem otrokom pomagaš pri domači nalogi in se ukvarjaš z njimi, greš s psom in ostalimi družinskimi člani na vsakodnevni sprehod … ;)[/quote]

Polovica jih odpade.[/quote]
Hja potem pa ni čudno, da se zaljubljaš v druge moške, če svojega takole zanemarjaš…. 😛

Samo še nekaj. Kaj če je ljubezen mojega življenja?

Ne domišljaj si.

Polovica jih odpade.[/quote]
Hja potem pa ni čudno, da se zaljubljaš v druge moške, če svojega takole zanemarjaš…. :P[/quote]

Napačna argumentacija. Ni drugih družinskih članov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close