Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek česa je več, primernih dedcev ali primernih žensk

česa je več, primernih dedcev ali primernih žensk

Vedno slišim kritike da ni gentelmanov. Kje so pa dame?

Jaz bolj opažam da so ženske vedno bolj prostaške (od obnašanja, oblačenja izzivalno, besednjaka…). In to so osebe k kritizirajo da ni gentelmanov. Kera si ga pa zasluž?

Jaz mislim da nimamo samo pomanjkanja gentelmanov, ampak tudi pomananja dam.

Vedno več je primernih za samsko življenje. 🙂

Vseh je premalo za dobro razmnoževanje Zato se pa čudite, če moramo uvažati tiste, ki to znajo.

Bolje nebi mogel povedati. Tako pač je. Če je ženska prijazna, sem tudi jaz gentleman, ampak da bi bil nek gentleman, ki bo na koncu prikazan s strani družbe kot psihopat? Ne hvala! Jih raje ignoriram.

In to tebe moti, ker?

Bolje nebi mogel povedati. Tako pač je. Če je ženska prijazna, sem tudi jaz gentleman, ampak da bi bil nek gentleman, ki bo na koncu prikazan s strani družbe kot psihopat? Ne hvala! Jih raje ignoriram.[/quote]

Hecno, kako razmišljaš. Poglej, če si gentleman, po vzgoji in duhu, boš to v vsaki situaciji, tudi, ko naletiš na nekoga, ki si takšnega odnosa ne zasluži. Če pa nisi, in se samo delaš, pa prav dolgo ne moreš zdržati.. slej ko prej pridejo prave barve na dan.
In pravi gentleman ni nikoli prikazan kot psihopat. Je pa to lahko nekdo, ki se dela gentlemana, potem mu pa sapa poide..

In to tebe moti, ker?[/quote]

gwa se pa ti usajaš, nesposobnež

Usajal se bom, kolk meni paše.

In to tebe moti, ker?[/quote]
Ker ti hočeš, da me karkoli moti. 🙂

Če napišem, da zunaj pada dež, še to ne pomeni, da sem napisal zato, ker me to moti. Ali tega nisi sposoben dojeti ?

Tolk srečen, moti te pa še vedno vse, od samskih, do muslimanov..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close