Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, kaj vas moti/vam je všeč pri ženskah

Moški, kaj vas moti/vam je všeč pri ženskah

Preskušam spoznavne portale pa nisem kaj prida uspešna.
Zato bi rabila kake nasvete s strani moških. Zanimajo pa me samski moški okrog 40-45let, neavanturisti, zagreti rekreativci.
Kakšen pristop vam je všeč? Kaj želite, da ženska pojasni v svojem profilu? Kaj vas moti pri ženskah?
V glavnem razpišite se kaj vam je moteče in pa kaj vam je všeč.

glej, namesto, da se na vse kriplje želiš prilagodit moškim, raje najprej ugotovi, kaj ti hočeš, kakšnega moškega in potem takšnega tudi išči.
pa ne boj se it na zmenek

bolje je it na zmenek takoj, kot pa pol leta zabluzit z nekim dopisovanjem… v živo takoj vidiš, ali ti je nekdo simpatičen, ali ne, prek spleta pa si delaš neke utvare o ljudeh, ki so večinoma zgrešene.

pač greš s čim več ljudmi na kavo… slej ko prej pri kakemu obojestransko iskrica zažari…

profili so tak tak. mislim, da jih moški samo preletijo. zanima jih slika, ne pa nakladanje v profilu….

Moj namen ni, da se prilagodim moškim. Iščem takega kot iščem. V bistvu je težava v tem, da navala je ogormno, ampak predvsem vezanih tipov pa raznih takih neresnih, nezrelih.
Zato me zanima način iskanja zrelih, odraslih moških, ki niso zapečkarji, ki ne popivajo okrog in ki ne letajo s cveta na cvet.
Tako, da vabil na pijačke je ogromno, ampak res ne s takimi, ki bi me pritegnili. Večina moških nima profilov narejenih, nič noče povedat o sebi, hočejo pa takoj na pijačko. Če bi se z vsemi srečala, ki povabijo, bi morala vsak dan viset po lokalih.

A sploh prebere kak moški profil ali res samo fotke gledajo?
Jaz glede fotke skenslam samo tiste moške, ki že na fotki popivajo, kadijo ali pa, da je na fotki viden pretežno nek drag avto (teh je večina, ampak iščem moškega, ne avta). Drugače pa ne gledam na videz.

očitno je brezveze sploh kak nasvet dat, če itak bolje veš…

moški so drugačni od žensk. moških filozofiranje v veliki meri ne zanima. zato tudi ničesar ne pišejo v profil. tisti ki pa pišejo, pa nakladajo.

pač skenslaš vse vezane tipe, pa tiste, ki so gor na portalu že več kot pol leta in imaš takoj zelo zelo zelo zožan izbor.

Kako pa naj vem, da so gor že več kot pol leta :)?

ne vem, meni se zdi, da je pri ona on to pisalo, ko sem bila prijavljena za vsakega, od kdaj je član.

Zgleda, da sem idealen moški. Samo peč moram odmaknit :)))

[img]http://shrani.si/f/3Q/iW/2oxBJmOn/01.jpg[/img]

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

ej ej ej ne, sem mislia, da si moški, ker sem prosila moške nasvete :).

jaz sem moža našla na portalu. to ne šteje?

No, zanimajo me mnenja moških. Ženske drugače razmišljamo kot moški, zato sem vprašala moške za nasvet :).

Ah nič me ne moti v bistvu. Mislim, da ženske čisto lepo nazorno napišete v profilu kakšnega moškega si želite in kaj želite z njim skupaj početi (hobiji, potovanja, šport, itd.). Skratka, nič ne manjka, razen pri tistih ženskah, ki nimajo izpolnjenega profila. Problem je v sami ponudbi, namreč vse ženske bi rade potovale in na veliko športale (ne le rekreativno), to pa meni ne znese niti časovno, niti finančno, niti me ne interesirajo potovanja, ker imam doma dovolj dela in hobijev, zato takih profilov sploh ne klikam, pa naj mi bodo na slikah še tako všeč. Pač nismo kompatibilni in prav je, da se to že takoj vidi, še preden bi se zapletli v pogovor in po nepotrebnem izgubljali čas. Bolje potem ostati sam in živeti na polno, kot pa, da bi se dva prepirala in obtoževala, kako se nihče ni pripravljen prilagajati drugemu. NEKOMPATIBILNOST se reče temu in brezveze, da se taki vežejo. Najti je pač treba sebi primernega.

Ti kar odkrito povem, da bo zelo težka, sploh v tej starostni skupini. Sama sem bila kar nekaj časa na 2 portalih ter iskala v kategoriji 30+ in prav nič našla, zato sem šla dol.
So me tudi 40+ ogovarjali in sem se z njimi pogovarjala, a ti so mi bili najslabši- vezani, osladni, cel kup nekih blesavih idej,…
Sploh ni važno, kaj napišeš v profilu, ker jih večina tega niti ne bere. Bolj pomembno je potem, kaj napieš na privat in pa kako je samo srečanje v živo.

Ti želim, da uspeš najdit kakšnega vredu moškega na portalu, ampak bodi zelo, zelo previdna. Veliko teh tipov je že leta in desetletja gor (izvedela iz prve roke) in čeprav spoznajo vredu žensko in sta par, se ne odjavijo s portalov, ampak so še vedno gor in ogovarjajo nove neznanke.

O hvala, super, konočno en moški komentar :). Sicer sem ravno taka, kar tebe ne zanima (šport, potovanja), ampak me vseeno veseli, da si napisal komentar. Torej moški z resnimi nameni vendarle preberete profil. To mi je všeč.
Meni se niti ne da preveč ukvarjat s tipi, ki se jim ne da brati profilov. Recimo ti prebereš profil, vidiš, da sem čisto kontra in potem ne pišeš. To se mi zdi čisto super, da prebeerš in pišeš tisti, ki se ti zdi kompatibilna.

Sem razmišljala, da bi kar takoj skenslala vse, ki nimajo profila izpolnjenega in vse, ki ne preberejo mojega profila. Da se znebim takih, ki jih ti opisuješ.

Moti me ignoranca, NPR. da ji pisem veckrat, a on a ona niti toliko ne odpise da je ne zanimam

Sem razmišljala, da bi kar takoj skenslala vse, ki nimajo profila izpolnjenega in vse, ki ne preberejo mojega profila. Da se znebim takih, ki jih ti opisuješ.[/quote]

Lahko tudi tako narediš, ampak ti povem, da sama sem se najbolj ujela ravno z moškim, ki sploh ni imel nič izpolnjenega v profilu. Je od vseh, ki sem jih gor spoznala, premogel največ inteligence. Sicer se kasneje pač nekako ni izšlo, ampak sem še danes prepričana, da je najbolj vredu oseba kar sem jih spoznala tam gor.

dfbnutfh, to pa mene tudi. Je pa res, da je na ženske ponavadi ogromen naval in da pišejo vsi mogoči, tudi taki, ki so vezani, prestari, premladi in potem se marsikatera odloči, da ne bo odgovorila.

težka bo, kaj pa vem. Če ima prazen profil, takjo sumim, da je vezan ali pa totalno neresen. Ne vem, se bom pustila presenetiti in mogoče naletim na kakega takega ok kot si ti naletela.

daj ne ponižuj se.
če ti enkrat ne odgovori, pol ti tudi petič ne bo.

daj ne ponižuj se.
če ti enkrat ne odgovori, pol ti tudi petič ne bo.[/quote]

To pa ni rečeno, ker so lahko različni razlogi, zakaj ne odgovori.

Jaz nisem na nobenem portalu 🙂 .. na katerem pa si ti ?
Me zanima kaj si napisala 🙂 ..in mogoče se ujameva 🙂

Na Twoo in Badoo. Kupid sprobala, ampak je leglo parov in poročenih tipov.
Zdi se mi pa, da je na Badoo tudi veliko tujcev, ki smatrajo, da smo Slovenke pot v EU.

torej si samska , brez otrok , simpatična , … 🙂
Ja , mene pa zanima taka oseba 🙂

daj ne ponižuj se.
če ti enkrat ne odgovori, pol ti tudi petič ne bo.[/quote]

To pa ni rečeno, ker so lahko različni razlogi, zakaj ne odgovori.[/quote]

kakorkoli…
tip, ki petič piše eni in isti, ki ne da nobenega odgovora od sebe, deluje samo še obupano
pa dajte imejte malo spoštovanja do sebe in ne klečeplazite za ljudmi, no.
pišeš enkrat. če ni odgovora, smola zanje. ne glede na vzrok
saj ima nasprotna stran vedno priliko sama navezat stik.

To pa ni rečeno, ker so lahko različni razlogi, zakaj ne odgovori.[/quote]

kakorkoli…
tip, ki petič piše eni in isti, ki ne da nobenega odgovora od sebe, deluje samo še obupano
pa dajte imejte malo spoštovanja do sebe in ne klečeplazite za ljudmi, no.
pišeš enkrat. če ni odgovora, smola zanje. ne glede na vzrok
saj ima nasprotna stran vedno priliko sama navezat stik.[/quote]

No ja, jaz sem enega, s katerim sva se potem dolgo dobivala, prvič pomotoma zbrisala. Če mi ne bi pisal še enkrat, se ne bi nikoli spoznala. Logično pa, da ne pišeš v nedogled, če ni odgovora.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close